Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 nov 2011 - Anul XVI, nr. 259 (4857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De ieri

Şeful Poliţiei Fălticeni, în concediu medical, după ce a fost prins beat la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful Poliţiei municipiului Fălticeni, comisarul-şef Constantin Gagiu, prins beat la volan la finele săptămânii trecute, a intrat de ieri în concediu medical. În acest fel, ofiţerul a stopat ancheta internă care a fost demarată de Biroul de Control Intern al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, aceasta urmând a fi reluată după ce ofiţerului îi va expira perioada de concediu. Totuşi, ancheta penală care îl vizează pe comisarul-şef Gagiu va continua.    

Comandantul, aflat la volanul maşinii proprietate, a fost tras pe dreapta în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe o stradă din Fălticeni.  

El a refuzat să fie verificat pe loc cu etilotestul, fiind condus de colegi la Spitalul municipal Fălticeni, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.

Rezultatele acestora, venite luni, au confirmat starea avansată de ebrietate.

Potrivit buletinului de analiză toxicologică emis de Serviciul de Medicină Legală Suceava, prima recoltare a reliefat concentraţia de 2,10 grame la mie, iar a doua, o concentraţie de 1,95 grame la mie.

Fiind vorba de un ofiţer superior, ancheta în cazul său este derulată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava.

Conform unor surse, peste câteva zile comisarul-şef Constantin Gagiu urma să fie transferat la Direcţia Generală Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, pe un post de conducere. În aceste condiţii, numeroase voci sunt de părere că depistarea sa în trafic nu a fost deloc o pură întâmplare.    

Comanda Poliţiei municipiului Fălticeni va fi asigurată în următoarea perioadă de către comisarul Răzvan Andreica, fostul adjunct al comisarului-şef Constantin Gagiu. Comisarul Andreica, un nume controversat în cadrul IPJ Suceava, a fost transferat relativ recent la Poliţia municipiului Fălticeni, după ce ani de zile a lucrat în cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful Poliţiei Fălticeni, în concediu medical, după ce a fost prins beat la volan.
 Vizualizări articol: 1045 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.82/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 11 voturi
Şeful Poliţiei Fălticeni, în concediu medical, după ce a fost prins beat la volan4.8511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tot hot... trimis de
( 2 nov 2011, 13:07:43
de ce toti fac la fel...se interneaza ca s bolnavi sau concediu medical?????'
2.   Sanatate trimis de
( 2 nov 2011, 14:14:10
insanatosire grabnica !!!!!!
2.1  RE: Sanatate trimis de
( 2 nov 2011, 14:33:49
Trece cu moare de varza acra!
3.   Bulau trimis de
( 2 nov 2011, 15:52:54
La bulau cu gaborul cel betiv. Asta ar crea un precedent si ar da un exemplu.
4.   Nu inteleg... trimis de
( 2 nov 2011, 17:25:59
Ce are numirea betivului la DNA cu faptul ca a fost turnat de un concurent pe acel post? La DNA, daca asculti ordinele BASISTE esti numai bun. Daca esti in stare si de inscenari esti sef iar daca minti, furi si bei, esti probabil ministru al DNA-ului, daca o exista asa ceva.
as pune cu oricine vrea un pariu. anume ca asta o sa fie oricum la DNA. Prea are pile. Daca nu avea, nu ar fi baut ca porcu' si nu s-ar fi suit mort de beat la volan. Poate nu ar strica sa se si gandeasca la demisie. Oricum e mort ca si imagine in ochii ORICUI, chiar si ai familiei.
5.   Vrjeala trimis de
( 2 nov 2011, 18:21:50
stai linistit borris n-ai sa vezi vreo unul din asta la puscarie ,legea nu e pentru ei, ei doar o fac.
6.   Offtopic trimis de
( 2 nov 2011, 18:33:45
Monitoaaare!
Trimite naibii webmasterul ăla de a fugit la nonstop să-și cumpere cina (2 cornuri și un iaurt) ca să repare pagina „Părerea mea”.
Mai au băieții câte ceva de spus despre prefect, despre justiție, despre multele altele.
Dar dacă pagina ați blocat-o voi, (c-așa v-a spus înaltul pădureț pu*lic) atunci să vă F în G!
7.   ALT OM BONLAV DE PROSTIE OMENEASCA trimis de
( 2 nov 2011, 20:10:00
ARE GRIJA TATA MANDICI SA-I DEA N.U.P CA ASTIA DE LA CURTEA DE APEL(UNUL II TOTI SI TOTI SINT UNUL).
8.   Rusine trimis de
( 2 nov 2011, 22:07:12
Daca seful Politiei unui municipiu trebuia prins baut ca sa poata fi dat afara din functie, e rusinos pentru aia care l-au inlaturat... Asta nu inseamna ca e incompetent ci ca e cu atat mai periculos sau incomod pentru putorile care au de facut afacerile lor. Ce ziceti de scenariul: Unii il tin la baut si altii cheama echipa de interventie??? Colegii aia ai lui buni care l-au urmarit la pont... Din ordinul carei scursuri care trebuie sa ocupe postul asta??? Baiatului asta nu i-a putut fi inscenat nimic altceva... Era vineri seara, poate era la capatul unei saptamani grele de munca, poate era ziua cuiva, a fost usor de angrenat, cu totii suntem oameni... Si daca ei stiau ca e asteptat de echipa, cum sa-l lase sa mearga cu taxi-ul? Poate chiar l-au provocat... Cred totusi ca nu i-a turnat nimeni pe gat, dar.... asta e alta poveste... A fi Om e lucru mare! In ce fel de colegi sa mai ai incredere??? Daca eu ies beat cu masina si ma prind baietii, dau un telefon, ma rog de ei, le dau dreptul si pariu ca ies curat... Dar baiatul asta??? Nu-i asa ca e evident ce oameni are deasupra?? Coruptia era tocmai acolo, la DGA unde trebuia el sa ajunga sef, saracul... Cum mai puteau face aia matrapazlacurile lor???? Au distrus un om, le vine fiecaruia randul, si sper ca astora sa le vina cat mai repede... Rusine!!! Maini murdare!!!
9.   Rusine trimis de
( 3 nov 2011, 00:54:14
si ca deobicei inca un organ care are legea in mana si crede ca poate sa faca tot ce p**a lui vrea, idem comisarul IPJ Suceavava Ioan Halaicu care acum in urma cu 2 -3 ani a agresat fizic un sarman negustor.banuiesc ca va beneficia de acelasi "tratament gingas " ca si Halaicu, adica minim de pedeapsa de o amenda de cateva sute de lei...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei