Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 nov 2011 - Anul XVI, nr. 259 (4857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Procurorii au dispus efectuarea unei expertize tehnice în dosarul lui Şerban Huidu

Miercuri, 2 Noiembrie 2011 (16:55:04)

Procurorii au dispus efectuarea unei expertize tehnice pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier provocat de Şerban Huidu, în urma căruia au murit trei persoane.

Obiectivele expertizei dispuse au în vedere inclusiv cererile formulate de aparţinătorii victimelor. Expertiza dispusă urmează să fie făcută de experţi ai laboratorului interjudeţean din cadrul Institutului Naţional de Expertiză Criminalistică, potrivit unui comunicat transmis miercuri de Parchetul instanţei supreme.

Probele administrate până în prezent în dosarul în care Şerban Huidu este învinuit pentru ucidere din culpă arată că acesta a provocat accidentul întrucât nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic pe carosabil umed, susţin procurorii.

În acest dosar, Parchetul Judecătoriei Braşov a început în 18 octombrie urmărirea penală faţă de Şerban Huidu, pentru uciderea din culpă a trei persoane.

În cauză au fost formulate concluziile medico-legale cu privire la decesul celor trei persoane care se aflau în autoturismul Dacia, stabilindu-se că moartea a fost violentă, cauzată de hemoragii interne şi externe, consecutive, în principal din cauza rupturilor de organe interne.

De asemenea, la dosar au fost depuse şi rapoartele de expertiză medico-legală întocmite pentru celelalte persoane implicate în accident, stabilindu-se că cei doi copii ai lui Şerban Huidu, în vârstă de 2 şi 4 ani, au suferit leziuni care necesită pentru vindecare sub zece zile de îngrijiri medicale (fapt care nu atrage răspunderea penală). Celelalte două pasagere ale autoturismului condus de Huidu, respectiv soţia acestuia şi bona copiilor, au avut leziuni care necesită pentru vindecare sub 60 de zile de îngrijiri medicale şi au precizat că nu formulează plângere prealabilă, mai arată Parchetul instanţei supreme.

În urma accidentului provocat de Huidu şi-au pierdut viaţa Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balogh, cei trei fiind colegi la o firmă din Braşov. Ei se îndreptau spre Aeroportul Otopeni pentru a aştepta un client din străinătate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Procurorii au dispus efectuarea unei expertize tehnice în dosarul lui Şerban Huidu.
 Vizualizări articol: 1018 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Procurorii au dispus efectuarea unei expertize tehnice în dosarul lui Şerban Huidu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei