Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 nov 2011 - Anul XVI, nr. 259 (4857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Campanie

Jandarmii, mobilizaţi la Centrul de Transfuzii Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

În jur de 40 de jandarmi s-au prezentat ieri la Centrul de Transfuzie Sangvină Suceava şi au donat sânge în cadrul unei campanii umanitare demarate la nivel naţional. Campania va continua până pe 11 noiembrie, astăzi urmând a dona sânge jandarmii din Rădăuţi, iar mâine cei din Câmpulung Moldovenesc.

Mulţi dintre jandarmi nu erau la prima donare. Printre aceştia, plutonierul major Lucian Iordache, care a precizat că „Nu este prima dată când fac acest lucru, am mai fost de câteva ori la donat sânge, este a patra oară. Nu cred că e ceva extraordinar de greu, mai ales că ştii că ajuţi pe cineva. Sper să nu aibă nevoie cineva de sângele meu, însă dacă apar probleme este important ca acesta să existe”.

Având în vedere deficitul mare de sânge care se înregistrează la nivel naţional, Jandarmeria România a demarat campania „Jandarmeria donează viaţă pentru România”, la nivelul judeţului în acest demers fiind implicată Jandarmeria Suceava şi Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni.

Conform căpitanului Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, până în prezent pe listele de donatori s-au înscris peste 200 de jandarmi şi elevi jandarmi.

Din păcate, medicul Maria Pilat, directoarea Centrului de Transfuzii Suceava, a tratat cu o răceală de neînţeles campania de donare a Jandarmeriei, refuzând să facă vreo declaraţie despre importanţa gestului oamenilor în uniformă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jandarmii, mobilizaţi la Centrul de Transfuzii Suceava.
 Vizualizări articol: 1777 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Jandarmii, mobilizaţi la Centrul de Transfuzii Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Populism trimis de
( 3 nov 2011, 01:50:49
Daca faci un asemenea gest nu trebuie neaparat trambitat in cancanul de suceava. E clar ca au foast trimisi, doar nu s-au dus de bunavoie, elevi si jandarmi, hai... marsh de aici cu "zelul "asta!
Maria Pilat, directoarea Centrului de Transfuzii Suceava,a reactionat cum a trebuit...cu teama.....
Pe cand sleahta cancan de suceava la centrul de transfuzii? La tzarii alcolisti si tutungii pe care ii aveti, directoarea va chema pe altii sa va salveze.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei