Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 nov 2011 - Anul XVI, nr. 259 (4857)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Ateneul „Mihai Eminescu”

Grupul Şcolar Dumbrăveni şi-a ales cei mai frumoşi elevi de clasa a IX-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Ateneul „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni a avut loc, vineri seară, pe 28 octombrie, cel mai aşteptat eveniment al începutului de an, Balul Bobocilor, care s-a desfăşurat sub semnul toamnei şi al timpului, despre care Garabet Ibrăileanu spunea: ”Timpul nu trece niciodată. Noi trecem prin timp”.

Balul Bobocilor a început cu momente artistice oferite de elevi de liceu, care, într-o atmosferă incendiară, susţinută de un public numeros, au arătat că au calităţi deosebite. Organizatorii balului au fost elevii claselor a XII-a A şi B, împreună cu diriginţii lor, profesorii Oana Rusu şi Mugurel Botezatu.

 

Tema balului, toamna

Pentru că şi-au ales ca temă a balului anotimpul toamna, scena a fost decorată cu frunze şi flori de toamnă, dispuse într-un mod inedit, în bostani aurii decupaţi, iar panourile tematice au fost realizate cu multă măiestrie de artistul sucevean Constantin Ungureanu Box.

Spectacolul, pe placul publicului, a avut un program bogat şi variat, în care au alternat probele la care au fost supuşi concurenţii (proba de prezentare, inteligenţă, îndemânare, aptitudini, parada ţinutelor de seară), cu diverse momente artistice: teatru, divertisment – parodii muzicale, dans şi pantomimă.

 

Dans şi muzică

Momente speciale a oferit şi un grup de elevi de la Palatul Copiilor Suceava, trupa de dans modern condusă de profesoara Mihaela Schiotis, şi Edi Hanuseac, un elev foarte talentat, care a încântat publicul cu câteva piese muzicale. Jocul de lumini şi efectele speciale au întreţinut atmosfera sărbătorească a evenimentului.

Prezentatorii balului au fost Lenuţa Anton şi Adrian Pârvan, care s-au distins prin eleganţă, rafinament şi prezenţă scenică. Spectacolul a culminat, cum era de aşteptat, cu acordarea titlurilor de Miss şi Mister Boboc 2011, moment în care juriul, format din profesorii Ovidiu Spiridon - directorul Grupului Şcolar Dumbrăveni, Lăcrămioara Sava, Mirela Budeanu, Mihaela Apetrei şi Cristian Cîrlig, împreună cu Ana Maria Andruşcă şi Adrian Pavăl, câştigătorii titlurilor de Miss şi Mister Boboc 2008, a fost pus la grea încercare.

 

Cei mai frumoşi şi talentaţi boboci

Miss Boboc a fost desemnată eleva Mihaela Ştefan, în timp ce Mister Boboc a fost ales Răzvan Bosânceanu. Locul al II-lea a fost ocupat de elevii Adriana Miron şi Daniel Birzu, iar pe poziţia a III-a s-au situat elevii Raluca Gemene şi Vlăduţ Roman.Deşi toţi concurenţii au primit premii şi diplome de participare, n-au putut fi evitate lacrimile şi deziluziile unor boboci care au crezut până la în ultima clipă în steaua lor norocoasă.

Balul Bobocilor a fost sponsorizat de Farmacia Thimy din Dumbrăveni şi de firma Avon. Un rol important în buna desfăşurare a balului l-au avut părinţii bobocilor şi ai elevilor organizatori, care s-au implicat activ în organizarea balului.

După cum ne-au spus organizatorii, spre deosebire de alţi ani, publicul a fost unul civilizat, cu atitudine decentă şi pozitivă, susţinând cu aplauze şi căldură emoţiile fireşti ale concurenţilor. Seara s-a încheiat cu distracţie în discotecă, un altfel de „bun venit bobocilor” în rândul liceenilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grupul Şcolar Dumbrăveni şi-a ales cei mai frumoşi elevi de clasa a IX-a.
 Vizualizări articol: 1901 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Grupul Şcolar Dumbrăveni şi-a ales cei mai frumoşi elevi de clasa a IX-a5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2011

Topul Balurilor Bobocilor 2011
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei