Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 oct 2011 - Anul XVI, nr. 245 (4843)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Promovare

Târgul “Produs în Bucovina” a avut succes la Iaşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea de-a doua ediţie a Târgului „Produs în Bucovina” organizat la Iaşi, la sfârşitul săptămânii trecute, s-a bucurat de succes atât în privinţa numărului de vizitatori, cât şi a vânzărilor înregistrate de producătorii din judeţul Suceava. Potrivit datelor furnizate de organizatori, în cadrul târgului au fost vândute peste şapte tone de preparate din carne, 2,5 tone de produse din lapte, 1,5 tone de mere şi peste 300 de kilograme de produse de patiserie.

Târgul „Produs în Bucovina” din Iaşi a avut loc în perioada 14 – 17 octombrie, fiind prezenţi 25 de membri ai Asociaţiei „Produs în Bucovina”. La târg au participat opt producători de produse din carne, şase producători de produse lactate, mai mulţi producători de fructe şi produse de patiserie, precum şi cinci meşteri populari din Suceava.

Pe lângă producătorii din judeţul Suceava, la târg au mai fost prezenţi şi artiştii Ansamblului „Ciprian Porumbescu”, precum şi interpretele de muzică populară Margareta Clipa şi Laura Lavric. Prima ediţia din Iaşi a Târgului „Produs în Bucovina” a avut loc anul trecut, standurile producătorilor suceveni fiind vizitate de aproximativ 51.000 de persoane.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că cea de-a doua ediţie a Târgului „Produs în Bucovina” a demonstrat faptul că astfel de evenimente sunt rentabile pentru producătorii din judeţul Suceava. El a arătat că în urma acestui târg, membrii Asociaţiei „Produs în Bucovina” au reuşit să înregistreze profituri din care au fost acoperite cheltuielile care au avut loc în cadrul târgului. „S-a dovedit că acest târg este rentabil pentru membrii acestei asociaţii. Un alt mare câştig este acela că prin aceste târguri, care au început să fie organizate încă de anul trecut, reuşim să promovăm şi zona Bucovinei.

Acesta este şi motivul pentru care Consiliul Judeţean a intrat în acest parteneriat cu Asociaţia <Produs în Bucovina>. Pe de o parte reuşim să promovăm produsele din judeţ, dar în acelaşi timp promovăm şi brandul Bucovina”, a spus Flutur.

El a adăugat că ofensiva promovării Bucovinei prin organizarea unor astfel de târguri va continua şi în această toamnă. De precizat că în perioada următoare Târgul „Produs în Bucovina” va fi organizat şi la Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul “Produs în Bucovina” a avut succes la Iaşi.
 Vizualizări articol: 1313 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Târgul “Produs în Bucovina” a avut succes la Iaşi4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   COMPLETARE trimis de
(17 oct 2011, 13:36:00
O FI EVENIMENTUL RENTABIL,DAR PANA VA AFLA POPULATIA SI DIN CE ZONE PROVIN UNELE PRODUSE.NU VREAU SA FAC ANTI-RECLAMA,DAR LA GRADUL DE POLUARE A UNEI PARTI DIN JUDET,NU POTI SA RAMAI INDIFERENT,CEL PUTIN IN CEEA CE PRIVESTE COPIII.
ATATA TIMP CAT PRESA ISI VA FACE DATORIA,UNII NU VOR LUA IN CONSIDERARE ASTFEL DE DECLARATII,A UNOR ,,AJUNSI'',CARE AR FI IN STARE SA CALCE SI PE CADAVRE,PTR BANI,FUNCTII,ETC.-ASCUNZAND ADEVARUL.
ASA SA LE AJUTE,DUMNEZEU!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei