Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 oct 2011 - Anul XVI, nr. 245 (4843)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurs

Premiu de 5.000 de euro la primul Hackathon organizat în Parlamentul European

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Europarlamentarul PDL, suceveanul Petru Luhan se va număra printre organizatorii primul Hackathon din cadrul Parlamentului European, eveniment care va avea loc în perioada 8-9 noiembrie 2011. Titlul evenimentului reprezintă un joc de cuvinte, hack-a-thon, respectiv un maraton de 24 de ore pentru dezvoltarea unei aplicaţii care să verifice calitatea conectării la internet de pe telefonul mobil. 

Luhan a explicat că evenimentul se va desfăşura timp de două zile, un total de 24 de ore efective de lucru, şi va reuni tineri specialişti în IT din mai multe ţări. Europarlamentarul PDL a spus că evenimentul are ca scop iniţierea unor dezbateri la nivel european pentru îmbunătăţirea calităţii conexiunii la internet pe telefonul mobil. „Tinerii cu profil IT din România şi alte state UE trebuie să profite de această oportunitate şi să se înscrie până pe 17 octombrie pentru a-şi dovedi abilităţile în domeniu. Aceştia vor fi asistaţi de specialişti pe toată durata evenimentului. Sunt aşteptate în primul rând idei din partea cunoscătorilor în domeniu”, a precizat europarlamentarul Petru Luhan.

El a subliniat că toate cheltuielile de transport, cazare şi masă pentru cele două zile la Bruxelles vor fi suportate integral de către organizatori, pentru toţi participanţii. Premiul acordat de organizatori în cadrul acestui eveniment va fi de 5.000 de euro. Specialiştii în domeniul IT interesaţi să participe la primul Hackathon din cadrul Parlamentului European pot să obţină mai multe informaţii şi să se înscrie la eveniment pe site-ul www.euhackathon.eu.

La festivitatea de premiere din cadrul Parlamentului European vor participa reprezentanţi ai Comisiei Europene, europarlamentari, precum şi reprezentanţi ai companiilor Google şi Skype.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premiu de 5.000 de euro la primul Hackathon organizat în Parlamentul European.
 Vizualizări articol: 991 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Premiu de 5.000 de euro la primul Hackathon organizat în Parlamentul European5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei