Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 oct 2011 - Anul XVI, nr. 245 (4843)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alo, poliţia...

Autorul apelului fals la 112, în urma căruia s-a răsturnat maşina de poliţie, a rămas neidentificat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii nu au reuşit să-l identifice până în prezent pe individul care, la începutul lunii septembrie a.c., a sunat la 112 şi a făcut sesizarea în urma căreia mai multe echipaje de poliţie au plecat să caute pe DN 2 un autoturism încărcat cu ţigări de contrabandă, urmărire care s-a sfârşit trafic, aproape de localitatea Cumpărătura, după ce unul dintre autoturismele Logan ale Serviciului Poliţiei Rutiere s-a răsturnat, accidentul soldându-se cu un poliţist mort şi unul în stare gravă la spital.

Chiar dacă ar fi fost găsit, acesta nu risca mai mult de o sancţiune contravenţională, între 500 şi 1.000 de lei, pentru apelare abuzivă.

Respectivul individ, susţin poliţiştii, a sunat de pe o cartelă prepay şi a dat datele exacte ale maşinii respective, marcă, număr, numele şoferului, oferind chiar şi amănunte despre cum arată conducătorul auto. Apelul a fost înregistrat la ora 12:07. Informaţia era că maşina respectivă cu numere de Iaşi e burduşită de ţigări de contrabandă şi se deplasează pe direcţia Suceava – Fălticeni - Iaşi.

Autoturismul cu pricina a fost identificat pe DN 2, însă nu era încărcat cu marfă de contrabandă, fiind vorba cel mai probabil de o glumă proastă.

Imediat după primirea apelului cu pricina, mai multe echipaje au fost trimise pe DN în urmărirea maşinii suspecte. Aproape de Cumpărătura, una dintre maşinile poliţiei a evitat în ultima clipă un autoturism Chevrolet a cărui şoferiţă nu a acordat prioritate, încercând să facă stânga spre Bosanci.

Loganul poliţiei a acroşat partea din faţă a Chevrolet-ului, a derapat, a lovit un autoturism Dacia parcat regulamentar pe marginea drumului, după care s-a răsturnat.

În maşina de poliţie se aflau agentul Marius Scutaru (28 de ani), din cadrul Poliţiei Rutiere, la volan, şi Niculai Costeniuc (44 de ani), angajat al Poliţiei Locale Suceava, pe scaunul din dreapta faţă.

Ambii au fost transportaţi de urgenţă la spital, însă pentru Niculai Costeniuc nu s-a mai putut face nimic.

Celălalt poliţist se afla în stare gravă, însă medicii erau optimişti în privinţa şanselor de recuperare ale acestuia, la câteva zile de la accident Marius Scutaru a fost transferat cu un elicopter la Spitalul Militar din Bucureşti.

Procurorii care anchetează acest caz au dispus efectuarea unei expertize pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul şi gradul de vinovăţie al fiecăruia dintre conducătorii auto implicaţi, însă aceasta nu a fost încă finalizată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorul apelului fals la 112, în urma căruia s-a răsturnat maşina de poliţie, a rămas neidentificat.
 Vizualizări articol: 2163 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Autorul apelului fals la 112, în urma căruia s-a răsturnat maşina de poliţie, a rămas neidentificat3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cretinul trimis de
(17 oct 2011, 23:53:24
eu il cunosc pe cel care a sunat la 112 ,eu i-as da o mama buna de bataie dar nu ma ajuta nimeni.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei