Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 oct 2011 - Anul XVI, nr. 245 (4843)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Distracţie fără ghiozdane

Colegiul Naţional “Nicu Gane” şi-a ales cei mai frumoşi boboci, pe scena circului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Elevii Colegiului Naţional “Nicu Gane” din municipiul Fălticeni şi-au ales, vineri seară, Miss şi Mister Boboc 2011, la Balul Bobocilor organizat în clubul Downtown (fostul cinematograf) din localitate.

În concursul pentru cei mai frumoşi boboci au intrat nu mai puţin de 18 elevi de-a IX-a, iar spectacolul, început în jurul orei 19:30, s-a terminat aproape de ora 1:00, cu concertul invitaţilor speciali: Alexandra Ungureanu, Keo şi Skizzo Skillz. Elevii organizatori au pus în scenă un spectacol a cărui temă a fost fascinanta lume a circului.

Cu o listă de sponsori destul de consistentă şi un buget de aproximativ 5.000 de euro, organizatorii balului au încercat şi reuşit în cele din urmă să facă un show inedit.

 

“Bun venit în fascinanta lume a circului!”

Încă de la intrarea în clubul în care a avut loc balul celor de la “Nicu Gane”, organizatorii au avut grijă să-i introducă pe spectatori în atmosfera de circ, elevii fiind întâmpinaţi de către circari pe catalige şi clovni veniţi tocmai de la Iaşi.

Cu aproape trei sferturi de oră înaintea începerii spectacolului, clubul era arhiplin, toţi cei prezenţi aşteptând ridicarea imensei cortine care nu lăsa să se vadă nimic din surpriza pe care o puneau în scenă organizatorii.

“Bun venit în fascinanta lume a circului!” a fost replica de început a spectacolului, ai cărui prezentatori au fost Şerban Vornicu şi Raluca Melinte şi Mihnea Halotă şi Ioana Păstrăvanu. Ringul de dans al clubului a fost transformat într-o arenă de circ, în care au intrat rând pe rând personaje ce întruchipau jongleri, magicieni, arlechini, dresori, clovni etc.

Au fost prezentaţi spectatorilor organizatorii balului, sponsorii, dar şi juriul, ai cărui membri, cinci profesori şi doi dintre elevii organizatori, trebuiau să decidă care vor fi bobocii care vor prelua bagheta maestrului circar şi tiara asistentei sale.

 

18 boboci pentru Miss şi Mister 2011 “Nicu Gane”

În aplauzele spectatorilor, cei 18 boboci candidaţi pentru titlurile de Miss şi Mister Boboc 2011 “Nicu Gane” au intrat rând pe rând, în perechi.

Gheaţa au spart-o Ana Cozma şi Cezar Zaharia, îmbrăcaţi în clovni, urmaţi apoi de perechea nr. 2, Loredana Păun şi Sebi Lupu, în costumaţie de dresori.

Bianca Nedelcu şi Bogdan Niţuleasa, perechea numărul 3, au ghicit în globul de cristal şi cărţile de tarot că li pregăteşte o mare surpriză, iar arlechinii Delia Bulgaru şi Andrei Ungureanu au anunţat că au venit direct din faţa marilor regi pentru a destinde atmosfera şi a câştiga titlurile de cei mai frumoşi boboci.

Rolul de magician al circului balului de la “Nicu Gane” a fost primit de către bobocul Petru Nedelcu, iar ca asistentă a avut-o pe Andreea Ivan, amândoi formând perechea numărul 5.

Fiecare pereche a avut propria galerie, însă aplauze au primit toate perechile intrate în concurs.

Perechea nr. 6 a fost formată din Mara Lala – trapezista şi puternicul ei partener, cu braţe şi picioare de “piatră”, în realitate muşchi din burete, Andrei Buruiană.

Cosmin Clipa – păpuşarul – a tras sforile şi şi-a introdus în arena circului marioneta – partenera sa, Oana Lupu, pe care însă a scăpat-o de sub control, iar păpuşa a smuls ropote de aplauze cu un dans electrizant.

Ecaterina Ilincăi şi Denis Murărescu, perechea nr. 8, au fost prezentaţi publicului drept balerinii circului, iar ultimii în concurs, dar nu şi cei din urmă, au fost mimii Irina Amariei şi Laurian Tomescu.

 

Iluzionism, cu magicianul Augustin

Organizatorii Balului Bobocilor Colegiului Naţional „Nicu Gane” au apelat în pauzele dintre probele bobocilor la un magician profesionist – Augustin, care a reuşit să hipnotizeze sutele de spectatori din club cu trucurile sale de iluzionism.

Magicianul a avut patru intrări în improvizata arenă de circ şi a reuşit de fiecare dată să-i lase cu gura căscată pe cei prezenţi.

Pe lângă numerele de iluzionism pe care le-a făcut alături de asistenta sa, Augustin i-a introdus în show-ul său şi pe câţiva spectatori, precum şi pe o parte dintre organizatori, contribuind din plin la o seară magică.

 

“60 de secunde” şi proba aptitudinilor 

A doua intrare în scenă a bobocilor a fost la proba intitulată “60 de secunde”.

Într-un minut, fiecare pereche din concurs a trebuit să treacă prin probe diferite. Unii au avut de dansat cu un măr pe frunte, legaţi de picior, alţii să sară coarda în doi, să jongleze cu două mingi de tenis, să mimeze un cuvânt, să amuze publicul, exerciţii de dicţie, baba-oarba cu partenera în spate, să ghicească o melodie fredonată.

Proba nr. 3 a constat într-un colaj muzical pe care cele nouă perechi de boboci au trebuit să îşi arate talentele de dansatori, proba încheindu-se cu un vals şi o horă pe muzică populară.

Cea mai amuzantă probă a fost cea de aptitudini, în care fiecare candidat a trebuit să convingă publicul că are încă un argument să fie ales. Delia Bulgaru a interpretat una dintre piesele lui Bruno Mars – “Lazy Song”, urmată de Ecaterina Ilincăi, care a dansat pe melodia „Single Ladies”. De la Beyonce la Sofia Vicoveanca a fost o trecere cam bruscă, însă Irina Amariei, concurenta de la perechea nr. 9, a reuşit să încânte publicul, prin modul în care a interpretat melodia “Savetuca”.

Andrei Ungureanu, candidatul de la perechea nr. 4, a dansat pe ritmuri de R&B, urmat de Ana, de la perechea nr. 1, care a dansat pe un colaj de piese hip-hop.

Petru Nedelcu, bobocul cu nr. 5 în concurs, a cântat, ajutat şi de public, piesa „Cele două cuvinte” ale trupei Taxi. A urmat apoi un musical după Cartea Junglei, rolul ursului Baloo fiind jucat de concurentul de la perechea nr. 3, Bogdan Niţuleasa.

Cu vocea lor au reuşit să impresioneze publicul şi juriul şi concurenţii Bianca Nedelcu (nr. 3), Mara Lala (nr. 6) şi Laurian Tomescu (nr. 9).

Denis Murărescu, de la perechea nr. 8, le-a arătat celor prezenţi că ştie să cânte la chitară şi, ajutat de una dintre elevele organizatoare – Cătălina Oşlobanu, a interpretat piesa „Knockin' On Heaven’s Door”.

Andrei Buruiană (nr. 6) şi Cezar Zaharia (nr. 1) şi-au arătat calităţile la dans, primul pe ritmurile piesei „Party Rock”, al doilea pe “Bătuta de la Valea Ursului”.

Cosmin Clipa, de la perechea nr. 7, a primit aplauzele publicului după un moment de beat-box, urmat de un dans în aceeaşi notă urbană. Loredana Păun (nr. 2) şi-a ales la proba de aptitudini un musical retro, prin care a vrut să transmită faptul că există lucruri mai importante decât orice bijuterie.

“Păpuşica docilă” a perechii nr. 7, Oana Lupu, a electrizat publicul cu un dans plin de energie, cu zâmbetul pe faţă şi foarte carismatică, reuşind să câştige aplauzele tuturor celor din club.

Maratonul probelor de aptitudini a fost încheiat de către Sebi Lupu, de la perechea nr. 2, care a venit în faţa publicului cu un moment de pantomimă, arătând pe un colaj muzical bine ales ce se întâmplă când ai prea mari emoţii înaintea căsătoriei.

 

“Marioneta” şi “mimul” au câştigat titlul de cei mai frumoşi boboci

Proba de aptitudini a fost ultima din concurs, iar până la deliberarea juriului şi premierea bobocilor, în scenă a reapărut magicianul Augustin, urmat de barmanul Adriano, care a făcut un show de flair, jonglând cu sticlele prin aer.

Pentru a înfierbânta şi mai tare atmosfera, barmanul a prins câteva sticle şi a început să scuipe flăcări, show-ul său încălzindu-i la propriu pe toţi cei din jur.

În jurul orei 23:00, a venit unul dintre cele mai aşteptate momente al serii, premierea.

Premiile au fost înmânate de Miss şi Mister Boboc 2008, din generaţia organizatorilor, nimeni alţii decât doi dintre prezentatorii balului de vineri seară.

Miss şi Mister Spontaneitate, ocupanţi ai locului al III-lea, au fost aleşi Cosmin Clipa şi Loredana Păun (cea care a primit şi un laptop – premiul sponsorilor).

Pe locul al II-lea au ieşit bobocii Cezar Zaharia şi Irina Amariei, iar câştigătorii titlului de Miss şi Mister Boboc “Nicu Gane” 2011 au fost desemnaţi adolescenţii Oana Lupu şi Laurian Tomescu.

 

Keo, Alexandra Ungureanu şi Skizzo Skillz, întârziere de peste o oră la concert

Cel mai aşteptat moment al balului, după premiere, a fost cu siguranţă concertul Alexandrei Ungureanu, al lui Keo şi Skizzo Skillz.

A fost aşteptat la propriu şi la figurat, pentru că după premierea bobocilor, după instalarea instrumentelor trupei care îi acompania pe cei trei invitaţi, după probele de sunet, toate astea durând aproximativ jumătate de oră, a mai trecut o oră până când vedetele şi-au făcut apariţia.

Deşi au ajuns la Fălticeni încă de la începerea balului, cei trei artişti s-au mişcat cu greu din hotelul în care au fost cazaţi, nefiind gata la timp. 

Era trecut de miezul nopţii când cei trei invitaţi au dat drumul cocteilului muzical de dance, pop-rock şi hip-hop.

Prima pe scenă a fost Alexandra Ungureanu, ale cărei hituri “Hello” ori “Aprinde dragostea” au fost fredonate la unison de toţi cei prezenţi. Fie că au cântat singuri, în duet ori toţi trei odată, Keo, Alexandra Ungureanu şi hip-hoperul Skizzo Skills au făcut un superconcert.

Nu au lipsit nici hiturile lui Keo, precum “Liber”, “Azi vii, mâine pleci”, ”Dacă-aş putea să zbor”, nici melodii precum “Umblu teleleu” sau “Pierdevară”, interpretate de Skizzo Skillz, dar şi piese pe care cei trei invitaţi ai balului de la “Nicu Gane” le semnează împreună.

 

Cât a costat întreg balul

Potrivit organizatorilor, costurile întregului spectacol pe care l-au pus în scenă vineri seară au ajuns la circa 5.000 de euro, bani obţinuţi în mare parte din sponsorizări.

Cei mai mulţi bani au mers la cei trei invitaţi, Keo, Alexandra Ungureanu şi Skizzo Skillz, care au venit la Fălticeni pentru un comision de 1.800 de euro, plus cazare şi decontarea cheltuielilor de transport.

Alţi 700 de euro au “dispărut” prin buzunarele magicianului Augustin, iar 300 de euro au sărit în conturile barmanului Adriano.

Sonorizarea, circarii aduşi de la Iaşi, costumele şi decorul la care organizatorii au muncit zile în şir au înghiţit restul celor aproximativ 2.000 de euro.

Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Nicu Gane Falticeni
Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Nicu Gane Falticeni
Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Nicu Gane Falticeni Balul Bobocilor 2011 - Colegiul National Nicu Gane Falticeni
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colegiul Naţional “Nicu Gane” şi-a ales cei mai frumoşi boboci, pe scena circului.
 Vizualizări articol: 2944 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Colegiul Naţional “Nicu Gane” şi-a ales cei mai frumoşi boboci, pe scena circului5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Topul Balurilor Bobocilor 2011

Topul Balurilor Bobocilor 2011
Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei