Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 oct 2011 - Anul XVI, nr. 236 (4834)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La izolare

Agresorul fetiţei din Volovăţ rămâne în arest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Daniel Ionel Dunga, tânărul în vârstă de 21 de ani care a recunoscut că a omorât-o pe Angelica Boloca, fetiţa de 9 ani din Volovăţ, a vrut să fie liber. Imediat după ce Tribunalul Suceava a emis pe numele său un mandat de arestare pentru o perioadă de 29 de zile, Dunga a declarat recurs. Acesta s-a judecat ieri, la Curtea de Apel Suceava, acolo unde agresorul a fost adus din arestul poliţiei, alături de Max Croitoru, fostul luptător în galele Local Kombat, aflat şi el în arest preventiv pentru că a fost aproape să omoare în bătaie un vecin.

Dezorientat total, Daniel Ionel Dunga a fost aproape fără nici o reacţie pe parcursul şedinţei de recurs, iar avocatul care l-a reprezentat din oficiu nu a insistat prea mult în găsirea unor motive de punere în libertate. Verdictul judecătorilor a fost unul previzibil, agresorul Angelicăi Boloca fiind menţinut în celulă.

Între timp, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava continuă ancheta şi vor să afle dacă micuţa a fost şi violată postmortem. Indicii despre o agresiune sexuală există, dar rămâne ca rezultatele de laborator şi probele ADN recoltate să confirme sau nu această ipoteză şocantă.

Vineri seară, poliţiştii au găsit cadavrul unei fetiţe în vârstă de 9 ani, dată dispărută de părinţii ei, într-un sac, în magazia din spatele unei case. Reţinut la scurt timp, Daniel Ionel Dunga a recunoscut de la început că el a ucis-o pe fetiţă.

A povestit la audieri că a prins-o când a intrat în curtea gospodăriei de care el avea grijă, cu intenţia de a fura nuci, că a încercat să fugă de el, moment în care a lovit-o în cap, de două ori, cu muchia toporului pe care îl avea în mână. După ce a ucis-o pe micuţa Angelica, agresorul a şters sângele cu rumeguş şi a pus toporul la loc, aranjat alături de alte cinci topoare.

Dunga le-a spus anchetatorilor şi unde vor găsi cleştele pe care l-a folosit ca să taie sârma cu care a legat picioarele şi mâinile victimei, mărturisind că a pus în sac şi hainele de care fusese dezbrăcată fetiţa.

Daniel Ionel Dunga a recunoscut de asemenea că avea de gând ca după lăsarea întunericului, dacă nu ar fi fost prins, să scape de sacul în care a băgat trupul neînsufleţit al fetiţei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agresorul fetiţei din Volovăţ rămâne în arest.
 Vizualizări articol: 1798 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Agresorul fetiţei din Volovăţ rămâne în arest5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mii de mulţumiri sandrinio !!! trimis de
( 6 oct 2011, 11:38:52
Nu cred ca as fi putut dormi noaptea asta dacă nu citeam ca leastul ăla pe care om nu-l poţi numi rămâne in arest. Ţie nu ţi se pare logic sa rămână in arest ???

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei