Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 oct 2011 - Anul XVI, nr. 234 (4832)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Se numără premiile

Trofee şi diplome la competiţii naţionale, pentru un elev al Colegiului de Artă Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trofee şi diplome la competiţii naţionale au fost obţinute deEduard Hanuseac, elev în clasa a VI-a la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, în ultimele două luni. Cunoscut publicului sucevean pentru vocea sa deosebită, dar şi pentru carismă, Eduard a impresionat şi juriul de la Concursul „Art Vox” Oneşti, unde a obţinut Locul I, în timp ce la Festivalul „Ti Amo 2012”, suceveanul a obţinut diplomă de calificare pentru etapa următoare a competiţiei.

Eduard este elev la secţia pian – intensiv şi unul dintre cei mai talentaţi cursanţi de la Palatul Copiilor Suceava, unde studiază canto cu profesorul Mihai Lungoci.

Pentru talentul său, a fost premiat în ţară, dar şi în străinătate. Suceveanul, foarte ambiţios şi tenace, speră că într-o zi va deveni unul dintre cei mai buni cântăreţi de muzică uşoară din România, dar fără a părăsi pianul, instrumentul lui cel mai drag.

 

Toamna se numără premiile

Luna trecută, Eduard Hanuseac a obţinut, la Chişinău, la Festivalul „Nova Latinitas”, trofeul competiţiei. Tot marele trofeu a fost obţinut de Eduard la o competiţie mai recentă, din această lună, „President Kids Music”, desfăşurată la Buzău. Au mai fost şi alte diplome câştigate de elevul sucevean, la Festivalul „Micul Artist” – Craiova, dar şi la Festivalul Naţional „Farmecul muzicii” - Constanţa.

Toamna se numără premiile pentru Eduard, aşa că adăugăm şi alte succese obţinute în acest an, la concursuri de muzică uşoară desfăşurate la Bârlad – „Florile Copilăriei” (a luat şi trofeul), Moineşti – „Vis de stea”, Pucioasa (Dâmboviţa) - „Steluţele Pucioasei”, Focşani – „Constelaţia Juniorilor”.

 

Sociabil, modest

Dincolo de zâmbetul său şăgalnic, de improvizaţiile pe care le face mereu în spectacole, Eduard munceşte mult, este ambiţios şi crede în ceea ce face. În timpul liber, cât îi mai rămâne, îi place foarte mult să joace baschet sau fotbal.

Nu îşi vede viitorul departe de muzică. Cei care l-au încurajat şi i-au fost mereu aproape au fost părinţii lui, care îl descriu pe fiul lor ca pe opersoană „foarte sociabilă, prietenoasă şi modestă”.

„Deşi eu, ca mamă, de multe ori voiam să strig în gura mare: Ce copil talentat am!, el mă oprea şi îmi spunea să las alte persoane să îl laude”, ne-a spus mama lui Eduard. În talentul lui Eduard cred şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Suceava, instituţie care i-a sponsorizat elevului mai multe deplasări la concursuri şi festivaluri naţionale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trofee şi diplome la competiţii naţionale, pentru un elev al Colegiului de Artă Suceava.
 Vizualizări articol: 1269 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Trofee şi diplome la competiţii naţionale, pentru un elev al Colegiului de Artă Suceava5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari! trimis de
( 4 oct 2011, 11:57:21
Bravo Edi!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei