Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 oct 2011 - Anul XVI, nr. 234 (4832)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De ieri

Au început alegerile pentru desemnarea Comisiei de Disciplină a Colegiului Medicilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alegerile la Colegiul Medicilor Suceava pentru desemnarea membrilor comisiei de disciplină, ale căror mandate de şase ani au ajuns la final, au început ieri şi vor continua astăzi, când sunt aşteptaţi la vot cel puţin 600 din cei 900 de medici care activează în judeţ. În cazul în care nu se va întruni numărul necesar de voturi, va fi organizat un al doilea tur de scrutin, pe 10 şi 11 octombrie.

„Comisia de Disciplină este una dintre cele mai importante comisii ale Colegiului Medicilor, analizând şi soluţionând cazurile care constituie abateri disciplinare ale medicilor”, a declarat, ieri, dr. Irina Badrajan, preşedintele comisiei electorale. 

În cadrul alegerilor, medicii din judeţ vor desemna prin vot secret opt din cei nouă membri care vor face parte din comisie (cel de-al noulea urmează a fi numit, la finalul alegerilor, de Direcţia de Sănătate Publică Suceava).

Medicii care şi-au depus candidatura sunt Adrian Botezan, Anca Miruna Brădăţan, Ana Burcă, Luminiţa Papuc, Stelică Constantin, Mihai Creţeanu, Nicolae Dobromir, Roxana Filip şi Adriana Istocescu. Membrii comisiei de disciplină cărora le-au expirat mandatele sunt doctorii Luminiţa Papuc - preşedinte, Mihai Creţeanu, Nicolae Dobromir, Adriana Istocescu, Adrian Oprea, Rodica Andriescu, Lăcrămioara Balan, Radu Gheorghe şi Liliana Grădinariu, ultimul din partea DSP.

Comisia de Disciplină se alege o dată la cinci ani. Din comisia electorală, alături de dr. Badrajan fac parte medicii Draga Buimistriuc - secretarul comisiei, Cristina Hrustovici şi Laura Coca - membri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au început alegerile pentru desemnarea Comisiei de Disciplină a Colegiului Medicilor.
 Vizualizări articol: 1066 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au început alegerile pentru desemnarea Comisiei de Disciplină a Colegiului Medicilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei