Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 sep 2011 - Anul XVI, nr. 217 (4815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Veste bună

Lungu speră ca sucevenii să scape în acest an de disconfortul produs de lucrările la parcări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, s-a declarat mulţumit de modul în care se lucrează la investiţiile cu fonduri europene. Lungu s-a referit în primul rând la cele două parcări subterane care se construiesc în centrul municipiului, arătând că lucrările merg foarte bine, ele aflându-se într-un stadiu destul de avansat. Primarul le-a dat o veste bună celor care locuiesc în zonă, aceea că vor scăpa de disconfortul produs de lucrări până la finele acestui an.

„S-a turnat deja jumătate din planşeul parcajului 1. În urma discuţiilor cu domnul Nuţu de la firma de construcţii General Construct, dumnealui estimează că la începutul lunii octombrie va fi gata anvelopa la parcajul 1 şi până la finele anului, dacă vremea va permite şi se va putea turna beton, atunci se va termina şi parcajul 2. E o mare realizare dacă facem anvelopele la parcajele 1 şi 2. Sunt lucrările cele mai dificile, de cea mai mare anvergură din punct de vedere financiar şi al disconfortului în zonă. Discutăm aici de pământ, praf şi zgomot. După finalizarea planşeelor se merge la etapa a doua, cea de realizare a lucrărilor la interior, unde discutăm mai mult de finisaje, lucrări mai puţin deranjante pentru cetăţeni”, a spus Lungu.

Legat de reabilitarea pavajului din zona centrală, primarul a menţionat că se lucrează bine în zona hotelului Central.

„Se lucrează la jardinierele din zonă. Au fost probleme de clarificat din punct de vedere al iluminatului în acea zonă. Este gândit un anumit mod de iluminat de către proiectant, într-o parte mai puternic, iar în alta mai discret, însă sper să putem adapta nişte corpuri de iluminat frumoase şi eficiente în acelaşi timp”, a spus Lungu.

În ceea ce priveşte reabilitarea iluminatului public pe artera principală a Sucevei, Ion Lungu a spus că s-a finalizat montarea stâlpilor şi că a cerut constructorilor să înceapă montarea corpurilor de iluminat dinspre Galeria Mall spre Centru.

„Şi la Centrul Tradiţiilor Populare lucrurile sunt în ordine. Au ajuns cu lucrările la etajul al doilea şi vor turna ultima placă de beton. Am încredere că până la finele anului va fi finalizată clădirea la roşu”, a mai spus Lungu.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu speră ca sucevenii să scape în acest an de disconfortul produs de lucrările la parcări.
 Vizualizări articol: 1324 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu speră ca sucevenii să scape în acest an de disconfortul produs de lucrările la parcări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Yikk trimis de
(15 sep 2011, 03:13:26
Parcari cu un singur nivel?
Voi sunteti cu capul sau sunteti prosti?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei