Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 sep 2011 - Anul XVI, nr. 217 (4815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ţintă greşită

Tânăr împuşcat din greşeală de fratele său, la o vânătoare de mistreţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din comuna Stulpicani a ajuns la spital, după ce a fost împuşcat accidental de fratele său, la o vânătoare de mistreţi.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, accidentul a fost anunţat în noaptea de luni spre marţi, la câteva minute după miezul nopţii.

Luni seară, victima, Gavril Popescu, în vârstă de 29 de ani, a plecat alături de fratele său, Marian Popescu, de 34 de ani, şi un alt consătean, la o partidă de vânătoare de mistreţi, pe fondul de vânătoare Negrileasa, în baza unei autorizaţii emise cu câteva zile în urmă.

Cei trei au plecat la vânătoare cu maşina lui Marian Popescu. Ajunşi în fondul de vânătoare, explică anchetatorii, au oprit maşina pentru a vedea dacă sunt mistreţi într-o livadă din apropierea fostei uzine de preparare Tarniţa.

Marian Popescu a coborât cu arma de vânătoare în mână, iar fratele său şi celălalt consătean au rămas în maşină. Imediat după ce şoferul s-a dat jos din autoturism, arma s-a descărcat accidental, glonţul trecând prin geamul deschis şi lovindu-l în umăr pe Gavril Popescu.

„Victima a fost transportată la spital, unde a fost internată cu diagnosticul de plagă împuşcată omoplat stâng şi urmează a fi supusă unei intervenţii chirurgicale”, se arată în comunicatul poliţiei, precizându-se că arma, care era deţinută legal, precum şi tubul cartuşului au fost predate anchetatorilor de către Marian Popescu, iar autorizaţia de vânătoare în original a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor producerii incidentului.

Gavril Popescu a fost operat şi internat pe secţia de Ortopedie a Spitalului „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.     

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr împuşcat din greşeală de fratele său, la o vânătoare de mistreţi.
 Vizualizări articol: 3860 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 4 voturi
Tânăr împuşcat din greşeală de fratele său, la o vânătoare de mistreţi3.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   VANATORIIII trimis de
(14 sep 2011, 11:30:33
ce sa mai zica acum normal ca sa descarcat accidental.doar nu are sa spuna ca e un bou si nu stie sa traga a crezut ca e un mistret dar cand colo era mistretul de frate-su.ei cred ca mistret sant unde vor ei,au toti arme au terminat de impuscat toate animalele salbatice si mai vor,de unde frate e gata sa mai tina cate un porc sa manance carne daca vor.animale cu 2 picioare ce sant ei
2.   Vanatoriiiii trimis de
(14 sep 2011, 17:39:37
domnule COROAMA NICULAI, nu aveti capacitatea de a intelege - ce inseamna cuvantul "VANATOARE" si uite asa apar tot felu de specimene care comenteaza fara pic de habar, sustinand ca ei sunt APARATORII ANIMALELOR!!!! lasand dobitocimea la oparte, este foarte trist ce s-a intamplat, pacat... insanatosire grabnica....
3.   Xrwq trimis de
(15 sep 2011, 03:12:25
Si ce e asa interesant cu stirea asta?
Nimic interesant.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei