Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 sep 2011 - Anul XVI, nr. 217 (4815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Târg

Global Design, prezenţă suceveană de succes la Salonul Internaţional de Mobilă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Producătorul de mobilă şi accesorii Global Design a reprezentat cu succes judeţul Suceava la prima ediţie a Salonului Internaţional de Mobilă, organizat în perioada 7-11 septembrie, la Romaero Bucureşti, de către Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România în colaborare cu Euroexpo.

Global Design, companie cu tradiţie pe piaţa mobilei, a fost singura prezenţă suceveană la cel mai important târg de profil din ţară, târg la care au participat nu mai puţin de 170 de firme, care şi-au expus produsele pe o suprafaţă de 12.000 de metri pătraţi. Global Design a adus la Salonul Internaţional de Mobilă fronturi mdf, mai exact uşi pentru mobilier, înfoliate cu folie pvc 3d mată şi lucioasă, într-o variată paletă coloristică, având la dispoziţie un stand în suprafaţă de 100 de metri pătraţi.

Directorul general al companiei sucevene, Gabriel Nimiţan, a declarat că prezenţa Global Design la ediţia din acest an a Salonului Internaţional de Mobilă a fost un real succes şi a condus la consolidarea poziţiei de lider pe piaţa de profil.

Peste 2.500 de vizitatori din toată ţara au călcat pragul standului producătorului sucevean de mobilă şi accesorii, din care aproximativ 70% au devenit clienţi sau potenţiali clienţi. „Portofoliul de clienţi ai companiei a crescut semnificativ, eforturile noastre fiind încununate de succes”, a afirmat Gabriel Nimiţan.

El a ţinut să precizeze că prezenţa Global Design la Salonul Internaţional de Mobilă a coincis cu împlinirea a zece ani de activitate, moment marcat prin lansarea unei noi game de produs, fronturile mdf cu finisaj antichizat.

„Este al patrulea târg de mobilă şi accesorii la care am participat cu succes. Semnalele din piaţă de revenire economică au fost evidente. Trebuie să remarc eforturile făcute de toţi angajaţii noştri, de la muncitor până la director, şi munca de calitate pe care o depun în cadrul companiei”, a mai ţinut să sublinieze directorul general al Global Design.

Global Design deţine un portofoliu bogat, de la mobilă de dormitor, sufragerie sau bucătărie, la mobilă de birou sau pentru spaţii comerciale. Tehnologia de ultimă oră, materialele moderne, accesoriile de cea mai bună calitate folosite în fabricaţie, designul nou, modern şi cu personalitate fac din mobilierul produs de Global Design unul foarte căutat pe piaţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Global Design, prezenţă suceveană de succes la Salonul Internaţional de Mobilă.
 Vizualizări articol: 1045 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Global Design, prezenţă suceveană de succes la Salonul Internaţional de Mobilă3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DEZAMAGIT!!! trimis de
(14 sep 2011, 12:49:45
AM AVUT PARERE BUNA DESPRE ''GLOBAL DESIGN'' PANA CE AM FACUT MOBILA LA EI SI MI-A RAMAS UN GUST AMAR. AM FACUT O MOBILA DE PESTE 20000 DE LEI SI DUPA CE MI-A MONTAT TOTUL A VENIT ALTA ECHIPA SI MI-A LUAT MAI BINE DE JUMATATE DIN SISTEMUL DE INCHIDERE PT A LE SCHIMBA "(ERAU INVERS) SI INCA MULTE ALTE LUCRURI CARE LASA DE DORIT. ..MI-A PUS UN PETIC PEUN CANT CA CICA NU ARE MATERIAL LA FEL SI TOT ASA. ORICUM SPER SA FIU MULTUMIT PANA LA URMA. DEZAMAGIREA MARE E CA NU MA ASTEPTAM DE LA EI ,DAR SPER SA FI FOST DOAR UN INCIDENT (NEATENTIE) SI SA FIE DE BINE PE VIITOR.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei