Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 sep 2011 - Anul XVI, nr. 217 (4815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Pufoaica de vară

Dama cu părul ca mămăliga

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cât tupeu poate să aibă şi vertebrata aia blondă, cu părul ca mămăliga, aflată la vârful preşedintelui! La o întâlnire la care a participat şi primarul Craiovei, Toni Solomon (când o mai fi ieşit şi ăsta din puşcărie, că se instalase destul de bine acolo!?), creatura s-a plâns că se simte discriminată în politică, din cauza sexului dumisale, care e pe invers faţă de majoritate. Nici mai mult, nici mai puţin.

Zicea dânsa cu foc: „O femeie întotdeauna este tratată într-o gamă minoră în politică...” Păi, madam, scuzaţi, dar nu chiar „întotdeauna” se întâmplă fenomenul descris în câteva cuvinte de matale. Apropo, ai auzit cumva de nişte doamne de importanţă internaţională pe nume Margaret Thatcher şi Angela Merkel? Ai auzit?! Ia zi, au fost ele tratate vreodată în politică „într-o gamă minoră”, ca să te cităm? Vezi cum vorbeşte gura fără dumneata? De ce nu deschizi pupătoarea numai pentru ceea ce te pricepi să faci?

În fine, atâta de convingătoare se voia femela politică amintită, că aproape ne cânta adaptarea cântecului celebru al basarabeanului Pavel Stratan: „Eu sunt discriminată puţân, puţân câte puţân...”

Acuma, vorbind cinstit, cred că adevărul e de partea cealaltă. Vreau să spun că mai curând bărbaţii inteligenţi din politica românească (în cazul fericit în care există o asemenea minoritate) ar trebui să se simtă discriminaţi fiindcă nu li se oferă şanse de ascensiune, din pricina unor paţachine care apar în peisaj sulemenite special ca să devieze gândurile tuturor spre sex şi să obţină avantaje serioase din această bulversare.

Este evident că bărbaţii nu-i pot oferi marelui şef ceea ce îi oferă o robertă, o ancă, o mioară sau o lenuţă boită. Dacă nu mă crede, madam cu părul ca spicul n-are decât să-şi facă o mică schimbare de sex. Imediat ce în locul convingătoarelor sale accesorii muiereşti va avea o pereche de picioare păroase şi un crenvurşt între ele, am temeri serioase că i se va duce de râpă şi cariera politică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dama cu părul ca mămăliga.
 Vizualizări articol: 1226 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Dama cu părul ca mămăliga4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mihuleac...cu mamalighi..! trimis de
(14 sep 2011, 13:10:06
Tinere, te credeam mai capabil , mai decent, insa se pare ca te-a lovit sindromul.." Nistorescu"... dar nu-i bai...
Baiu-i ca- cine te-a lasat sa scrii asa ceva....stirbeste din blazonul...publicatiei judetene! Mai, tinere scrib de... "vuvuzele"...( se pare caci de astea n-ai parte..si faci alergie la femeile frumoase)....pot sa-ti dau un sfat ...colegial... Judetul Suceava are atatea probleme ce ...obligatoriu trebuie dezbatute in ...articolele voastre, incat subiecte de tabloid...nu intereseaza.. Crezi tu ca noi nici nu stim si nici n-am auzit, ori nu stim ce fac stimabelele....
Dar [parca tot...camasa judeteana-i mai aproape de necesitatea si vointele mele... Asa ca reflecta..." suparatule"....! La buna...vedere...!!!!!!!!!!!!!
2.   Labus raios trimis de
(14 sep 2011, 14:54:05
Uai, baietule. Dupa fotografie esti gay convins. Probabil de asta nu iti place despre Nuta care iti da sa-i lingi puta. Cred ca tu juisezi numai cand il vezi pe Bombonel. Ce chilotii mei ai cu cocoana ca ti-a bagat bani in orasul pe care samavolnic il ocupi cat nu au bagat si nu o sa bage stapanii tai usl-isti in toata vietisoara ta de caine bagabont.
Esti un marlan de clasa si probabil aceeasi parere o ai si despre distinsa ta mamitica cat si despre sotia ta sau sotul dupa caz. Hai sictir cocalar paduchios!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei