Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 iul 2011 - Anul XVI, nr. 175 (4773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De mântuială

Groapă apărută pe Serpentine, la un an de la finalizarea lucrărilor ISPA

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O groapă capcană, suficient de mare ca roata unei maşini să se afunde în ea, a apărut pe Serpentine, dând emoţii şoferilor care circulă în zonă şi care trebuie să aibă grijă să se ferească de ea pentru a evita alte incidente neplăcute.

Ciudat e faptul că groapa respectivă a apărut după doar un an de la finalizarea lucrărilor ISPA în zona respectivă, care, luni de zile, a fost închisă circulaţiei total sau parţial, în funcţie de amploarea lucrărilor care se desfăşurau.

Cauza surpării asfaltului se pare că este infiltrarea de apă de la o conductă de canalizare, deşi reţelele din zonă au fost modernizate anul trecut, prin proiectul ISPA.

Pentru a atenua cât de cât şocul maşinilor care intră cu roata în groapa respectivă, aceasta a fost umplută parţial cu balast.

Inspectorii de la serviciul Străzi din cadrul Primăriei Suceava spun că de vină ar fi şi compactarea deficitară a straturilor de pământ şi balast care au fost puse ca fundaţie pentru stratul de asfalt, încât infiltrările de apă le-au spălat rapid.

În acelaşi timp, au precizat că groapa respectivă va fi asfaltată în scurt timp, poate chiar astăzi, fiind trecută pe lista de priorităţi la reparaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Groapă apărută pe Serpentine, la un an de la finalizarea lucrărilor ISPA.
 Vizualizări articol: 768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 3 voturi
Groapă apărută pe Serpentine, la un an de la finalizarea lucrărilor ISPA2.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Denivelari si gropi(ite)sunt destule peTranfagaras trimis de
(27 iul 2011, 13:45:36
Cu lucrarile astea, orasul a ramas distrus ...cind se vor reface, este greu de inteles! Ne stricam cu adevarat masinele in fiecare an si nimeni nu ne despagubeste! Este nevoie strigenta de patriotism local, de oameni la conducere care sa doreasca si binele nostru.
2.   Si nu e singura groapa trimis de
(27 iul 2011, 13:56:33
Sunt cateva "capcane" serioase in orasul asta de ceva vreme si nu se ia nici o masura.Ieri am trecut si eu pe Serpentine si o masina din fata a luat respectiva groapa din plin.Poate citeste cineva de la vreun ziar si face un top din cele enumerate mai jos:
1.Cea mai periculoasa cea aparuta recent pe Serpentine.
2.Una la fel de adanca aparuta de cateva saptamani si pe care am reusit sa o probez din neatentie este pe banda intai chiar la intrare in parcarea de la Hotel Bucovina.
3.Denivelarea si groapa aparuta de vreo saptamana pe Calea Unirii putin mai jos de locul unde se termina delimitarea dintre benzi cu stalpisori.
4.O gropaciune din intersectia de la Nordic aproape de trecerea de pietoni pe care au pavat-o cat de cat unii.
5.Gurile de canal de pe strada care urca de la Metro spre sensul giratoriu de la Galeria Mall.
6.Carpelile in bataie de joc de pe banda intai din intersectia de la McDonalds unde l-as lega pe prelipcar si l-as trage la remorca de cateva ori sa vad daca mai ramane vreun os intreg din el. De ce ne miram oare cat de repede se duc piesele de suspensie de la masina.
7.Gropaciunea aparuta de cateva luni bune pe strada Marasesti putin mai sus de intersectia cu Leca Morariu

Si cred ca mai sunt o gramada de gropi periculoase in oras.
3.   Duceti de vedeti trimis de
(27 iul 2011, 21:12:24
Buna seara la toata lumea.Subsc riu intrutotul la postarea domnului Gigel.Situatia in municipiul Suceava s-a deteorat de la o zi la alta si sunt sanse minime sa ajunga la cit de cit normal.Inca este vara,dar cind vor ingheta conductele atunci va fi jale.Cei care vor sa vada un oras modern sa mearga la Piatra-Neamt sa vada ce a facut pinalti.Cind intri dispre tirgu neamt parca ai intra in Salzburg sau Linz.Strazi asfaltate bine,cu banda fosforicenta pe mijloc,cosuri de gunoi,sensuri giratorii ultra moderne fara ca sa arata ca niste musuroaie,iara in plus telegondola si echipa de fotbal in divizia A.Se rasuceste Stefan in mormint la Putna cind vede in ce hal a ajuns capitala Moldovei,Suceava,pe mina carora a ajuns.Mii si rusine sa mai spun ca sunt din Suceava..In ultimii ani edilii Sucevei au facut greseli impardonabile,urmind ca sa treaaca zeci de ani sa fie indreptate pentru binele cetatenilor acestei stravechi asezari urbane.Nu am crezut vreodata ca resedcinta de judet va ajunge in halul in care este acum.Rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei