Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 iul 2011 - Anul XVI, nr. 175 (4773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Fără zvonuri şi speculaţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La noi a început campionatul, iar antrenorii încă mai cer întăriri! În lumea bună a fotbalului, aia care începe balul mai spre toamnă, pe răcoare, e fierbere mare, dar s-au perfectat deja destule mutări. Foarte inspirat şi norocos s-a dovedit a fi Dorin Goian, el făcând mişcarea inversă faţă de cea a lui Mutu. A făcut saltul către o echipă care, alături de Celtic, face legea în Scoţia. Poate va juca iarăşi în Liga Campionilor, poate va fi campion, este exact ce-i trebuia când este încă în vână, la 30 de ani. Lobonţ a rămas la Roma, dar i se pregăteşte ceva. După cedarea lui Julio Sergio la Lecce, se părea că românul va fi titular în noul sezon, dar iată că şi noul antrenor, Luis Enrique, îl vede tot ca un perfect secundant. Altfel nu l-ar fi adus la Roma tocmai pe omul care l-a scos din poarta lui Ajax, Stekelenburg! Noua Roma îl va avea în atac pe Bojan Krkic, astfel că vom vedea cum se va descurca un barcelonez scos din mediul său. La susţinere îl va avea pe eternul Totti, dar nu şi pe Menez, cel mai bun jucător roman al sezonului trecut luând calea noului PSG, care va avea un cuvânt greu de spus anul ăsta în Ligue 1 (director sportiv este Leonardo, care vine după experienţe la Milan şi Inter).

Dar, de departe, cel mai greu transfer este cel al lui Alexis Sanchez, de la Udinese la Barcelona. Chilianul a avut un sezon perfect în Il Calcio, împreună cu colegul mai vârstnic din atac, Di Natale, făcând ravagii pe contraatac. Între altele, Udinese a înscris patru goluri la campioana Milan şi şapte la Palermo! Sanchez, 22 de ani, e mic şi rapid, exact pe stilul Barcelonei. Să vedem cum îşi va face loc în echipa lui Guardiola, la început probabil că va fi în postura lui Bojan, ca primă opţiune la primul unsprezece.

Rivalul Mourinho încă îşi ţese plasa, deocamdată Adebayor s-a întors la dispoziţia lui Manchester City (unde nu va face mulţi purici, fiindcă Mancini, sătul de figurile lui Balotelli, îl vrea pe Cerci, cel care îl scosese din echipă pe Mutu, la Fiorentina). Dacă Realul va reuşi să-l plaseze convenabil pe Kaka, vom asista şi din partea lui Mourinho la nişte oferte „galactice”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fără zvonuri şi speculaţii.
 Vizualizări articol: 837 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fără zvonuri şi speculaţii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei