Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 iul 2011 - Anul XVI, nr. 174 (4772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aglomeraţie de vară

Program de lucru prelungit la Serviciul Paşapoarte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Programul de lucru la Serviciul Paşapoarte Suceava se prelungeşte în cursul lunii august.

Anunţul a fost făcut de conducerea instituţiei, care şi-a motivat decizia prin dorinţa de „a evita aglomeraţia specifică lunii august şi soluţionarea cu operativitate a cererilor de eliberare a documentelor de călătorie”.

Pentru perioada 1 august – 2 septembrie 2011, depunerea documentelor şi preluarea imaginilor se va face zilnic până la ora 20.00. Din cauza volumului mare de muncă, paşapoartele temporare nu se vor mai elibera în două ore, ci a doua zi.

Eliberarea paşapoartelor se va face după programul de lucru anterior, respectiv luni-vineri între orele 08.30-16.30, iar miercuri între orele 8.30-18.30.

Având în vedere afluenţa de public care se aşteaptă, conducerea instituţiei are şi alte solicitări la adresa celor care vor paşapoarte.

„Facem apel la solicitanţi ca documentele prezentate pentru depunerea cererilor să fie în bună stare şi în termen de valabilitate. Cele deteriorate, cu modificări în conţinut, cu ştersături sunt nule de drept, potrivit legislaţiei în vigoare”, a arătat comisarul-şef de poliţie Angela Cleopatra Irimia, şefa Serviciului Paşapoarte Suceava.

Demarat acum câteva săptămâni, proiectul privind programările on-line, pe internet, va continua. De asemenea, s-a dispus constituirea unui registru pentru programarea cetăţenilor care se prezintă la sediul serviciului şi ale căror solicitări nu pot fi onorate în aceeaşi zi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Program de lucru prelungit la Serviciul Paşapoarte.
 Vizualizări articol: 1128 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Program de lucru prelungit la Serviciul Paşapoarte3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PROTESTEZ! trimis de
(26 iul 2011, 11:54:04
Este IMORAL ca la un comunicat referitor la serviciul pu lic (sorry for letter B!) de eliberare a zapisurilor de liberă peregrinare să fie asociată cu pictura vreunui Angel din subordine.
Aicea trebuia proptită ditamai fresca ce-l surprinde pe pârcălabul Arcadius Încruntatus dimineața pe răcoare la crăcănatul zorilor , când Bathroom-ul e ocupat de m u i e r i -sa de mai bine de un ceas iar jurnaliștii cei obraznici se distrează sadic chinuindu-l pe pădureț cu întrebări aiurea despre trebile voivodatului.
2.   Mi-am văzut zeul, gata nu mai protestez! trimis de
(26 iul 2011, 15:28:15
Îi dincolo la Zori Noi o tapiserie cu pârcălabus Arcadius. Da ale naibii transformări că amu stă cu doo urechi la blitz ca să nu fie scufundat ci urechea tăiată alui van Gogh. Tot îi constipat de serios în poză dar nu e așa ca un cerber ci mai moale, ba mi se pare că zâmbește puțin (pesemne o dat o raită prin păduri și o văzut „doborâtura”)
Ci șmechir îi barbatu că tine mânurile cu degetele împreunate în față ca să nu vadă jurnaliști ce? că nu-i în stare să facă o integramă de 2 parale? că joacă sudoku în timpul programului? sau că are o inclinație inexplicabilă către revistele tip 30.
Da cărarea o uitat să și-o facă pe dreapta, așa cum stipulează statutul. strică bunătate de imagine părul ăla vâlvoi a luia care este aranjat sub formă de măciucă!
3.   Băieț buni, monitorii! trimis de
(26 iul 2011, 18:40:17
o apărut ș-aicea. Iacătă-l în dreapta sus cum vine cu slava lui ca un car de foc într-u stâlp de nor!
COOLCAAAT! FAȚA LA PĂMÂNT! trece măria sa pârcălabul pădureț ARCADIUS POULIS ÎNCRUNTATUS STULPICANIUS!
Ave! AUGUSTUS!
n-AVEm cum să vă rezolvăm problemele, milogilor!
Mână, serafimule, Dii la Rădăuți! (de-vă drecului de iobagi proști!)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei