Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 iul 2011 - Anul XVI, nr. 174 (4772)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Drame

Două fetiţe, de 4 şi 8 ani, omorâte sub roţile unor maşini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Două accidente mortale s-au petrecut, duminică seară, pe raza judeţului Suceava, victime fiind o fetiţă de 4 ani şi una de 8 ani, anunţă Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În cazul fetiţei mai mari, aceasta se juca împreună cu alţi copii în curtea bunicilor ei, din satul Mironu, comuna Valea Moldovei.

În jurul orei 20:30, joaca lor avea să se sfârşească dramatic.

Un sătean aflat la volanul unui autoturism VW Passat a scăpat maşina de sub control şi a „zburat” de pe drum prin poarta familiei Vâjâilă direct în curtea casei, izbind-o în plin pe fetiţa în vârstă de 8 ani.

„Erau patru copii în curte şi fugeau unul după altul, se jucau. Am auzit dintr-o dată o bufnitură puternică şi am văzut maşina... a venit direct în ea. Vai de capul nostru. Părinţii fetei sunt plecaţi de două săptămâni în Italia, maică-sa e bolnavă de diabet, face insulină...”, îşi punea mâinile în cap Livica Vâjâilă, bunica fetiţei omorâte în cumplitul accident.

Imaginile de la faţa locului era terifiante, trupul neînsufleţit al micuţei zăcând încovoiat lângă poarta distrusă pe jumătate în urma impactului.

Pentru a calma spiritele şi a evita o eventuală răzbunare a rudelor fetiţei decedate pe neamurile şoferului vinovat, care locuiesc în zonă, la Mironu a fost trimis, duminică seară, un echipaj al Serviciului de Intervenţie Rapidă.

 

Şoferul a fugit de la locul accidentului

Potrivit poliţiei, şoferul vinovat de producerea terifiantului eveniment nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în curbă la dreapta şi, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei, părăsind partea carosabilă şi intrând prin poarta familiei Vâjâilă.

Impactul a fost atât de puternic, încât maşina a îndoit unul dintre stâlpii de fier ai porţii.

La volan se afla Ioan Ciurlă, în vârstă de 42 de ani, însă acesta a fugit de la locul accidentului, abandonându-şi maşina.

A fost prins la scurt timp şi pus să sufle în alcooltest, rezultatul fiind 0,49 la mie în aerul expirat.

Ioan Ciurlă s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, primind ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Ieri după-amiază, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului l-au dus pe Ciurlă în faţa instanţei de judecată, cerând arestarea preventivă a acestuia, judecătorii humoreni trimiţându-l după gratii pentru cel puţin următoarele 29 de zile.

În faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului era ieri şi un bărbat care susţine că a fost în maşină cu Ioan Ciurlă, în momentul producerii accidentului. „Nu era băut şi nici nu avea viteză, vreo 40 la oră”, încerca respectivul să-şi scoată amicul basma curată.

 

A murit călcată de taxi

Al doilea accident mortal s-a petrecut tot duminică, în jurul orei 18:30, pe strada Calea Transilvaniei, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

De data aceasta, vina a aparţinut victimei, o fetiţă de 4 ani, lăsată nesupravegheată.

Micuţa a vrut să traverseze strada prin loc nepermis, moment în care a fost lovită  de un taxi, la volanul căruia se afla un tânăr din localitate, Augustin E., în vârstă de 32 de ani.

Şoferul a fost testat cu alcooltestul, însă aparatul nu a indicat că tânărul ar fi consumat băuturi alcoolice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două fetiţe, de 4 şi 8 ani, omorâte sub roţile unor maşini.
 Vizualizări articol: 1073 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 10 voturi
Două fetiţe, de 4 şi 8 ani, omorâte sub roţile unor maşini4.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei