Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iul 2011 - Anul XVI, nr. 157 (4755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aberant

Taxa radio-TV, încasată de E.ON pentru iluminatul de pe casa scării

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii ar trebui să aibă pe fiecare scară de bloc televizoare şi radiouri, dacă se poate chiar şi pe fiecare palier în parte, ca să poată urmări o emisiune de la parter şi până ajung la etajul patru, ori să asculte la radio ultimul hit al verii, pentru că E.ON le încasează taxa radio-TV chiar şi pentru curentul consumat de iluminatul pe casa scării.

Această situaţie aberantă a fost reclamată conducerii Primăriei Suceava de reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, care au solicitat sprijinul municipalităţii pentru a nu mai fi puşi să plătească inutil acele taxe.

“O să ne autosesizăm vizavi de această situaţie şi vom trimite la E.ON o solicitare oficială, cu ştampila primăriei şi semnătura primarului, pentru a corecta astfel de anomalii. E.ON este o societate privată, dar trebuie să ţină cont de solicitările unei instituţii care reprezintă peste 100.000 de oameni”, a spus primarul Ion Lungu, care a menţionat că situaţii ciudate i-au fost aduse la cunoştinţă şi în privinţa furnizării de gaz metan.

În vreme ce preşedinţii de asociaţii, nemulţumiţi că facturile la energie electrică au fost umflate şi cu taxele de radio şi TV, au fost liniştiţi de promisiunea fermă a primarului Ion Lungu că va lua poziţie faţă de aceste practici ale E.ON, viceprimarul Lucian Harşovschi i-a sfătuit pe cei care au plătit deja facturile să meargă să ceară stornarea sumelor încasate pe nedrept.

“Cei de la E.ON au un program care bagă automat la plată taxa radio şi TV pentru fiecare consumator, dar nu e cazul şi aici, când consumul înregistrat este cel pentru iluminarea scărilor de bloc”, a adăugat Harşovschi.

Preşedinţii şi administratorii de asociaţii şi-au exprimat dorinţa ca problema acestor taxe să fie rezolvată cât mai rapid, pentru că, la rândul lor, sunt certaţi de oameni pentru că au fost puşi la plată pe nedrept.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Taxa radio-TV, încasată de E.ON pentru iluminatul de pe casa scării.
 Vizualizări articol: 3509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 14 voturi
Taxa radio-TV, încasată de E.ON pentru iluminatul de pe casa scării4.9514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Numai si numai in romania trimis de
( 6 iul 2011, 11:08:34
numai in romania se poate intampla asa ceva. eu totusi nu inteleg de ce aceasta taxa trebuie platita daca nu ascult radio sau daca am tv si platesc televiziunea prin cablu?? de ce incaseaza EON.ul asta hot aceasta taxa si nu cei de la cablu..ai cablu..platesti si taxa.de ce restaurantele sunt obligate sa plateasca taxa daca cel ce vine ( clientul) plateste deja odata taxa de tv???? daca te urci in taxi..cel cu taxiul plateste si el taxa radio..si acasa si pe masina ..si clientul la randul lui..cata hotie
1.1  RE: Numai si numai in romania trimis de
( 6 iul 2011, 15:27:12
ce ziceti ca la un cavou are curent electric(ca atunci cand vin rudele la decedat sa aprinda becul ca acolo e bezna ) dar si acolo i-a venit taxa de radio tv,ce ziceti de asta ? mortul asculta muzica .....?mna in baza de date la ei nu figureaza ca e discoteca , club, persoana fizica....dar s-a rezolvat pana la urma ca abonatul a semnat pe propria raspundere ca la cavou nu detine radiotv......dar la inceput ne-a bagat legea obligatorie domnul nastase,darcam de mult ....si de atunci sunt multe persoane care platesc aiurea.mergeti o data oe an la suceava pentru scutire,dar cei care sunt la 80km sau la mai mare distanta? poate matusa maria de 80 ani sa faca scutirea? cine ii plateste drumul? dar sa vedeti ce coada e acolo,pt ca in celelalte orase s-au inchis centrele( probabil le inchiriaza pt second hand,baruri....)
2.   Măgărie trimis de
( 6 iul 2011, 11:22:45
Chiar dacă taxa nu e mare, vă daţi seama câţi bani se adună de pe fiecare prost care e obligat să plătească?
3.   Nu e pe nedrept :))) trimis de
( 6 iul 2011, 11:40:30
La T98 cand eram eu mai pusti era o boxa unde se frigeau beute. Aveau radio si tv in boxalaughing) Probabil unul din clubberi a ajuns director la E-ON si s-a gandit la copilarielaughing)
4.   Mafia E ON. cand o sa fie OFF? trimis de
( 6 iul 2011, 13:26:36
cine doreste sa vada cat de mare este capusa Eon il invit sa mearga in cladirea Eon(cladirea mare de langa casa de cultura).am fost cu o problema punctuala de rezolvat. in final, un ex_croc mi-a transmis ca imi trebuie un studiu cu o solutie pentru rezolvarea problemei mele(destul de simpla). si mi-a propus si firma care sa faca treaba asta pe bani buni. am vazut ca ma ia de pro_st si i-am expus tehnic si matematic in 2 minute rezolvarea problemei.a vazut ca sunt in tema si mi-a zis ca e corect. asa ca i-am cerut doar o hartie cu un aviz care sa confirme ce am zis eu si a ''aprobat'' el.
iar raspunsul a venit sec: nu se poate, chiar daca e banala problema si rezolvarea este evidenta, tot tre sa vina firma agreata de Eon (si mai ales cea "recomandata'' de el)care sa faca studiul. de mentionat ca pana sa ajung la acest ex_croc am fost plimbat la 3 birouri la un etaj inferior si mai apoi la alte 2 birorui pe acelasi etaj cu papanasul asta.
iar adevarul este ca la Eon, grosul, adica angajatii capusari cu salarii astronomice freaca gazul la cafele prin birouri, iar pro_stii care sunt infinit mai putini si pro_st platiti abia daca reusesc ''sa-i tina in spate'' pe capusarii din biroruri, sa-si mai faca si turele,sa mai si fuga cand la statia de 110, cand la remediat defectiuni...! si din acest motiv e nevoie ca alte mii de pro_sti sa plateasca o taxa modica in plus. nu poti trai pe picior mare fara sa aduni si bani putini de la pro_sti multi, dar care nu mai accepta sa fie si muti!
5.   Re-MAFIA trimis de
( 6 iul 2011, 15:14:12
Contractul nostru cu aceasta firma este pt furnizarea energiei electrice,deci plata aceasta pt.radia-tv,ar trebui sa apara pe alta factura.Ei amesteca hotii,adica ei,cu magarii,adica cei din radio- tv.(sau invers)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei