Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iul 2011 - Anul XVI, nr. 157 (4755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Finanţare record

Judeţul Suceava primeşte 120 de milioane de euro pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judeţul Suceava va beneficia de o finanţare de 120 de milioane de euro fără TVA pentru reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare din cinci mari aglomerări urbane. Fondurile europene vor fi alocate prin Programul Operaţional Sectorial – Axa Mediu, contractul de finanţare fiind semnat ieri la Ministerul Mediului, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. Contractul a fost semnat de ministrul Mediului, Laszlo Borbely, precum şi de conducerea ACET Suceava şi de vicepreşedintele CJ Suceava Daniel Cadariu, ca reprezentant al conducerii Asociaţiei Judeţene de Apă şi Canal, beneficiarii investiţiilor. Suma obţinută prin acest proiect este de departe cea mai mare dintre cele obţinute până în momentul de faţă de către CJ Suceava pentru realizarea unor investiţii în judeţ. Proiectul „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Suceava” presupune realizarea unor investiţii în reţele de apă şi canalizare în cinci aglomerări urbane, respectiv Suceava, Fălticeni, Rădăuţi, Gura Humorului şi Vatra Dornei.

 

Ministrul Mediului a felicitat conducerea administraţiei judeţene

Prezent la semnarea contractului, Laszlo Borbely a ţinut să felicite administraţia judeţeană din Suceava pentru modul în care s-a implicat în atragerea de fonduri europene, în special pe proiecte mari de dezvoltare a infrastructurii. Laszlo Borbely a amintit că în cursul lunii aprilie a.c., preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat un alt contract pe POS Mediu, pentru „managementul deşeurilor în judeţul Suceava”, valoarea acestuia fiind de 63 de milioane de euro.

„Acum semnăm un contract important privind extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi ape uzate din judeţul Suceava, în sumă de circa 120 de milioane de euro. Suceava este un judeţ mare, important, iar acest proiect va rezolva problema reabilitării reţelelor de apă şi canalizare în aglomerările Suceava, Fălticeni, Rădăuţi, Gura Humorului şi Vatra Dornei. Vreau să amintesc faptul că în aprilie am semnat un alt proiect important pe deşeuri. Vreau să felicit acest judeţ pentru că nu a aşteptat până în aprilie să semnăm contractul, ci a rezolvat din bani proprii pornirea unei investiţii, o groapă ecologică, şi iată că acum primeşte o primă rambursare de la Uniunea Europeană de peste 3 milioane de lei”, a declarat ministrul Mediului.

El a spus că fondurile europene pot fi atrase mai uşor atunci când există o strategie bine pusă la punct cu privire la dezvoltarea infrastructurii, şi mai mult, atunci când autorităţile pot contribui la începerea investiţiilor. „Din acest punct de vedere consider că este un semnal pozitiv pe care trebuie să-l dăm şi eu sper să înţeleagă toate judeţele că nu se poate altfel decât dacă ai un management al acestor proiecte”, a mai precizat Laszlo Borbely.

 

Flutur: Peste 200.000 de locuitori ai judeţului vor beneficia de aceste investiţii

Prezent la semnarea contractului de finanţare, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că de proiectul „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată” vor beneficia peste 200.000 de locuitori ai judeţului, care se vor putea conecta le reţelele de apă şi canalizare. „Pentru noi este extrem de important acest proiect, care se adaugă proiectului ISPA din Suceava, de 52 de milioane de euro, finalizat în momentul de faţă, dar şi proiectul SAMTID, care a fost tot pentru reţele de apă. La finalul implementării acestui proiect putem spune că peste 60% din populaţia judeţului va fi conectată la sistemul de utilităţi de apa-canal, care alături de drumuri şi reţele electrice reprezintă ABC-ul civilizaţiei”, a subliniat Flutur.

El a adăugat că la investiţiile de 120 de milioane de euro se adaugă alte peste 40 de proiecte pentru reţele de apă-canalizare şi staţii de epurare, promovate de primăriile din judeţ. „Aşteptăm la rând şi alte proiecte pe Fondul de mediu, precum şi cele prin Programul Operaţional Sectorial, capitolul Inundaţii. Pentru toate acestea sunt pregătite proiecte şi vreau să mulţumesc Ministerului Mediului şi Autorităţii de Management pentru că reuşim acum să punctăm un capitol extrem de important. Dar mai importante sunt derularea şi cheltuirea corectă a banilor”, a spus Flutur. La rândul său, el a amintit că în cursul lunii aprilie a fost semnat şi contractul de 63 de milioane de euro pentru gestionarea deşeurilor, fonduri care vor fi folosite pentru construcţia a două gropi ecologice, a şapte staţii de transfer şi a peste 7.000 de puncte de colectare.

 

Proiectul presupune construcţia sau reabilitarea a peste 300 de kilometri de reţele

Potrivit proiectului, Suceava ar urma să beneficieze de o finanţare de 31 de milioane de euro, Rădăuţi - 22,5 milioane de euro, Fălticeni – 19,8 milioane de euro, Gura Humorului – 19,9 milioane de euro şi Vatra Dornei – 12,4 milioane de euro. În proiect sunt prinse investiţii care presupun reabilitarea a 61,5 kilometri de reţele de apă potabilă, extinderea reţelelor de apă din judeţ cu încă 101 kilometri de conducte, reabilitarea a 61,5 kilometri de reţele de canalizare şi extinderea cu încă 143,3 kilometri a reţelelor de canalizare din judeţ. La aceste investiţii se mai adaugă reabilitarea şi extinderea staţiilor de epurare din patru localităţi, construirea a trei rezervoare noi şi modernizarea a patru rezervoare existente, construirea a şapte staţii de pompare pentru alimentările cu apă şi a 28 de staţii pentru apele uzate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Judeţul Suceava primeşte 120 de milioane de euro pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare.
 Vizualizări articol: 6394 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 14 voturi
Judeţul Suceava primeşte 120 de milioane de euro pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare4.4514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 6 iul 2011, 11:05:11
Suntem un popor mişto , vesel şi talentat
Cu o latură spirituală supradezvoltată
Sfârşitul Lumii ne va ocoli ( dacă n-aţi aflat )
Fiindcă nu făcem parte din lumea civilizată

Bagă jar , DJ ! dă muzica mai tare !
N-avem spitale , da’ nu-i bai .. prostia nu doare
Ne tragem ţoale de firmă din cap până-n picioare
Nu prea facem duş ... să plouă cu aghiazmă mare

Avem maşini bengoase , joase , nemţeşti , tunate
Da’ mergem pe şosele de cea mai proastă calitate
Nu-i bai , le schimbăm des căci gropile-s plate
Dă boxele la maxim .. să urle Guţă , frate ! ! ! batting eyelashes
Avem băutură , gagici , baruri … avem ( deci )de toate
1.1  RE: * trimis de
( 6 iul 2011, 11:08:40
ba Esti nebun !1hee hee
1.2  RE: * trimis de
( 6 iul 2011, 11:14:33
asa da...asta mi-a placut mai,abcdar!! parca te mai slefuiesti oleaca...ei?
1.3  RE: * trimis de
( 6 iul 2011, 11:34:35
Unde dai si unde crapa. Daca omul te anunta ca-ti baga un vagon de euro in judet tu chiar si acum il critici? Dai multe lovituri in aer. Mai eficient ai fi daca ai scrie critic dar pe subiect. Soselele sunt destul de bune in judet(mai putin cele din mun Suceava care-s gestionate de un spagar). Spitalul judetean e modernizat si inca se mai modernizeaza. Canalizare au bagat pana si la bunica-mea in sat. Am vazut ca se asfalteaza pana si drumul de la Falticeni la Dolhasca. Se misca multe in front prin judet. Ma intreb daca ai masina si daca te plimbi prin judet inainte sa critici drumurile. Am fost saptamana trecuta de la Dolhasca la Suceava prin Liteni si am ramas surprins ce bun e drumul ala fata de cum era.
1.4  RE: * trimis de
( 6 iul 2011, 11:43:24
Ce sa-i ceri lu' ABCDAR asta, are o mentalitate tipic romaneasca, adica stupida!
1.5  RE: * trimis de
( 6 iul 2011, 12:13:33
rima sa iasa. de foame asta scrie tot ce-i dicteaza ospatarul.
1.6  RE: * trimis de
( 6 iul 2011, 13:08:44
BAECEDARULE, SA FACI O CULEGERE DIN TOATE CHESTIILE ASTEA PE CARE LE NUMESTI POEZII.....CA SA FIE MANUAL ALTERNATIV PT SCOLILE DE HANDICAPATI
1.7  RE: * trimis de
( 6 iul 2011, 21:03:52
SI DIN CULEGERE SA DEA LA BAC LA LIMBA ROMANA "DESCRIEREA POPORULUI ROMAN IN POEZIA ABECEDARIANA".ATUNCI O SA IA TOTI!HAUUUUUUU!
2.   ESTI TARE Dle FLUTUR trimis de
( 6 iul 2011, 12:06:09
Numai un nebun mai poate sa nu fie alaturi de FLUTUR LA ASEMENEA absortie de fonduri pt SUCEAVA //// tineo tot asa////
3.   H2SO4 trimis de
( 6 iul 2011, 12:23:18
tu stii ce vorbesti?? banii intra in judet??? toate firmele ce lucreaza sunt din cluj bucuresti etc.. deci banii pleaca..noi ramanem cu lucrarile.. facute la niste preturi colosale si exagerate..pe care v.a trebui sa le platim tot noi indiferent de primar. Mi.ar fi placut ca lucrarile sa fie facute de societati din oras si oamenii din orasul nostru sa aiba de munca si banii sa ramana aici. Dar banii au aripi. degeaba au modernizat spitalul...tot nu avem specialisti te duci ca si in lagar...sa faca experienta pe tine.. mai bine il modernizau ca afara cu camere de luat vederi in fiecare sala operatorie
3.1  RE: H2SO4 trimis de
( 6 iul 2011, 12:33:52
lukane tu chiar insisti sa ne arati cat de prost si penibil esti !!! Mai lasa deoparte patriotismul local ca nu e cazul. Bucura-te de rezultatul muncii altora. De cand ai inceput sa postezi comentarii ai fost tot timpul "Gica contra". tu faci parte din categoria vesnicilor nemultumiti. Oare pamantul te va satura ???
3.2  RE: H2SO4 trimis de
( 6 iul 2011, 13:32:48
Toate? Parcarea din centru e facuta de General Construct parca. Centrul cultural la fel. Podurlle de la Patrauti sunt facute de constructori locali (subantreprenori mici dar locali), modernizarea retelei electrice din bd. principal Suceava e facuta de Loial parca in colaborare cu nu-s ce firma a lu' Paskani din Cluj, General Construct a câştigat licitaţia pentru reabilitarea Cetăţii de Scaun din Suceava. Evident ca este important si cine face lucrarea dar mai important este PENTRU CINE se face lucrarea. Despre asta este vorba in articol. Cum dracu sa faca sucevenii o statie de epurare moderna? Daca esti fara experienta in asa ceva si totusi prinzi lucrarea, nenorocesti orasul.
4.   H2SO4 trimis de
( 6 iul 2011, 12:25:01
bine ai zis ..ai fost de la dolhasca la suceava.. normal ca ti se pare ca ai cazut de pe luna.. FAIN LA ORAS? apropo.. eu pe cei din Dolhasca nu.i consider oameni ..
4.1  RE: H2SO4 trimis de
( 6 iul 2011, 12:46:19
Nu stiu cum se face, dar pentru tine ceilalti sun ori boi, ori prosti, ori tantari... Cei din Dolhasca nu sunt oameni... Hmm... Se pare ca suferi de grandomanie sau de tulburari de personalitate. Ambele afecteaza "mansarda". Ambele pot fi tratate daca sunt in stare incipienta. La tine s-a agravat. Ar trebui sa iei masuri urgente pana n-ajungi sa te consideri Stefan cel Mare (si Sfant dupa cum ai scris ieri) sau Napoleon. Sau te consideri deja Hitler ? (Hitler-copil in cazul tau apropos de NEoamenii din Dolhasca...)
4.2  RE: H2SO4 trimis de
( 6 iul 2011, 12:48:13
Mii de scuze H2SO4 !!! Comentariul era pentru lukanu.
5.   Nedumerire trimis de
( 6 iul 2011, 12:27:17
Despre Campulung ce se mai aude? oamenii de colo nu merita nimic?
6.   Indata vine iarna.cand incep lucrarile? trimis de
( 6 iul 2011, 12:52:46
e bine sa auzi ca vor intra fonduri pt dezvoltarea judetului. desigur ca e minunat sa ai oameni in administratie care sa se si lupte pt atragerea fondurilor. insa de ce firmele de aici primesc doar feliute din lucrari? de ce nu se fac lucrari si cu firmele din zona noastra?
asa ca idee...nu s-a facut in vremea psd-ului cat s-a facut de vreo trei ani incoace in ceea ce priveste dezvoltarea. totusi se vede si lipsa de experienta. prima data dezvoltarea incepe cu curentul electric. acolo unde nu se aprinde becul degeaba trece conducta de apa si canalizare pe la poarta sau catre alte porti si directii. unde se poate, de ce nu se lucreaza cu toate utilitatile odata? asta inseamna dezvoltare adevarata. degeaba am una si n-am cealalta si apoi se tot fac sapaturi de 2-3 ori. multumim pt initiativa cu reteaua electrica la moara spre frumoasa(chiar si asa cu un transformator mai mic). totusi, se lucreaza deosebit de incet si n-am inteles de ce nu se termina odata sa se dea in functiune reteaua. de asemenea, oamenii din moara au ajuns la limita rabdarii cu promisiunile de asfaltare a unei portiuni din drumul comunal principal. cand se vor incepe si aici lucrarile?
7.   Numai pedeleprele au dreptul la apa si canal trimis de
( 6 iul 2011, 13:00:36
Cine nu-i portocaliu n-are dreptul nici la drum si nici la apa si canalizare. Orasul Siret de exemplu are primar PNL deci nu pupa banuti desi drumurile-s praf si nici reteaua de apa si canal nu-i extraordinara. Avem noroc totusi ca Fluturele e din judetul nostru ca in baza alora de la Bucuresti ramaneam la fel de parliti cum am fost pana acuma . Succes domnule Flutur si va asteptam din nou in randurile PNL dupa ce PD-L va disparea ca PNT-CD.
8.   YOYO esti un tantar trimis de
( 6 iul 2011, 13:09:01
auzi eu nu am nimic contra..decat contra prostimii. L.am votat pe lungu si am mai zis.Sunt contra pe motiv ca intai au reparat trotuarele si au pus pavele in loc de asfalt sa te poti da cu rolele ( dar cei de la Symmetrica stim bine..e neam cu primaru)
2 dupa ce au pus pavele au inceput sa le scoata si sa taie asfaltu pentru a face schimba cablurile, iar dupa asta se gandesc sa dea jos si cablurile de pe stalpi si sa-le bage in asfalt.
3 strada care duce din sv la adancata care a fost sparta si au reparat.o tocmai a facut gauri in eaa si a pus pitris.
4 pe serpentine de 2 ori am luat niste gauri de mi.au ajuns amortizoarele in capota si tocmai a fost refacuta si inchisa o multime de ani.
9.   Tot ptr YOYO trimis de
( 6 iul 2011, 13:12:34
tu esti prea mic sa intelege ce se intampla in oras..
aici se lucreaza prosteste si cu smecherii.Stii a cui e firma din cluj care face canalizari????e a unui neam de a domnului BOC!! ti se pare coincidenta doar?? mie deloc nu. Chiar in orasul asta nu avem cine sa lucreze?? si sunt multe si multe altele care ma deranjeaza. Ma bucur ca se face ceva dar nu in modul in care se face.
SI PSD.ul sunt sigur ca ar fi facut daca prindea fondurile europene. Lungu se zbate si a facut multe..dar intra si in buzunarul lui ffff mult. Nevasta'sa are firma si pune flori in oras..cumnatasu symmetrica fiusu are si el alte firme si tot asa.. nu sunt vrajeli..intereseaza.te
10.   H2SO4 trimis de
( 6 iul 2011, 13:24:32

Lasa ca va impart ei pe regiuni si ai sa fii foarte fericit fara patriotismul tau local.Ori poate vrei sa te muti ca tot nu-ti pasa daca au amaratii astia din Suceava bani de-o paine(CA MANA DE LUCRU) din fondurile astea jumulite si- n loc de ape minerale DORNA ai sa bei H2SO4 asa cum te cheama.Mai bine v-ati spune parerea despre continutul articolelor decat sa dati replici celor ce comenteaza,adica sa inteleaga omul daca esti pro sau contra PDL ca despre asta e vorba in propozitie....Nu vedeti ca vin alegerile si cresc stradaniile? De tot ce-a fost pana acuma,ati uitat,ca asa e romanul,are memorie de scurta durata si ii sporeste doar cand il apuca disperarea....Mai asculta sau incearca sa intelegi,daca poti,si ceea ce vor altii sa spuna,chiar daca ii crezi asa cum spunea YOYO1.Mai mergi pe la biserica sa afli ce inseamna sa-ti iubesti aproapele ca dl.FLUTUR isi iubeste mai ales apropiatii PDL locali si de la CENTRU .Ce zici ....? o duc bine guverantii BUGETARI,adica platiti din jumuleala noastra,a celor'' multi dar PROSTI,MARIA TA" ,in vreme de criza doar pentru cei anterior pomeniti,nu si pentru ei care n-au nici o treaba cu facturile, cu ziua de maine,etc.Dar vin alegerile si daca vom sta acasa si nu le vom spune prin vot ce vrem,atunci nimeni din cei care nu voteaza sa nu mai aiba tupeu sa se planga ca o duc greu.De anul viitor eu nu mai cred si nu mai ascult decat pe cei ce imi arata stampila VOTAT.Si drepturile sa le ceara asa cum voteaza si sa invete fiecare sa-i coboare din fotoliile caldute de parlamentari ,adica pe cei votati de ei si sa le ceara socoteala pentru fapte ca TARA asta nu-i mosia smecherilor ce au capatat putere si influenta tot pe banii contribuabililor.Vreau sa vad si eu publicate,sa stie toata lumea daca nu avem secrete ,cum sunt cheltuite toate fondurile RAMBURSABILE SI NERAMBURSABILE ,asa....pentru T R A N S P A R E N T A ....
10.1  RE: H2SO4 trimis de
( 6 iul 2011, 14:25:44
Ei n-au sucevenii bani de paine... Nu-i vezi ce pufosi is toti pe strada? Fa o medie sa vezi ce umflati is sucevenii si ce burtoace au. Mai stai dupa aia o ora la Kaufland sau la Carefour sa vezi cam ce concluzie tragi despre lipsa de bani a sucevenilor.

Despre patriotism local cred ca n-ai citit prea bine ce am scris. Decat sa fiu patriot local cu ortacii care ne-au schimbat tevile prin oras si sa stau in glod numa ca sa aiba un prostan de sucevean de munca, mai bine angajez un clujean care lucreaza curat (daca ala lucreaza curat).
10.2  RE: H2SO4 trimis de
( 6 iul 2011, 14:52:15
H2SO4 tu chiar esti prost si facut in eprubeta. eu prefer sa castige un ban suceveanu cat de prost ar fi. banul il bea tot aici in oras si se invarte decat sa rada ardeleanu de mine. fugi in plm ca esti prost. Au sucevenii bani pentru ca au muncit afara si primesc de la parintii plecati !! Tu in plm cum mergi pe strada cu hainele rupte sau iti ei o haina buna???! Daca vine unu la tine si se plange ca nu are ce manca..ce zici ???il ajuti? esti prost si taci din gura, nu iti mai suport prostia. De asta au plecat toti din cauza la prostii care gandesc ca tine. tantar ce esti
10.3  RE: H2SO4 trimis de
( 6 iul 2011, 15:33:40
Troncaneala de asta patriotica fara suport in actiunile personale poate sa faca oricine. Analizeaza-ti mai intai sincer comportamentul tau. Te cred ca esti pariot local doar daca ingurgitezi zilnic E-urile si amidonul modificat al celor de la Bucovina lactate in loc sa mananci produse lactate fara E-uri de la alte firme.
Sau daca mananci zilnic carnati roz de la Facos in loc sa mananci carnati cu carne de la alte firme din afara localitatii.

Ia zi repede ce masina conduci? Daca nu e Dacia ai picat testul.
Ia zi repede unde alimentezi cu benzina? Daca alimentezi din cand in cand si la Lukoil sau fostul Shell iar ai picat.
Ia zi repede daca ai cumparat produse de la Na ☭ ct sau alte asemenea in loc sa cumperi produsele pline de Euri de la Bucovina si Facos. Daca da, tine-ti gura.

Eu am o doza de patriotism local dar la produse comparabile. Prefer intotdeauna produsele romanesti dar nu pot sa cumpar chiar orice.

Asta era ideea mea si cu mesterii locali. La cata glodaraie au facut muncitorii suceveni prin suceava (Flor construct cel putin) imi pare rau ca au prins lucrari. Oi fi eu patriot local dar nici nu am chef sa innot prin noroaie ca ala sa-si ia jeep din toleranta mea.
11.   Inca ceva trimis de
( 6 iul 2011, 13:36:43
Ati observat ca desenul de pe harta promovabilitatii la BAC seamana cu ZVASTICA.. ?
11.1  RE: Inca ceva trimis de
( 3 aug 2011, 20:02:36
greu..foarte greu. cu conducerea actuala, se vinde tot ce mai este , pe la prieteni, si oamenii vor ramane ca si pana acum.acolo trebuie schimbat sistemul, in totalitate, si poate se va face cate ceva.
12.   Poate vom fi auziti trimis de
( 6 iul 2011, 16:14:17
noi ne bucuram ca intra banii..............si sper ca si Patrautul va avea canalizare si apa potabila... ar putea fi un sat turistic...........ca de 20 ani nimic nu sa facut .........fintinile sunt compromise din cauza foselor..........si nu e singurul sat aproape de oras lasat la voia intimplarii.........toti suntem oameni indiferent de etnie ,religie si sa incercam sa ne civilizam...............
13.   INDATA VINE IARNA. CAND INCEP LUCRARILE? trimis de
( 6 iul 2011, 16:23:54
e bine sa auzi ca vor intra fonduri pt dezvoltarea judetului. desigur ca e minunat sa ai oameni in administratie care sa se si lupte pt atragerea fondurilor. insa de ce firmele de aici primesc doar feliute din lucrari? de ce nu se fac lucrari si cu firmele din zona noastra?
asa ca idee...nu s-a facut in vremea psd-ului cat s-a facut de vreo trei ani incoace in ceea ce priveste dezvoltarea. totusi se vede si lipsa de experienta. prima data dezvoltarea incepe cu curentul electric. acolo unde nu se aprinde becul degeaba trece conducta de apa si canalizare pe la poarta sau catre alte porti si directii. unde se poate, de ce nu se lucreaza cu toate utilitatile odata? asta inseamna dezvoltare adevarata. degeaba am una si n-am cealalta si apoi se tot fac sapaturi de 2-3 ori. multumim pt initiativa cu reteaua electrica la moara spre frumoasa(chiar si asa cu un transformator mai mic). totusi, se lucreaza deosebit de incet si n-am inteles de ce nu se termina odata sa se dea in functiune reteaua. de asemenea, oamenii din moara au ajuns la limita rabdarii cu promisiunile de asfaltare a unei portiuni din drumul comunal principal. cand se vor incepe si aici lucrarile?
14.   Pentru PADUCHELE de lukanu trimis de
( 6 iul 2011, 16:35:26
Bah taranoi necioplit !!! Dacă unica modalitate de a comunica cu cineva este aceasta e GRAV !!! Defapt ce sa-i cer unuia care n-are "viza" decât pentru Adancata ? Una din diferentele dintre noi e ca eu nu te-am jignit. Am încercat sa-ţi arat cine eşti pentru ca la comportamentul tau care lasa FOARTE MULT de dorit si unica ta satisfactie e sa te certi aici este EVIDENT ca n-ai pe nimeni lângă tine. Emani a "paraseala" !!! Dacă tu ai fost cel care a început cu injuriile SI la adresa mea, te servesc cu plăcere . Cu cea mai mare plăcere .;) Si sa ştii ca îmi voi pune mintea cu prostul si te voi găsi si in gaura de sarpe. Si după ce-o sa te găsesc te voi duce la un consult psihiatric ca sa vad dacă ai discernamant. In funcţie de rezultat ori te las internat ori te vor obliga alţii sa scoti bani mulţi pentru plăcerea bolnava pe care o ai când jignesti .
14.1  RE: Pentru PADUCHELE de lukanu trimis de
( 6 iul 2011, 19:34:12
:))...=)) yoyo number1 Sa nu cumva sa faci vreo embolie ceva de la nervi nu de alta dar unde mai gasim pe careva atat de dispus sa ne ....... in ....in fiecare zi idiotule . Apropo da fuguta in vale la Pro javra si roagai ,poate fac o exceptie si iti pun un cip.....Doar sunt prietenii tai ce naiba..laughing Vezi sa nu dai ochii cu lukanu cai cam dosnic pe la flor constructlaughing in rest toate cele bune
15.   Apa si canal trimis de
( 6 iul 2011, 19:31:29
La Vicovu de Sus de ce nu ati alocat bani pentru canalizare, oare ca primarul este PSD-ist?
15.1  RE: Apa si canal trimis de
( 6 iul 2011, 22:28:55
Vicovu de sus e trecut pe harta?:))
16.   Ne pare bine. tare bine. trimis de
( 6 iul 2011, 19:48:08
ce bine.
17.   Cine ne s.,e bine?? YO YO trimis de
( 6 iul 2011, 22:26:32
TARANE NU FI FRAIER.. NU MA CAUTA IN GAURA DE SARPE CA NU MA GASESTI..NU FI PROSTUT CU MINTE DE COPIL..CHIAR INCA TE CREZI IN VREMEA PUMNULUI?? SI NICI ASA NU TI.AS DORI. HAI FUGI SI NU TE OFTICA DEGEABA. IMI PLACE SA OFTIC PROSTII.
17.1  RE: Cine ne s.,e bine?? YO YO trimis de
( 7 iul 2011, 13:20:28
=))=))=)) Ti-ai dat arama pe fata cocalarule !!! Cine a vorbit de pumni ??? Daca numai la bataie iti e gandul imi pare rau pentru tine. Esti un ratat frustrat care a mancat multa bataie. Eu m-am referit la alte foruri care-ti vor scoate banii din buzunare. Dar... mi-am dat seama de cate parale faci. Oricum ITI PROMIT ca ne vom intalni fata in fata. Mi-e mila de tine...
18.   Pentru alex1virgula2 trimis de
( 7 iul 2011, 13:28:06
"si roagai","Vicovu de sus"... Cum poate un ... sa faca DOUA GRESELI in doua comentarii... Las la latitudinea celorlalti comentatori sa vada cine e idiotul...
Cine se aseamana se aduna. Acum am inteles de ce tu si lukanu va impacati atat de bine,laughing Apropos care dintre voi doi e primul la pupat in dos? (ma refeream la ce faceti voi doi cand va intalniti, ca la mine n-aveti nici o sansa)rolling on the floor
18.1  RE: Pentru alex1virgula2 trimis de
( 7 iul 2011, 14:08:04
Roagate sa nu avem nici o sansa:)) Lukanu e baiat civilizat dar la mine... pumni mei minte nu are.. Si iti repet prieteste drumul spre pro javra e cam dosniclaughing Te joci cu poponetul gol pe langa madaranga sculata laughing
18.2  RE: Pentru alex1virgula2 trimis de
( 7 iul 2011, 14:09:57
prieteneste:)
18.3  RE: Pentru alex1virgula2 trimis de
( 7 iul 2011, 16:27:12
=)) auzi bre agramatule, bre!!! La tine 12 ce reprezintă? Sa fie oare totalul numărului de neuroni, sa fie oare IQ-ul, sau poate e dimensinea nemaivazuta a "madarangii" tale privita prin lupa ce mareste de cel putin 10 ori???rolling on the floor De ce nu mi-ai spus de la început de preferintele tale sexuale ca-ţi asiguram transportul pana la Opera in Bucuresti? Si apropos de pumni... mai uşor cu amenintarile!!! Verba volant, scripta manent. Ai grija mare de ce scrii!!! De întâlnit ITI PROMIT ca ne vom întâlni, dar in alte condiţii. Din partea mea FARA pumni.;)
18.4  RE: Pentru alex1virgula2 trimis de
( 7 iul 2011, 18:48:28
fa fum ca mirosi a fraier de amenintat nu te-a amenintat nimeni agramatule ..,, pumni mei minte nu are e o melodie,, asa ca astept cu nerabdare intalnirea poate scot niste lovelelaughing ca insulti ....preferintele mele sexuale..:)) idiotulelaughing
19.   Alex1virgula2 ori esti prost si insisti !!! =)) trimis de
( 8 iul 2011, 09:54:53
"Lukanu e baiat civilizat dar la mine... pumni mei minte nu are.." " Te joci cu poponetul gol pe langa madaranga sculata "
Hai sa vedem ce inteleg si altii din comentariul tau.rolling on the floor=))=))=))
20.   :)) esti de compatimit idiotule trimis de
( 8 iul 2011, 14:56:20
bai mucegaiule du-te de unde asi iesit
21.   Ai* trimis de
( 8 iul 2011, 14:57:14
tst e de vina

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei