Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iul 2011 - Anul XVI, nr. 157 (4755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La Câmpulung Moldovenesc

Poliţiştii şi pompierii, întârziaţi zilnic la intervenţii de uliţa desfundată din faţa sediilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii şi pompierii din municipiul Câmpulung Moldovenesc au ajuns la capătul răbdării după ce fosta stradă, actuala uliţă, din faţa celor două sedii a ajuns într-o stare de degradare greu de imaginat. Drumul desfundat este unul dezastruos chiar şi pentru standardele unui sat izolat, însă, din păcate, vorbim de un municipiu şi de o stradă intens circulată, ba mai mult, o stradă care ar trebui să fie perfectă, pentru ca maşinile de intervenţie ale poliţiei şi pompierilor să poate demara în trombă la urgenţele care apar zilnic.

 

Strada Trandafirilor pe hartă, strada noroaielor şi a gropilor în realitate 

Ca o ironie a sorţii, noroioasa stradă, plină de gropi şi de dâmburi care „rup” maşinile, se numeşte strada Trandafirilor. În realitate însă este o stradă a noroaielor şi a gropilor.

„Singura noutate la acest drum este că de la an la an a devenit tot mai impracticabil. Am făcut numeroase demersuri la primăria locală, am explicat că din cauza calităţii drumului maşinile noastre întârzie atunci când avem urgenţe, însă deocamdată avem doar promisiuni”, a declarat comisarul Dan Zoltan Apopei, şeful Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Situaţia s-a înrăutăţit şi mai mult după ploile din ultimele zile, însă din păcate pentru strada Trandafirilor nu s-a făcut încă nimic.

Strada este una deosebit de importantă în municipiul Câmpulung Moldovenesc, pe lângă sediile poliţiei şi pompierilor aici găsindu-se şi clădirea Spitalului de Psihiatrie.  

Trebuie spus că demersuri pentru repararea urgentă a acestei străzi s-au făcut şi în 2009, şi în 2010, însă fără nici un rezultat.

 

Promisiuni că strada ar urma să fie modernizată în această vară

Contactat telefonic, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Constantin Gabriel Şerban, dă asigurări că strada Trandafirilor va fi modernizată în totalitate în cel mai scurt timp.

„Modernizarea acestei străzi este prinsă în Programul Operaţional Regional, Axa 1, licitaţia s-a desfăşurat deja şi sperăm ca la sfârşitul lunii iulie, începutul lui august, să înceapă modernizarea străzii, alături de altele din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în total 12 kilometri de drum”, ne-a declarat primarul Şerban.

El a admis că strada este într-o stare foarte proastă şi a spus că până la modernizare se va apela la o variantă provizorie, o nivelare a drumului cu un utilaj.

Mai trebuie spus că in luna iunie a anului trecut, când Monitorul de Suceava a scris un amplu material despre starea dezastruoasă a străzilor din municipiul Câmpulung Moldovenesc, edilul Constantin Şerban dădea asigurări că străzile, inclusiv cea care trece prin faţa poliţiei locale şi a Detaşamentului de Pompieri, vor fi modernizate în scurt timp, anunţând chiar semnarea contractului pentru demararea lucrărilor. Lucrările s-au împotmolit însă la scurt timp după ce au început, astfel că multe dintre străzi au rămas la fel de proaste, ba s-au degradat şi mai mult.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiştii şi pompierii, întârziaţi zilnic la intervenţii de uliţa desfundată din faţa sediilor.
 Vizualizări articol: 1592 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Poliţiştii şi pompierii, întârziaţi zilnic la intervenţii de uliţa desfundată din faţa sediilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Avem un farmec trimis de
( 6 iul 2011, 11:11:30
avem un farmec , cel romanesclaughing penibilii europei
dar e bine . europa are nevoie de sclavi !!!
2.   Asta imi place cel mai tare trimis de
( 6 iul 2011, 11:22:51
Strada este una deosebit de importantă în municipiul Câmpulung Moldovenesc, pe lângă sediile poliţiei şi pompierilor aici găsindu-se şi clădirea Spitalului de Psihiatrie. vezi doamne ca daca ne caram nebunii pe asa hartoape s.ar putea sa inebuneasca:))) ma distreaza de mor!!! stai linistit domnu gabor.. peste tot in tara e asa..:)) nu avem pista de rally

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei