Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iun 2011 - Anul XVI, nr. 147 (4745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nebunie

Stâlp electric retezat de un vitezoman cu numere de Irlanda

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat care conducea un autoturism VW înmatriculat în Irlanda şi-a scăpat maşina de sub control şi a izbit frontal un stâlp electric, accidentul petrecându-se pe raza comunei Dorna Arini. S-a întâmplat în noaptea de marţi spre miercuri, la ora 1.30, agenţii Postului de Poliţie Dorna Arini fiind anunţaţi că pe DN 17B, în dreptul bisericii din localitate, un autoturism a izbit şi rupt un stâlp electric, blocând circulaţia. La faţa locului poliţiştii au găsit autoturismul, însă nici urmă de şofer.

Cea mai stringentă problemă a fost legată de întreruperea energiei electrice, după retezarea stâlpului în jur de 40 de familii din zonă rămânând ore întregi fără curent. 

Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că autoturismul a fost condus de localnicul Mugurel U., un tânăr în vârstă de 21 de ani, care, pe fondul vitezei excesive, posibil şi al consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Poliţia mai precizează că acesta a fost văzut de mai mulţi martori, marţi seară, pe raza localităţii, într-un bar, unde a consumat băuturi alcoolice, însă cum nu a putut fi identificat de poliţie imediat, probarea consumului de alcool devine aproape imposibilă.

„Cel în cauză posedă permis de conducere categoria B, din anul 2008, iar până în prezent acesta nu a fost găsit la domiciliul său pe raza comunei. Cercetările vor continua sub aspectul săvârşirii infracţiunii de <distrugere din culpă>”, preciza ieri dimineaţă, într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stâlp electric retezat de un vitezoman cu numere de Irlanda.
 Vizualizări articol: 1896 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 5 voturi
Stâlp electric retezat de un vitezoman cu numere de Irlanda3.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eram sigur ca-i Paiu... trimis de
(24 iun 2011, 18:52:11
Vitezomanul avea numere de Irlanda sau masina pe care o conducea???
2.   Vitezomanu vitezomanu... trimis de
(24 iun 2011, 19:45:54
vitezomanu avea numere de inmatriculare ptr ca mergea cu bicicleta!! totusi deja din titlu vad un fel de rasism sa zic asa.. vitezoman cu numere de anglia?? si care.i problema daca avea numere de anglia?? exact asa fac si strainii!! un Roman a ucis un bou..il scoate imediat in evidenta. daca avea numere de anglia ..care.i problema ziaristului?? ii da el bani sa o inmatriculeze?? bou de ziarist
3.   .. trimis de
(24 iun 2011, 19:48:41
numere de anglia numere de italia..toti ati supt de la ei.. pana si cei de la finante au zis..economia tarii a crescut si a tinut romania tocmai pentru banii trimisi de cei de afara!! cati bani au cheltuit cei de afara construind case si cheltuind pe diverse lucruri??? toti ati supt de la cei plecati de afara!! cum era romania inainte de 2002??? de unde au venit banii??? probabil din munca voastra de ziaristi
4.   Marius trimis de
(24 iun 2011, 21:58:48
Un alt articol cu nuanta rasista in monitorul de suceava.Dar traind in Italia si avind experienta cu acest fenomen am invatat ca rasistii sint in general persoane ignorante,si nu poti sa le schimbi ,indiferent ce ai face.Motivul e simplu...Cum poti sa-i aduci argumente unui ignorant..nu are capacitatea sa le inteleaga.
Am auzit expresii ''au venit taranii din strainatate ''in piata la Falticeni,exprimate de un personaj imbracat tip ,,bazar'' cred ca era nebarbierit cam de mult timp,si cam mirosea de la 2 m a nespalat,si-si bea o bere asezat pe trotuar impreuna cu prietenii...
Urez monitorului succes in campania lor.Nu stiu de ce dar cind citesc acest articol i-mi vine in minte personajul din Falticeni.
Apropo..sint din Suceava dar faceam cumparaturi pentru bunica mea in falticeni..
Cind am plecat de acasa i-mi aduc aminte ca batrinele se respectau nu se VIOLAU..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei