Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 iun 2011 - Anul XVI, nr. 142 (4740)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Şcolile şi-au premiat „campionii” la sfârşit de an

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei mai buni elevi din judeţul Suceava au fost aplaudaţi şi premiaţi în faţa colegilor din întreaga şcoală în care aceştia învaţă. Ultima zi a anului şcolar a fost una de premiere a elevilor cu rezultate deosebite la concursurile şi olimpiadele şcolare, dar şi a celor care s-au remarcat şi au obţinut mediile generale cele mai mari din clasă şi chiar din şcoală.

Festivităţile de premiere s-au desfăşurat ieri în funcţie de deciziile luate la nivelul fiecărei şcoli. Astfel, dacă în unele unităţi de învăţământ s-a mers pe modelul clasic de premiere, şi anume în careu, cu toţi elevii şi profesorii, în alte unităţi de învăţământ s-a decis ca premierea să se facă la nivelul fiecărei clase, cu elevii, profesorii şi părinţii din acel colectiv.

La Şcoala cu clasele I –VIII Nr. 3 din Suceava premierea elevilor a început de la orele 9:00. Sute de elevi, însoţiţi de părinţi, cu buchete de flori în mâini, au participat la premierea care a avut loc pe terenul de sport al şcolii. La această unitate  de învăţământ, premiere în careu s-a făcut doar pentru elevii de gimnaziu, cei de şcoală primară având parte de o premiere pe clasă.

O masă cu zeci de cărţi, diplome şi coroniţe din flori era pregătită pentru premierea celor mai buni elevi ai şcolii. Festivitatea a debutat cu acordarea de premii şi diplome elevilor care s-au evidenţiat, pe parcursul anului şcolar care tocmai s-a încheiat, la olimpiadele şcolare şi concursurile la care au participat. Zeci de elevi au fost chemaţi în faţă pentru a fi premiaţi. A urmat apoi acordarea de premii pentru fiecare clasă în parte, începând de la clasa a V-a şi terminând cu clasa a VIII-a.

 

Coroniţe pentru cei cu media 10

Şi la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, întreaga şcoală a participat la festivitatea de premiere, care a avut loc în curtea interioară a liceului. Mai întâi au fost premiaţi şi au primit placheta liceului elevii anului.

„La sfârşitul fiecărui an oferim placheta liceului unui elev, pe care îl declarăm elevul anului. Anul acesta am avut doi elevi care merită acest titlu şi nu am putut face o departajare a lor”, a declarat Dan Popescu, directorul Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”.

Elevii anului şcolar 2010-2011 la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” sunt Teodora Bucaciuc şi Lucian Bicsi.

După premierea celor doi elevi, conducerea şcolii, reprezentată prin directorul Dan Popescu şi directorul adjunct Gabriel Hacman, au înmânat premii şi diplome celor 39 de olimpici ai liceului, cei care au fost premiaţi în acest an la olimpiadele şi concursurile şcolare la nivel naţional şi internaţional.

A urmat apoi premierea elevilor pe clase, începând de la cei mai micuţi „ştefanişti”, cei de clasa a V-a, şi terminând cu absolvenţii de liceu ai acestei promoţii. „Lupta” între cei mai buni elevi ai liceului pentru premiul I a fost acerbă, şi premianţi cu coroniţă au fost doar elevii cu media 10.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şcolile şi-au premiat „campionii” la sfârşit de an.
 Vizualizări articol: 2421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şcolile şi-au premiat „campionii” la sfârşit de an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei