Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 iun 2011 - Anul XVI, nr. 142 (4740)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Nu vreau să mai plece încă o dată un preşedinte cu elicopterul de pe sediul Cotroceniului

Duminică, 19 Iunie 2011 (15:44:31)

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, duminică, la Băile Figa, că îi va spune preşedintelui Traian Băsescu, marţi, la consultări, că nu îşi doreşte ca încă o dată un preşedinte să plece cu elicopterul de pe sediul Cotroceniului, "alungat cu huiduieli şi cu pietre, cum a fost Ceauşescu".

"La întrunirea pe care o vom avea marţi, la Cotroceni, unde voi merge împreună cu domnul Antonescu, îmi doresc să discutăm despre o tranziţie democratică şi îmi dorec ca în România schimbarea de putere să se facă fără tulburări mai mari decât cele actuale. Avem nevoie de o tranziţie liniştită, democratică, civilizată cum se întâmplă în toate ţările europene şi trebuie să înţeleagă şi domnul Băsescu şi cei de la PDL a venit momentul unei schimbări şi că oamenii vor o schimbare. O să discutăm cu domnul Băsescu şi sper să facem o schimbare de putere în mod democratic şi în mod normal cum se face într-o democraţie. Nu vreau să mai plece încă o dată un preşedinte cu elicopterul de pe sediul Cotroceniului, alungat cu huiduieli şi cu pietre cum a fost Ceauşescu", a declarat Ponta, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat la ce se referă când vorbeşte despre schimbarea de putere, Ponta a spus că la Guvern, la preşedinte şi la alte instituţii.

"Schimbarea de putere se referă la Guvern, la preşedinte şi la toate celelalte lucruri. Anul viitor trebuie să schimbe conducerea Parchetului General şi acolo trebuie să nu mai punem omul politic pe care îl vrea un preşedinte, ci profesionişti. Avem schimbări la Curtea Constituţională, la instituţii, la TVR care e politizată sută la sută. Sunt foarte multe schimbări pe care trebuie să le facem şi eu prefer să le facem civilizat şi democratic. Sper să nu le mai facem cum le-am făcut în decembrie 1989, că nu avem nevoie de aşa ceva", a spus Victor Ponta.

El a declarat că nu există o agendă a preşedintelui, ci doar a oamenilor.

"Nu există agenda preşedintelui, există doar agenda oamenilor. Eu sunt foarte atent şi asta studiez zi de zi. Primul lucru pe care îl vor oamenii sunt locurile de muncă, al doilea salarii mai bune, al treilea să aibă drumuri mai bune. Ce vrea domnul Băsescu nu figurează printre doleanţele românilor, aşa încât asta este", a afirmat Ponta.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a participat, duminică, la deschiderea noului sezon de la Băile Figa, o staţiune aflată în administrarea Primăriei Beclean, condusă de Nicolae Moldovan (PSD). El a fost însoţit de Ioan Rus şi de Constantin Nica, dar şi de purtătorul de cuvânt al PSD, deputatul Emil Radu Moldovan.

Preşedintele Traian Băsescu a adresat formaţiunilor parlamentare invitaţia de a participa, pe 21 iunie, la un dialog despre reorganizarea teritorială şi revizuirea Constituţiei, USL fiind invitată de la ora 14.00, iar reprezentanţii coaliţiei de la ora 16.00.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Nu vreau să mai plece încă o dată un preşedinte cu elicopterul de pe sediul Cotroceniului.
 Vizualizări articol: 883 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Nu vreau să mai plece încă o dată un preşedinte cu elicopterul de pe sediul Cotroceniului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei