Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 iun 2011 - Anul XVI, nr. 142 (4740)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Ministrul educaţiei, Daniel Funeriu, vine la Gala olimpicilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Olimpicii suceveni şi dascălii lor vor fi premiaţi de către conducerea Inspectoratului Şcolar Suceava, duminică, în cadrul celei de-a III-a ediţii a Galei Olimpicilor. Gala va avea loc la Conacul Domnesc.

La eveniment a fost invitat ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Daniel Funeriu.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a anunţat ieri că „invitaţia a fost lansată de către inspectorul şcolar general, Petru Carcalete. Am discutat cu ministrul şi va fi prezent la eveniment”. Flutur a mai menţionat că profită de prezenţa ministrului la Suceava pentru a discuta cu acesta şi problema datoriilor către unele firme care au executat lucrări de construcţie sau reabilitare.

„Este vorba despre datorii de peste 300 de milioane de lei vechi, pentru lucrări demarate pe vremea ministrului Cristian Adomniţei”, a precizat Flutur. 

La a III-a ediţie a Galei olimpicilor vor fi prezenţi şi Filarmonica din Iaşi şi actorul Rareş Stoica de la Teatrul „Nottara”.

La eveniment vor participa 159 de elevi din judeţul Suceava care au obţinut premii şi menţiuni la olimpiadele naţionale şi internaţionale din acest an şcolar. La Gala Olimpicilor sunt invitaţi, bineînţeles, şi profesorii care i-au pregătit pe elevi şi, ca noutate pentru această ediţie a galei, la eveniment au fost invitaţi şi profesorii pensionari care în cariera lor didactică au obţinut premii cu elevii pe care i-au pregătit, la olimpiadele naţionale.

Şeful Inspectoratului Şcolar Suceava, Petru Carcalete, a declarat că „anul acesta avem e cel mai mare număr de olimpici din istoria acestei gale”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul educaţiei, Daniel Funeriu, vine la Gala olimpicilor.
 Vizualizări articol: 1993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Ministrul educaţiei, Daniel Funeriu, vine la Gala olimpicilor2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pt Carcalete trimis de
(18 iun 2011, 11:18:59
Poate ai sa-i ceri lui Funerariu sa puna camere de supraveghere la Filadelfia.
1.1  RE: Pt Carcalete trimis de
(18 iun 2011, 23:05:16
De ce? Se copie acolo?big grin Cat despre târtanu' asta obosit de Funeriu, e cel mai incompetent lacheu, sau ce pozitie o fi ocupand el in ierarhia slujitorilor lu' basescu. Un singur lucru: El e cel care la OTV, calcula viteza mainii lu basescu cand l-a plesnit pe copchilu' ala. laughing
2.   Rusine! trimis de
(18 iun 2011, 12:34:37
Dupa ce si-a batut joc de intregul sistem de invatamant din Romania voi il mai invitati la chiolhane sa-i pupati  ☭ .l. portocaliu? Rusine sa-ti fie domnule carcalete! Acest papagal funest pentru tara aceasta si profesorii si elevii ei ar trebui alungat cu pietre nu invitat la o gala unde se premiaza niste elevi care au avut performanta datorita parintilor si profesorilor si nicintr-un caz datorita acestui jeg !!! Huoooooo!!!
2.1  RE: Rusine! trimis de
(18 iun 2011, 15:59:00
Il doare fix in K.U.R pe bulibasa invatamantului sucevean. Importante sunt oile de pe dealuri. Cum sa se lase mai prejos? Se baga si el in seama ca deh, trebuie sa scoata iar 99% la bac si sa concureze la primaria Radauti unde trebuie sa ia tot 99%. E invatat cu procente de astea comunistul.
3.   Uitucul trimis de
(18 iun 2011, 13:11:24
Da de ce ati uitat de datoria pe care o are fata de profesori? Si, pe langa datoria morala, de a incerca sa scoata cat de cat invatamantul din haul in care l-a adus, este vorba si datoriile banesti pe care le are fata de profesori. Avem restante salariale a caror plata trebuia sa inceapa inca din acest an. De pe vremea cand ati bagat banii nostri in statui, oua, stani in centrul orasului si care cu flori (ca boii au sarcini importante). Sunteti cam uituc de-o buna bucata de vreme. Dar doar in partea cenusie a creierului mic, ca cea portocalie e activa rau de tot.
P.S. Sa nu stergeti comentariul. Ar fi cazul ca macar pe caldurile astea sa purtati si voi alta culoare, ca portocaliul...arde rau de tot...la soare.
4.   Macar sa dati o carte pentru cei meritosi! trimis de
(18 iun 2011, 14:54:14
Mai frumosilor, ce amestecati merele cu perele. Ce au olimpicii cu datoriile si faptul ca va folositi de niste copiii ca sa va spalati voi pacatele fata de profesori si cine-o mai fi. Pai daca, acest funebru ia fost rusinica sa-si arate diplomele la noi in tara, eu chiar sunt mandru ca am terminat bacu` la 30 de ani. Oricand pot sta la discutie cu dumnealui, cam cum ar arata viitorul si tot inapoi ma trage spre secolul 19.
5.   Comentariu trimis de
(18 iun 2011, 20:37:18
Adica, v-am furat niste bani, dar va oferim niste felicitari si strangeri de maini. Foarte motivant pentru performanta.
Mi-ar placea ca macar copiii sa-l boicoteze pe onor ministru si sa nu vina; pe ei nu-i poate ameninta nimeni cu stabilitatea locului de munca sau altele de acest gen si e o palma mai puternica decat ar da-o absenta profesorilor.
6.   Who the f.ck is Funeriu? trimis de
(18 iun 2011, 23:40:49
Bun venit actorului Rares Ioan Stoica!
7.   Abc, problema grea trimis de
(19 iun 2011, 21:41:07
nu inteleg ce ar putea cauta analfabetul asta de funeriu printre olimpici ... poate cauta sa se mai instruiasca putin, desi putine sanse

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei