Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 iun 2011 - Anul XVI, nr. 142 (4740)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragedie

Tânăr de 18 ani mort după un teribil accident de scuter

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Teribilismul şi viteza au mai făcut o victimă în rândul celor care se deplasează pe două roţi, un adolescent în vârstă de 18 ani care conducea un scuter sfârşind tragic după ce s-a izbit de mai mulţi buşteni aflaţi la marginea drumului. Tragicul accident s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, la aproximativ 50 de minute după miezul nopţii.

Tânărul în vârstă de 18 ani, Alexandru Roteliuc, din satul Voievodeasa, comuna Suceviţa, conducea un motoscuter pe drumul comunal din sat. Pe porţiunea pe care s-a produs accidentul carosabilul este betonat, fiind acoperit de un strat de pietriş, astfel că aderenţa este destul de scăzută.  

Conform poliţiei, tânărul în vârstă de 18 ani a intrat cu viteză într-o curbă la stânga, cauză din care a pierdut controlul asupra direcţiei, ieşind în afara drumului. El a ajuns în şanţul în care se aflau mai mulţi buşteni, lovindu-se violent de aceştia. Din păcate, impactul i-a fost fatal adolescentului. Acesta nu purta nici măcar cască de protecţie, care, poate, l-ar fi putut salva. Poliţia a mai constatat că acesta nu avea vestă reflectorizantă pentru deplasarea pe timp de noapte, iar mopedul era înregistrat la Primăria comunei Sucevita, deţinând asigurare obligatorie de răspundere civilă auto.

 

Accidentele cumplite cu tineri pe scuter de luna trecută

Accidentul survine la aproximativ o lună după o altă tragedie în care a fost implicat un tânăr care conducea un motoscuter, tragedie similară cu cea din noaptea de joi.

Pe 15 mai, un minor în vârstă de 15 ani, Ioan Motoveleţ, din comuna Izvoarele Sucevei, a murit în timp ce se deplasa pe DJ 175, în Moldova Suliţa. 

Din ancheta poliţiei rezultă că acesta circula cu viteză, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei, lovind violent un gard din lemn aflat în imediata apropiere a drumului, în stânga sa. Fără cască de protecţie, copilul de 15 ani nu a supravieţuit violentului impact, decedând în scurt timp.  

Tot la mijlocul lunii mai, un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost implicat, la Cacica, într-un grav accident de motoscuter. Acesta a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat, ajungând la spital în stare foarte gravă, în comă profundă. Nici în acest caz, cel care conducea vehiculul pe două roţi nu purta cască de protecţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr de 18 ani mort după un teribil accident de scuter.
 Vizualizări articol: 1431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 10 voturi
Tânăr de 18 ani mort după un teribil accident de scuter4.2510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vinovat,cine....?viteza de 50km/h? trimis de
(18 iun 2011, 19:39:26
cu viteza ?????????avea asigurare obligatorie??inmatriculat la primarie???dar ce viteza putea avea un asa motoscuter daca e de 49cmc?cand domnilor politisti si arr va veti face datoria si veti controla acesti bolizi de pe sosele inmatriculati ca mopede?de ce nu se fac identificari si la aceste motoscutere cu motoare de mare capacitate si inmatriculate la primarii?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei