Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iun 2011 - Anul XVI, nr. 140 (4738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 16 – 22 iunie

 

Concurs Naţional de Ştiinţă şi Inginerie „Inventica”

În perioada 17-19 iunie, Iulius Mall găzduieşte Concursul Naţional de Creativitate Ştiinţifică şi Tehnică „Inventica”. Evenimentul este organizat de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava, în colaborare cu Palatul Copiilor Suceava, Societatea Ştiinţifică Cygnus – centru UNESCO, Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, CJRAE Suceava şi Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor Suceava. Competiţia îşi propune sporirea interesului tinerei generaţii pentru domeniul ştiinţific şi tehnic.

 

Cupa Strikers la Fotbal

Dacă este weekend, este distracţie la Iulius Mall! Sâmbătă, 18 iunie, şi duminică, 19 iunie, Clubul Strikers dă startul unei antrenante competiţii sportive. Prima ediţie a Cupei Strikers la Fotbal pune în joc premii tentante: 300 de lei locul întâi, 200 de lei pentru locul doi şi 100 de lei pentru locul trei, plus multe alte surprize. Astăzi este ultima zi în care sucevenii care vor să îşi demonstreze talentul la jocul cu mingea se pot înscrie în concurs, la Clubul Strikers sau la numărul de telefon 0756 094 336. Tragerea la sorţi va avea loc mâine, la ora 19.00, la sediul clubului din Iulius Mall. Evenimentul este organizat de Clubul Strikers, în parteneriat cu GazetaSv.ro şi Iulius Mall Suceava.

 

”Kilometri de vacanţă!”, la Iulius Mall

Până pe 26 iunie, Iulius Mall transformă shopping-ul în kilometri de vacanţă, cumpărătorii participând la o tombolă care le răsplăteşte fidelitatea cu trei vacanţe după pofta inimii! Norocoşii premiaţi îşi vor alege nu doar destinaţia şi distanţa, dar şi itinerariul şi perioada în care vor călători alături de persoana iubită. În plus, pe clienţii Iulius Mall îi aşteaptă mii de cadouri zilnice constând în vouchere de cumpărături, abonamente la solar sau la cursuri de dans, seturi cosmetice, loţiuni de corp, spumă de baie, geluri de duş, îngheţată Betty Ice sau răcoritoare Nestea. Cumperi mai mult din Iulius Mall, călătoreşti mai departe!

 

Clovnul Bobo la Galleria

În fiecare zi a lunii iunie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinții și bunicii la "Întâlnire cu clovnul Bobo". Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo.
Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

 

Expoziţia de pictură MAD DAME, Anne Tognaq    

Shopping City Suceava vă invită să vizitaţi, în perioada 15 iunie – 15 iulie, expoziţia MAD DAME a artistei Anne Tognaq. Expoziţia cuprinde circa 30 de lucrări de pictură realizate în ulei pe pânză.   
Anne Tognaq (Maria Antoniac), originară din Rădăuţi, a expus în ţară şi în străinătate. Rezidenţele artistice din SUA şi Germania i-au conturat drumul artistic. În lucrările sale se remarcă atracţia pentru natura umană. Foloseşte culori dense, în special roşu, cu precădere în seria MAD DAME, serie inspirată de piesa de teatru Hedda Gabler a lui Ibsen. Titlul expoziţiei este un manifest împotriva denaturării feminităţii.

 

Joi, 16 iunie

Expoziţia „Art Absolvent 2011”

Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, Uniunea Artiştilor Plastici din România - Filiala Suceava şi Consiliul Judeţean Suceava organizează la ora 11:00, la Galeria „Bucovina” din incinta Palatului Administrativ, expoziţia de artă plastică şi arhitectură „Art Absolvent 2011”, a absolvenţilor clasei a XII-a de la colegiul de artă sucevean.

Expun absolvenţii de la clasele profesorilor Cătălin Chifan, Puşa Pîslaru, Iulian Asimionesei, Nicolae Moroşan, Călin Baban şi Ion Andriu.

 

Expoziţia de fotografie „Culorile Veneţiei”

La Clubul Artelor Vizuale, din incinta Shopping City Suceava, se deschide la ora 18:00 expoziţia de fotografie cu genericul „Culorile Veneţiei”.

Expoziţia, organizată sub înaltul patronaj al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (FIAP) de artiştii fotografi orădeni Constantin Dancoglu şi Gheorghe Petrila, etalează un număr de 90 de fotografii color (format 20 x 30 cm, montate pe carton negru cu dimensiunile 30 x 40 cm).

Expoziţia, care a fost prezentată în mai multe oraşe din România (Oradea, Cluj-Napoca, Bucureşti), precum şi în câteva ţări europene (Ungaria, Serbia, Slovacia şi Republica Moldova), va putea fi vizitată în perioada 16 iunie - 30 iunie 2011.

 

Teatru: „Cafeaua domnului ministru”

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava şi Teatrul „Mihai Eminescu” Botoşani invită publicul sucevean, la ora 19:00, la Auditorium „Joseph Schmidt” (str. Universităţii nr. 13, Corp F), la spectacolul de teatru „Cafeaua domnului ministru”, o comedie de Horia Gârbea.

În distribuţie: Eduard Sandu, Irina Mititelu, Florita Ţugui. Regia: Alexandru Avădanei; Scenografia: Mihai Pastramagiu. Biletele se pot procura de la Biroul Achiziţii (Corp F, camera 001), tel. 0742 242 281. Preţul unui bilet: 20 de lei sală, 10 lei lojă.

 

Mini Playback Show

Începând cu ora 18.00, toți copiii talentați sunt invitați la Galleria Suceava să-și exprime abilitățile artistice în cadrul programului Mini Playback Show. Bineînțeles, toți vor fi premiați pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele de la sfârşitul acestei luni.

 

A.S.U.S. Call 4 Party

Program special dedicat studenților, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei! Petrecerea incendiară este dedicată studenților din Universitatea Suceava, fiind organizată în parteneriat cu A.S.U.S. (Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava), și va fi întreținută de noul rezident al Clubului Babylon Suceava. De asemenea, barmanii v-au pregătit o serie de shot-uri și cocktail-uri servite într-un mod neconvenţional! Program nerecomandat minorilor! Intrarea gratuită!
Petrecere întreţinută de superanimatoare!

 

Seară bucovineană, în Padrino

În Padrino, încingem o horă mare pe ritmurile deja cunoscute ale formaţiei Cetina, la Seară Bucovineană, începând cu ora 22.30, şi pentru că este seară studenţească oferim o reducere de 15% după ora 24.00. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Fashion TV vodka party

Cei mai petrecăreţi clienţi vor beneficia de oferta marca Hollywood! Garantăm cea mai tare distracţie alături de cea mai bună atmosferă şi cea mai nouă muzică!

 

Vineri, 17 iunie

Night zone party, la Hollywood

Cea mai tare muzică de club din tot oraş! Te aşteaptă o seară incendiară şi nu uita de ofertă. Fiecare masă de cel puţin şase persoane cu minim patru fete frumoase la masă primesc din partea noastră o sticlă de votcă Fashion TV!

 

Retro Party, în Club Babylon

O superpetrecere, în Club Babylon, cu cea mai bună muzică din anii '80, '90 şi 2000. Intrarea gratuită! Petrecere întreţinută de superanimatoare!

 

Tequila Party, la Padrino

Petrecere în stil mexican! La un metru de tequila comandat primeşti cinci shoturi din partea casei, iar la două shoturi comandate, al treilea ţi-l dăm noi. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Open Doors

Începând cu ora 17:00, va avea loc evenimentul Open Doors, la Hotel Zamca Suceava, eveniment destinat să reunească cele mai importante companii din judeţ într-un cadru potrivit pentru a forma legături puternice între AIESEC (Asociaţia Internaţională a Studenţilor la Economie) Suceava şi mediul extern.

 

Sâmbătă, 18 iunie

Origami, la Librăria Cărtureşti

Librăria Cărtureşti provoacă publicul sucevean să intre în lumea fascinantă origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, îndrumaţi de Luana Popa, în fiecare sâmbătă, de la ora 11:30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Locurile în librărie sunt limitate, iar participarea trebuie confirmată pe e-mail: sv_mall@carturesti.ro sau telefonic: 0732 003 049.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava

De la ora 11.30, Teatrul de copii și tineret "Vasilache" prezentă, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa "La circ".
Din distribuţie vor face parte Marius Rusu, Claudiu Gălățeanu, Aurica Dobrescu, Ibica Leonte şi Anamaria Chelaru, sub îndrumarea Ralucăi Deleanu, scenarist, şi a lui Florin Iftode, regie tehnică.
Accesul este gratuit! După program, copiii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.
Așadar, în fiecare sâmbătă, la Galleria Suceava copiii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

 

Club Mania cu Dj Pro, în Club Babylon

Distracție fără limite şi nebunie curată în Club Babylon Suceava, în cadrul programului Clubbing Nights!
Petrecerile vor miza pe un supermix cu muzică de club pregătit special de noul nostru rezident, Dj Pro, și un show de lumini amețitor. În weekend continuă şi superoferte la votcă şi whisky! Program nerecomandat minorilor! Intrarea gratuită! Petrecere întreţinută de superanimatoare!

 

Distracţie în Office`s Club

Dacă vrei să te simţi ca între prieteni, să simţi atmosfera de club şi să te numeri printre cei care fac parte din ea, eşti aşteptat sâmbătă seara în Office`s Club să petrecem până în zori. Rezervări 0735 168 111. www.officesclub.ro

 

Distracţie în stil Padrino

Distracţie în stil Padrino, pe cea mai bună muzică de pub şi cea mai frumoasă atmosferă din oraş. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Luna Amară, la Club Hatra Suceava

Începând cu ora 21:00, Club Hatra Suceava te invită la un concert cu trupa Luna Amară.

 

Petrecere cu spumă

Pentru că e o vară fierbinte Hollywood te aşteaptă la o superpetrecere cu spumă! Rezervări: 0755 571 749.

 

Duminică, 19 iunie

Teatru de Păpuşi “Puppet”

Teatru de Păpuşi “Puppet”  îi invită pe prichindeii din Suceava şi din împrejurimi, de la ora 12:00, în lumea poveştilor populare şi basmelor atât de dragi copiilor.

 

Seară lăutărească, la Babylon

O superpetrecere la Babylon, cu muzică lăutărească şi românească de petrecere, în cadrul căreia primeşti metri de tequila din partea casei şi vom continua superoferta de 3 lei pe shot! Intrarea gratuită! Petrecere întreţinută de superanimatoare!

 

Mini Playback Show

Începând cu ora 16.00, toți copiii talentați sunt invitați la Galleria Suceava la Mini Playback Show. Așadar, vedetele familiei dvs. sunt așteptate în fiecare duminică la Galleria Suceava!

 

Luni, 20 iunie

Teatru: “Dineu cu proşti”

Începând cu ora 20:00, Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava te invită la spectacolul de teatru “Dineu cu proşti”, cu actorul Horaţiu Mălăele.

 

Marţi, 21 iunie

Marţea Veselă

Mişcare maximă la Marţea Veselă, în Padrino. Pe la 20:00 începem distracţia. Dacă eşti curioasă/curios, treci să vezi cum evoluăm. Rezervări 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 805 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei