Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iun 2011 - Anul XVI, nr. 140 (4738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Călător în timp

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acum doi ani, după negocieri, tratative, compensaţii băneşti, ba şi după un veritabil scandal naţional, Piţurcă a fost gonit de la Naţională. A fost gonit de prost, nu de bun. În istoria fotbalului există însă şi varianta inversă: după ce a câştigat Champions League, cu Real Madrid, Vicente Del Bosque a fost şi el gonit. Evidend că de bun, nu de prost, din moment ce doar după câţiva ani, în 2010, aducea Spaniei titlul mondial, primul din istoria ţării. Vă cer scuze dacă vi s-a părut că încerc o comparaţie. Este evident că nu poţi compara Dacia cu Lamborghini ori haznaua cu borcanul de dulceaţă. Ei, acum chiar că a ieşit o comparaţie care vorbeşte de la sine despre diferenţele dintre Spania şi România în general, iar în particular despre cele dintre Del Bosque şi Piţurcă, două ţări şi doi antrenori care s-ar putea eventual întâlni la Campionatul European de la anul... nu, nu dacă Dumnezeu ţine cu noi, ci cu oricare 3 dintre celelalte 15 calificate, care ar trage un chef de o lună încheiată la aflarea norocului chior care a dat peste ele: să aibă din start asigurate 3 puncte în grupă, iar ca bonus şi prezenţa inimitabilului Piţurcă, despre care într-o moşie vecină cu psihiatria, mai toată presa centrală zice că „a devenit mai comunicativ.”!!! Adică, pardon, cum? Şi, în general, cum poţi asocia cuvintele „Piţurcă” şi „comunicare”? O fi dat pe la şcoală între timp şi şi-o fi adăugat, în vocabular cuvintele numărul 15 şi 16? Că eu îl ştiu doar cu vocabularul standard de fotbalist care cuprinde (am mai spus-o) doar 14 cuvinte, dintre care 11 nepublicabile. Despre tipul de “comunicare” posibil în aceste condiţii ne-am putut lămuri cu toţii pe durata conflictului cu Mititelu, unul croit din aceleaşi ingrediente, de zici că-s de-o mamă ori măcar de-un neam (prost!). Apropo, de când a fost ejectat de la Naţională (mai mult de lumea revoltată decât de porcimea ferefistă) vă amintiţi ca numitul “Piţi, lasă-ne!” să fi comis şi alte vitejii decât retrogradarea (de fapt, îngroparea, distrugerea) Craiovei şi golăneala pe multe milioane de euro dintre el şi penalul ălălalt, Mititelu? Dar mai mişto şi mai mişto decât toate chestiile legate de Piţurcă mi se pare aia cu iminenta convocare la Naţionala infractorului cu fruntea lată de două degete a unuia cu I.Q.-ul net superior însuşi selecţionerului: Bănel de la Făurei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Călător în timp.
 Vizualizări articol: 947 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Călător în timp4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei