Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iun 2011 - Anul XVI, nr. 140 (4738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atenţie, şoferi!

Poliţişti zilnic în stradă şi radare în cascadă, timp de trei luni, pe E 85

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţişti care se vor afla zilnic în stradă şi acţiuni de control cu radare în cascadă, de asta vor avea parte trei luni de acum încolo şoferii care circulă pe DN 2, sau şoseaua E 85, cea care tranzitează judeţul de la intrarea dinspre Iaşi şi până la ieşirea de la Siret.

Programul naţional de reducere a accidentelor de pe DN 2, şoseaua pe care se petrec cele mai multe accidente grave, a debutat ieri şi se va desfăşura zilnic până pe 15 septembrie.

Conducerea Poliţiei Rutiere a împărţit DN 2 în trei sectoare, Drăguşeni - Fălticeni, Fălticeni – Suceava şi Suceava Siret, pe fiecare în parte, poliţişti rutieri, alături de colegi de la posturile comunale, având un grafic zilnic de acţiune.

„Vom desfăşura activităţi de control zilnice atât pe linia abaterilor pe care le comit şoferii, cât şi a indisciplinei pietonilor. Aparatele radar vor fi folosite în sistem cascadă în zonele cu risc major de producere a accidentelor din cauza vitezei, sistemul cascadă urmând a se prelungi cu ajutorul colegilor din Iaşi, Neamţ şi Bacău”, a declarat inspectorul Mihai Gabinat, şeful Biroului Drumuri Naţionale din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava.

 

Numărul accidentelor de pe DN 2 şi cauzele acestora 

El a arătat ca aceste acţiuni de amploare s-au desfăşurat şi pe parcursul anilor trecuţi, tot în perioada verii.

Dacă în 2009, pe perioada celor trei luni de controale s-au produs 15 accidente, soldate cu zece morţi şi 12 răniţi grav, în 2010 s-au mai petrecut doar cinci accidente grave, cu doi decedaţi şi trei răniţi grav. Şi per total numărul de accidente grave de pe DN 2 a scăzut, însă şoseaua continuă să fie una cu risc ridicat. De exemplu, de la începutul acestui an şi până pe 10 iunie, pe DN 2 s-au produs opt accidente grave, cu patru mai puţine decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Viteza, depăşirile neregulamentare şi pietonii care nu se asigură când traversează sunt cauzele principale ale producerii accidentelor de pe DN 2.

Pe raza judeţului Suceava, DN 2 are 99 de kilometri, aici fiind incluşi şi cei 16 kilometri de pe raza municipiilor Suceava şi Fălticeni.

DN 2 are doar punctul terminus la Suceava, plecând din Bucureşti şi venind spre judeţul nostru pe direcţia Urziceni – Buzău – Focşani – Bacău – Roman. Acţiunea care se desfăşoară până pe 15 septembrie vizează toată lungimea DN 2 din ţară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţişti zilnic în stradă şi radare în cascadă, timp de trei luni, pe E 85.
 Vizualizări articol: 709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Poliţişti zilnic în stradă şi radare în cascadă, timp de trei luni, pe E 852.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De ce ungurii sunt civilizati au parcuri si sosel trimis de
(16 iun 2011, 12:06:41
Sa va fie jena, atita stiti, sa le dati oamenilor, saracii, amenzi fara nici o remuscare si stiti ca o duc greu cu banii.!
Nu aveti nici o initiativa ca sa preveniti, fara sa le luati neaprat banii? Puteti sa-i opriti si civilizat sai rugati sa tempereze pe anumite portiuni mai cu probleme. Mai faceti preventii!
Sunt unii care se grabesc, avind distante lungi de parcurs. Toate soselele din RO strabat fara nesimtire satele si atunci!? Vai ce tara!?
De ce ungurii sunt civilizati au parcuri si sosele!?
1.1  RE: De ce ungurii sunt civilizati au parcuri si sosel trimis de
(16 iun 2011, 12:17:26
De cand chestia cu viata grea este o scuza?
Dar aia care conduc rupti de beti masini neinmatriculate care mai sunt, destul de des, furate, tot greu o duc?
Iti convine bine, nu-ti convine, ai alternative: microbuz, autobuz, tren, emigrarea in alta tara, etc.
Si unde si cu cine sa faci preventie? Degeaba le explici unora, tot cum stiu ei fac.
Iar graba nu este nici o scuza. Daca lumea era si este asa de nemultumita de ce s-a facut pana acum, de ce nu s-a vazut asta la vot? Hai sa incetam cu ipocrizia si cautati vinovatii de actuala stare a drumurilor oriunde altundeva, dar nu in curtea Politiei.
1.2  RE: De ce ungurii sunt civilizati au parcuri si sosel trimis de
(16 iun 2011, 15:41:31
Esti sarac? Respecta Codul Rutier, nu te costa nimic.
Te grabesti? Porneste cu 15 minute mai repede.
1.3  RE: De ce ungurii sunt civilizati au parcuri si sosel trimis de
(16 iun 2011, 23:02:52
Beavix, cred ca mergi 5 km pe luna de spui prostia asta.Fa drumuri saptamanale la Bucuresti si cred ca ai sa gandesti altfel.Treci prin mii de localitati, ai 2 benzi si mergi cu 50 km/h, te apuca jalea!Si asa creste timpul petrecut la volan si implicit oboseala, si apoi te agiti sau te enervezi, vrei sa ajungi o data acasa, si apesi mai tare pe acceleratie si te prinde radaru', sau , Doamne fereste, faci un accident.Cand vin prieteni din strainatate, atat romani si straini. acestia se plang de faptul ca prea mult timp petrec pe "supersoselele romanesti".Si mai sta Politia cu radaru; la panda... Mi se pare cea mai mare porcarie.Ii doare cot de prevenirea accidentelor, planul de amenzi sa iasa sau o tzara de spaga.Asta-i vrajeala de spaga.Intr-adevar sunt si nesimtiti care merg cu viteza mare prin localitati, chiar prea multi.....Ne trebuie ori autostrazi ori viteze mai mari prin localitati, asa cum este prin judetul Bistrita.(70 km/h cu portiuni de 50 km/h prin centru sau pe langa scoli).Hasta la vista, Igash!
2.   Ducas trimis de
(16 iun 2011, 13:12:27
Sa ii arda pe vitozomani ca nu mai incapi de ei!!!!!!!!!!!!
2.1  RE: Ducas trimis de
(16 iun 2011, 13:46:24
Altu care nu vede decât la 2 metri in faţa. Metaforic vorbind. Nu te fac chior. Doar naiv şi superficial.
3.   He he trimis de
(16 iun 2011, 14:13:11
Domnii politisti simtind ca vor pleca acasa dupa reforma lui Igas, si-au propus un ultim tun care sa le tina de foame dupa ce vor deveni someri. Aviz celor prinsi in trafic: nu dati mita, mai bine primiti amenda decat sa participati cu "active" la depunerea de sunca pe burta organului !!!!
4.   Mai bine zis... trimis de
(16 iun 2011, 16:34:43
Programul naţional de aducerea banilor la buget (avand in vedere ca se apropie campania electorala)
5.   Jegosilor... trimis de
(16 iun 2011, 16:43:09
de ce nu faceti autostrazi? si ma obligati pe mine sa parcurg o distanta de 550 km de la suceava la constanta cu viteza de 50 km/h??? faceti autostarazi si apoi amplasati radare pe portiuni cu limitare de viteza. am ramas mult si in urma bulgarilor (la capitolul drumuri, ca la smecherie si la hotie ii depasim)
6.   Comentariu trimis de
(16 iun 2011, 22:40:24
toti ne intrebam de ce nu avem autostrazi.pai daca am vrut sa traim bine ?
7.   Basescu trimis de
(16 iun 2011, 23:38:40
toti am vrut binele natiunii...mai mult sau mai putin.....igas e meserias ca are taria sa faca ce i se dicteaza de catre basescu.......basescu care dicteaza peste tot...felicitari romanilor.....asa va trebuie......ca politist al acestor vremuri de criza as vrea sa strang cat mai mutl cash sa scap de salopeta si de raspundere in timp cat mai scurt...bagati asta la cap!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei