Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 iun 2011 - Anul XVI, nr. 130 (4728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Căutat de poliţie

A lovit un pieton în parcare la mall şi a fugit de la faţa locului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii Biroului Rutier Suceava încearcă să dea de urma unui şofer care a lovit cu maşina un pieton, în parcarea unui mall din localitate, şi a fugit de la faţa locului.

Accidentul s-a petrecut miercuri, 1 iunie, şi a fost anunţat la poliţie o zi mai târziu, când victima, Adrian A., de 43 de ani, din municipiul Suceava, a ajuns la spital.

Bărbatul a povestit că miercuri, în jurul orei 19:20, în timp ce se afla în parcarea mall-ului şi se îndrepta spre maşina lui, a fost acroşat de un autoturism care executa manevra de mers înapoi.

În urma impactului, Adrian A. a suferit leziuni la piciorul drept, iar şoferul care l-a lovit a părăsit locul accidentului, deşi victima l-a atenţionat că a fost lovită.

Adrian A. a fost diagnosticat cu contuzie genunchi drept, necesitând pentru vindecare cinci-şapte zile de îngrijiri medicale, fără a fi nevoie de internare în spital.

„Poliţiştii Biroului Rutier Suceava efectuează cercetări pentru a se stabili identitatea persoanei care a condus autoturismul şi a lovit pietonul”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A lovit un pieton în parcare la mall şi a fugit de la faţa locului.
 Vizualizări articol: 1413 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
A lovit un pieton în parcare la mall şi a fugit de la faţa locului3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ciudat trimis de
( 4 iun 2011, 12:13:31
De ce
1.1  RE: Ciudat trimis de
( 4 iun 2011, 12:15:36
... Adrian A. nu a sunat la 112 imediat dupa accident ? Daca tot s-a considerat victima ... Poate s-a lovit la picior a doua zi, cine poate dovedi ? E cam cusuta cu ata alba povestea. O sa castige o gramada de bani avocatii !
2.   Fenomenal trimis de
( 4 iun 2011, 12:35:20
De ce nu s-a ferit el de masina daca a vazut ca masina vine cu spatele inspre el, degeaba au facut cei e la Iulius trotuare ca toti merg ca oile pe mijlocu drumului si nici nu au bunul simt sa se fereasca cand vad ca dai cu spatele, asteapta sa te feresti tu de ei.
3.   Sa se pedepseasca mirlania la volan! trimis de
( 4 iun 2011, 13:22:35
Ce poti sa te astepti de la mirlanii de la volanl !?
Sunt mereu grabiti, cu piciorul nervos pe acceleratie...
In trafic, preocuparea mirlaneasca este sa depaseasca toate masinile, pentru a ajunge in citeva secunde in fata celorlalti! Nu au grija de situtii neprevazute din fata, la dreapta, stinga,… ca poate sunt copii, batrini, oameni bolnavi pe zebre si chiar pe la semafoare etc. Asta si altii ca el, omoara fara remuscare animalutele pe sosele… schilodesc si omoara oamenii fara mila!
Dupa o saptamina scapa si sunt iar printre noi!

3.1  RE: Sa se pedepseasca mirlania la volan! trimis de
( 4 iun 2011, 14:16:20
Da daca ai fi tu la volan...ai fi marlanoi nu marlan. Iti doresti tare sa fii si tu in randul marlanilor...nu??? Vrabia... marlani viseaza!!!.
4.   ... trimis de
( 4 iun 2011, 14:08:15
Cand vad ca o masina da cu spatele si vine spre mine... ma feresc.
Cand dau cu spatele ma uit in oglinzi ca sa ma asigur ca nu dau peste careva care nu este atent.
Vina o poarta amandoi: si soferul (care nu s-a asigurat), si pietonul (care din cate am inteles este sofer, si ar trebui sa stie ca nu este bine sa treci prin spatele unei masini care iese din parcare).
5.   Ce inseamna asta, orgoliu mirlanesc !? trimis de
( 4 iun 2011, 15:38:47
ILINCA,

Un şofer bun ştie să pună siguranţa pe primul loc, ceea ce înseamnă că nu încearcă să arate cât de abil poate să conducă. Nimănui nu îi pasă cu adevărat de asta. Nu are nici un rost, nu câştigi nici un premiu dacă faci asta.

Mai bine ai avea grijă de oameni, pentru că asta contează cu adevărat…

De unde atita orgoliu mirlanesc!
6.   Marlani,marlani dar care e adevarul? trimis de
( 4 iun 2011, 19:40:31
e adevarat ca fff multi soferi ,in general cei tineri nu stiu ce inseamna respectul in trafic fata de participanti (soferi si pietoni) ,dar orice accident se anunta cat de repede e posibil organelor de politie.de ce a doua zi? pare cam,.....Asta sa nu mai spunem de fuga de la locul accidentului care e o infractiune indiferent daca era vinovat pietonul sau soferul,tot soferul ramane cel vinovat!
6.1  RE: Marlani,marlani dar care e adevarul? trimis de
( 5 iun 2011, 11:01:13
Ma repet, de ce nu sunat "victima" la 112 imediat ? La un accident cu victime (mortal sau nu) cei de la 112 reactioneaza imediat. Si vin la fata locului cel putin ambulanta si politia (in aceasta ordine, intotdeauna). Si cazul se rezolva pe loc, imediat. Mi se pare cusuta cu ata alba ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei