Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 iun 2011 - Anul XVI, nr. 130 (4728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurs

Cumpărături transformate în kilometri de vacanţă, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clienţii centrului comercial Iulius Mall Suceava au şansa de a pleca într-o călătorie la care ei îşi pot alege destinaţia şi distanţa pe care să o parcurgă, precum şi itinerarul şi perioada în care vor călători, alături de persoana iubită.

Într-o campanie iniţiată în premieră în România, Iulius Mall Suceava transformă cumpărăturile în kilometri de vacanţă, clienţii participând la o tombolă care le răsplăteşte fidelitatea cu trei vacanţe incredibile.

Fie că îşi doresc un safari în Africa, un sejur în extravagantul Dubai, o călătorie cât mai exotică sau vor să viziteze capitalele europene, clienţii pot ajunge în locul de vacanţă la care visează după ce fac cumpărături la magazinele din mall.

Între 3 şi 26 iunie 2011, Iulius Mall oferă nu doar kilometri de vacanţă, dar şi peste 5.000 de premii instant.

Toţi clienţii Iulius Mall care fac cumpărături de cel puţin 100 de lei intră în loteria pentru cele trei călătorii de vis sau sunt recompensaţi cu premii pe loc! Primii 200 de clienţi ai fiecărei zile primesc cadouri după ce îşi vor încerca norocul la Centrul Info prin apăsarea unui buton conectat la un ecran. Au şansa să câştige vouchere de cumpărături, abonamente la solar sau la cursuri de dans, seturi cosmetice, loţiuni de corp, spumă de baie, geluri de duş, îngheţată Betty Ice sau răcoritoare Nestea.

Participarea la tombolă se face în funcţie de valoarea cumpărăturilor. Achiziţii de 100 lei înseamnă o vacanţă într-o destinaţie aleasă, situată până într-o mie de kilometri depărtare de Suceava. Mai multe cumpărături îl pot duce pe client şi mai departe, pentru că la 300 lei cheltuiţi în mall un norocos va pleca într-o călătorie într-un loc dorit, situat între 1.000 şi 3.000 kilometri distanţă de casă. Cumpărăturile de minimum 500 lei aduc unui client şi partenerului de viaţă al acestuia o vacanţă incredibilă într-o destinaţie de până în 5.000 kilometri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cumpărături transformate în kilometri de vacanţă, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cumpărături transformate în kilometri de vacanţă, la Iulius Mall5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei