Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 iun 2011 - Anul XVI, nr. 130 (4728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acuzat de contrabandă

Doar o noapte în arest, pentru consilierul local din Grămeşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doar o noapte a stat în arestul poliţiei din Neamţ Vasile Emanuel Apetrei, consilierul local din Grămeşti, reţinut la mijlocul acestei săptămâni de structurile de combatere a crimei organizate sub acuzaţia că se ocupa de aprovizionarea cu ţigări de contrabandă a municipiului Roman şi a comunelor limitrofe.

Aşa cum vă informam în ediţia de ieri, Apetrei a fost reţinut pentru 24 de ore, iar joi seară a fost dus în faţa judecătorilor Tribunalului Neamţ cu propunere de arestare preventivă, alături de alţi şapte indivizi, printre care o femeie din Suceava, Titiana Asoficăi, precum şi un poliţist din Roman şi soţia acestuia, Mariana şi Gabriel Gherasim.

După o şedinţă care s-a întins până târziu în noapte, magistraţii Tribunalului Neamţ au respins propunerea făcută de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate şi Terorism (DIICOT) de arestare preventivă a celor opt, luând faţă de aceştia doar măsura interdicţiei de a părăsi ţara.

Procurorii DIICOT au făcut recurs împotriva sentinţei Tribunalului Neamţ, recurs care se va judeca la începutul săptămânii viitoare la Curtea de Apel Bacău.

Vasile Emanuel Apetrei s-a întors ieri acasă, la Grămeşti, însă în ciuda eforturilor noastre de a-l contacta, pentru a-i lua un punct de vedere referitor la acuzaţiilor ce i se aduc, consilierul nu a fost de găsit.
Primarul comunei nu-i ştia numărul de telefon mobil, iar la numerele de telefon pe care le-am primit de la colegi de partid de-ai consilierului ni s-a răspuns sec: greşeală.

Potrivit actelor de sesizare a instanţei, Apetrei, consilier din partea PSD, colecta ţigări de la alţi contrabandişti din judeţ şi încărca maşini care plecau cu destinaţia Roman, asigurând transporturile, ca antemergător, pe raza judeţului Suceava.

Ţigările ajungeau la magazine din Roman şi comunele limitrofe, printre care şi la societatea soţiei unui poliţist, acesta din urmă anunţând de fiecare dată când erau organizate controale.

Consilierul local Apetrei are două magazine în Grămeşti şi este unul dintre cei mai înstăriţi oameni din comună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doar o noapte în arest, pentru consilierul local din Grămeşti.
 Vizualizări articol: 1993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Doar o noapte în arest, pentru consilierul local din Grămeşti5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Transformare in 4 ani.... trimis de
( 5 iun 2011, 12:09:04
dacaI cel mai instarit de ce nu i se confisca totul si sa imparta la oameni mai saraci, caci toate astea nu le_A obtinut lucrand cu ,,calul ala sur,,sa_din salarul de consilier,iar primarul se face ca nu a stiut nimic ,ii mai i_a si apararea ,poate e bagat si el in asa ceva,sigur nu poate ,hotii cu hotii ,stiti cum e...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei