Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 iun 2011 - Anul XVI, nr. 130 (4728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pe DN 2

Accident grav, după ce un microbuz a intrat în plin într-o turmă de vaci

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost transportat la spital, în stare gravă, după ce microbuzul în care se afla a intrat în plin într-o turmă de vaci, care se afla pe Drumul Naţional 2.

Accidentul, informează poliţia, s-a petrecut joi dimineaţă, în jurul orei 7:00, pe raza satului Oniceni, comuna Forăşti.

La volanul microbuzului era un tânăr în vârstă de 23 de ani, Ciprian S., de 23 de ani, din comuna Tomeşti, judeţul Iaşi. Ajuns la intersecţia cu o uliţă, tânărul s-a trezit brusc în faţă cu o turmă de vaci condusă de trei localnici.

Impactul nu a mai putut fi evitat, în urma coliziunii rezultând moartea a cinci bovine, precum şi rănirea gravă a unui pasager din microbuz, Valerică B., în vârstă de 44 de ani, din comuna Leţcani, judeţul Iaşi.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, victima a suferit leziuni pentru care necesită aproximativ o lună de îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident grav, după ce un microbuz a intrat în plin într-o turmă de vaci.
 Vizualizări articol: 1524 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Accident grav, după ce un microbuz a intrat în plin într-o turmă de vaci5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tipic romanesc si rustic trimis de
( 4 iun 2011, 11:26:16
oare ar trebui sa raspunda cineva pentru faptul ca vacile pasc libere ? NU de ce sa plateasca, doar nu au murit toti din micribuz. si chiar daca ar fi murit asta e ...
2.   Boii trimis de
( 4 iun 2011, 12:03:44
In fiecare seara ies acele Animale de pe acea ulita. Proprietarii acestora nu au nici cea mai mica remuscare sau responsabilitate.
3.   Hai cu codu rutier trimis de
( 4 iun 2011, 12:12:45
Ce cautau vacile pe drumul european E85 ? Sau, ma rog, DN2 ... A, ele sunt acolo de pe vremea lui Stefan cel Mare si pasc in mod traditional pe asfalt. Bun, intre timp au trecut cateva sute de ani, deci bucovinenii trebuie sa-si ia vacutele si sa le pasca la mama lor in curte, sau pe imasu lu' tataie, nu pe asfalt. Vacile au cip, deci se cunoaste proprietarul, proprietar care ar trebuie sa plateasca !
4.   Si totusi trimis de
( 4 iun 2011, 12:16:58
am fost acolo dupa accident. soferul mergea cu 120 km/h in localitate (acul era blocat la 120) si nu a fost nici o urma de frana... deci, vina e impartita
4.1  RE: Si totusi trimis de
( 4 iun 2011, 15:12:31
Sunt de acord.Sigur soferul avea viteza mare.Vacile nu iti apar asa cu una cu doua de parca ar fi iepuri.Deabia se misca.Si cand sunt in turma, se misca agale, nu sunt sperioase.Chiar daca le claxonezi, greu se dau la o parte.Alta era problema daca erau cai, caini, oi sau iepuri.
4.2  RE: Si totusi trimis de
( 4 iun 2011, 23:00:47
Deci sa inteleg ca animalele pot circula nestingherite pe drumuri cu trafic intens. De asemenea, carutele fara pic de semnalizare pot circula si noaptea, fara nici o problema.

Si mai pretindem ca vrem sa evoluam.
4.3  RE: Si totusi trimis de
( 5 iun 2011, 12:16:43
@BRANDIBURU
Trebuia sa intelegi ca, in astfel de situatii, trebuie sa te adaptezi. Adaptarea face parte din evolutie. In alta ordine de idei, ai auzit de conduita preventiva la volan?
4.4  RE: Si totusi trimis de
( 5 iun 2011, 13:21:46
Da, dar am auzit si de strazi pe care nu vezi vaci, cai, carute, etc. Se numeste civilizatie.

Stai linistit, nu-i iau apararea aluia cu maxi-taxi, stiu si eu ca sunt unii care alearga ca descreieratii pe soselele patriei dar nu as vrea decat sa nu aruncam toata vina intr-o directie pentru ca adevarul este putin mai la mijloc.
4.5  RE: Si totusi trimis de
( 5 iun 2011, 22:13:13
maxi-taxilaughing))rolling on the floor)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei