Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 apr 2011 - Anul XVI, nr. 97 (4695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Disperare

A suferit arsuri la mâini, încercând să stingă focul care-i ameninţa casa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie din Capu Câmpului a trecut prin clipe de coşmar în a doua zi de Paşte, un puternic incendiu cuprinzându-i şura gospodăriei şi fiind la un pas de a-i distruge şi casa. În încercarea de a stopa incendiul, femeia a suferit arsuri serioase la mâini, ajungând la spital.

Focul a izbucnit în dimineaţa zilei de luni, în jurul orei 4.00. Focul a pornit din şura aflată în gospodăria Elenei P., construcţia, din lemn, acoperită cu azbociment, fiind cuprinsă în scurt timp de flăcări. Imediat au fost alertaţi pompierii, Garda de intervenţie Gura Humorului şi Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc intervenind la faţa locului cu trei maşini de stingere a incendiilor. Extinse, flăcările ameninţau şi bucătăria de vară şi casa femeii, pompierii luptându-se cu focul până în jurul orei 6.20, când incendiul a fost lichidat în totalitate. Proprietara locuinţei, care încercase să stingă focul înainte de sosirea pompierilor, a suferit arsuri de gradul II la mâni, fiind preluată de o ambulanţă şi dusă la spital.

„Au ars şura şi adăpostul de animale, pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, degradându-se bucătăria de vară şi câteva ferestre de la casă. Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric deteriorat”, a declarat plutonierul major Alin Găleată, de la Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

 

Incendiu provocat de un copil, la Vornicenii Mici  

Tot luni, câteva ore mai târziu, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava au mai intervenit pentru stingerea unui incendiu, la gospodăria lui Alexandru C., din satul Vornicenii Mici, comuna Moara. Un stog de fân fusese cuprins de flăcări, locuinţa din gospodărie fiind în pericol. Din fericire, pompierii au localizat repede focul, salvând casa şi anexele gospodăreşti.

Ancheta pompierilor arată că incendiul a fost provocat de o fetiţă în vârstă de 12 ani, care a aprins un chibrit în gospodărie, în zona stogului de fân.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A suferit arsuri la mâini, încercând să stingă focul care-i ameninţa casa.
 Vizualizări articol: 995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A suferit arsuri la mâini, încercând să stingă focul care-i ameninţa casa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei