Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 apr 2011 - Anul XVI, nr. 95 (4693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Învăţământ

Vacanţa de Paşte s-a prelungit cu o zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Printr-un ordin al ministrului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS), Daniel Funeriu, vacanţa de Paşte a elevilor a fost prelungită cu încă o zi. Astfel, elevii suceveni sunt aşteptaţi să revină la ore miercuri, ziua de marţi fiind liberă.

În judeţ, o parte dintre elevi aveau deja vacanţă prelungită. La solicitarea unor şcoli, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a aprobat vacanţă mai lungă cu o zi.

„Atâta timp cât materia va fi recuperată, nu am nimic împotrivă ca acest lucru să se întâmple”, a declarat Petru Carcalete, şeful Inspectoratului Şcolar Suceava, în momentul în care unele şcoli din judeţ au solicitat prelungirea vacanţei cu o zi.

Situaţia s-a reglementat joi la nivel naţional, ministrul semnând ordinul prin care toţi elevii şi preşcolarii au vacanţă inclusiv în ziua de marţi, 26 aprilie 2011.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Laura Hacman, a declarat, joi, că IŞJ Suceava va transmite unităţilor de învăţământ din judeţul Suceava adrese privind această decizie a MECTS, pentru a fi popularizată.

MECTS precizează că recuperarea materiei aferente zilei de marţi se va realiza în mod intensiv, începând cu data de 27 aprilie 2011 şi până la finalul semestrului.

„Directorii de şcoli vor asigura recuperarea integrală a materiei”, se mai precizează în comunicatul MECTS.

Peste 100 de mii de elevi, precum şi peste 20 de mii de preşcolari din judeţ sunt în prezent în vacanţa de Paşte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vacanţa de Paşte s-a prelungit cu o zi.
 Vizualizări articol: 992 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vacanţa de Paşte s-a prelungit cu o zi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mare branza... trimis de
(24 apr 2011, 23:19:06
S-A impartit anul scolar, prosteste in vacante si vacantele si exact cele mai importante mici vacante - de Paste si cea de iarna sunt atat de ciopartite ca nici nu te poti bucura de ele. O MARE , MARE PROSTIE !DACA ai de mers la internat , gazda ,faci scoala in alta localitate decat cea natala etc oricum nu te poti bucura de toate zilele de sarbatoare...esti nevoit sa o iei din loc cu cateva zile inainte...A PROPUS CINEVA CANDVA IN PARLAMENT IDEEA CA ACESTE VACANTE SA FIE CONCEPUTE ASTFEL INCAT ELEVII, STUDENTII SA SE POATA BUCURA DE TOATE ZILELE DE SARBATOARE.DE EX. CEA DE IARNA SA INCEAPA INAINTE DE CRACIUN SI SA SE TERMINE DE SF. IOAN IAR CEA DE PASTE SA FIE O SAPTAMANA INAINTE SI UNA DUPA.AR FI FOST IDEAL...DAR LA NOI NIMIC DIN CE-I BUN NU-I CONSIDERAT RENTABIL SI SE FAC FEL DE FEL DE SCHEME DE VACANTE CARE DE CARE MAI TAMPITE..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei