Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 apr 2011 - Anul XVI, nr. 95 (4693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ignoranţă plătită scump

Motoscuterişti răniţi în accidente, după erori grave în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri care se deplasau pe motoscutere au fost răniţi în accidente în cursul zilei de joi, în ambele cazuri evenimentele rutiere petrecându-se după ce victimele au comis erori grave în trafic. 

Un prim accident s-a petrecut în jurul orei 11.15, pe DN 29, în oraşul Salcea. Din ancheta poliţiei rezultă că Mihai D., în vârstă de 31 de ani, localnic, care se deplasa pe un moped neînregistrat, a virat spre stânga fără să se asigure, moment în care a fost lovit de maşina care venea din spate, condusă de Romică N., în vârstă de 56 de ani, din Paşcani. Urmare a impactului, scuteristul a ajuns la spital, unde, la o primă evaluare, a fost diagnosticat cu leziuni care necesită în jur de 20-25 de zile de îngrijiri medicale.   

Seara, aproape de ora 18.00, un al doilea accident avea să se petreacă pe DJ 209G, în oraşul Vicovu de Sus.

Un minor în vârstă de 16 ani din Straja, care se deplasa pe un motoscuter, s-a izbit într-o maşină care se deplasa în faţa sa, fiind proiectat pe carosabil. Minorul a fost diagnosticat cu leziuni care necesită în jur de 20 de zile de îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Motoscuterişti răniţi în accidente, după erori grave în trafic.
 Vizualizări articol: 821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Motoscuterişti răniţi în accidente, după erori grave în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vraiste trimis de
(23 apr 2011, 13:21:16
daca noi conducatorii auto trebuie sa avem carnet si sa respectam reguli de circulatie de ce acesti motoscuteristi au voie dupa bunul plac sa circule cum vor fara nici un examen fara nici un carnet .exemple sunt multe depasesc prin dreapta ,nici nu ai cum sa-i vezi trec pe linga tine si norocul face sa nu-i dai jos,nu au rabdare sa stea ca toata lumea la rand se baga printre masini,iar cand e lovit cate unul,il scoate vinovat tot pe sofer pentru ca ...trebuia sa traga pe dreapta sa lase nebunii pe scutere sa circule cum vor in libertate pe toata artera de circulatie.TREBUIE SCHIMBATA DRASTIC LEGISLATIA RUTIERA SI OBLIGATI SA DEA EXAMEN

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei