Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 apr 2011 - Anul XVI, nr. 94 (4692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În căutarea marelui pot

100.000 de suceveni speră să dea lovitura la Loto 6/49, la tragerea specială de Paşte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În jur de o sută de mii de suceveni îşi vor încerca norocul la tragerea specială Loto 6/49 din prima zi de Paşte. Aceasta este estimarea conducerii filialei Suceava a Loteriei Române, pe baza biletelor jucate până ieri şi a ritmului în care jucătorii trec pragurile agenţiilor loto. De altfel, şi la o tragere obişnuită, în judeţ se înregistrează câte 60-70.000 de jucători.  

Valentin Corciu, directorul punctului de lucru Suceava al Loteriei Române, ne-a declarat că sucevenii sunt în general jucători fideli la loto, judeţul fiind printre primele în ţară la încasări, iar frecvenţa câştigătorilor fiind pe măsură. 

El a arătat că pentru tragerea de duminică, din prima zi de Paşte, reportul cumulat la tragerile Loto 6/49 şi Noroc este de aproape zece milioane de euro.

„Fiind vorba de o mare sărbătoare, şi tragerea este una specială. Astfel, se vor efectua două extrageri la jocul 6/49, una principală şi o a doua suplimentară. Practic, cu un bilet jucătorul participă la două extrageri şi are şanse duble de câştig”, a explicat Valentin Corciu.

Preţul unei variante la această tragere specială este de opt lei. Astăzi şi mâine toate agenţiile loto din judeţ vor avea programul de funcţionare normal, 8.00-21.00, însă bilete se vor putea juca inclusiv în ziua tragerii, când toate agenţiile sunt deschise până la 15.45.

Pentru cei mai puţini familiarizaţi cu modificările din regulamentul jocului, de ceva vreme se premiază inclusiv biletele cu trei numere ghicite, premiul fix fiind de 30 de lei.

 

Câştigătorul la loto din Ortoaia-Dorna

Unul dintre ultimii câştigători la loto din judeţ este Gheorghe Cimbru, din Ortoaia - Dorna Arini. La începutul lunii aprilie, acesta a obţinut la Loto 6/49, pe o schemă cu nouă numere, cod 48, un câştig de categoria a doua şi câteva din a treia şi a patra. Dacă ar fi picat pe schemă, ar fi luat potul cel mare, de peste nouă milioane de euro, însă şi aşa a pus mâna pe o sumă acceptabilă, câteva zeci de mii de lei.

 

Duminică, tombola „Loteria sărbătorilor de Paşte”

Trebuie amintit că tot duminică vor avea loc şi extragerile pentru atribuirea câştigurilor la „Loteria sărbătorilor de Paşte”. Cu această ocazie se vor extrage cele 16 premii destinate exclusiv judeţului Suceava. De asemenea, toate biletele vor intra la o a doua extragere, cea în care se vor extrage zece câştiguri, fiecare a câte zece mii de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 100.000 de suceveni speră să dea lovitura la Loto 6/49, la tragerea specială de Paşte.
 Vizualizări articol: 793 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 5 voturi
100.000 de suceveni speră să dea lovitura la Loto 6/49, la tragerea specială de Paşte3.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei