Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 apr 2011 - Anul XVI, nr. 94 (4692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Iniţiativă

PSD propune modernizarea a încă patru drumuri prin PNDI

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor, a anunţat că reprezentanţii social-democraţi din Consiliul Judeţean, împreună cu cei din PNL vor iniţia un proiect de hotărâre prin care propun suplimentarea numărului de drumuri judeţene care vor fi modernizate prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI). Nechifor a spus că pe lângă cele şapte drumuri pentru care s-a obţinut aprobarea Ministerului Dezvoltării pentru a fi modernizate, consilierii PSD şi PNL propun modernizarea drumurilor Brodina – Ulma, Frătăuţii Noi – Voitinel, Hârtop – Valea Glodului – Vultureşti – Liteni şi Forăşti – Manolea – Dolheşti.

Nechifor a mai precizat că reprezentanţii PSD din Consiliul Judeţean au solicitat de la conducerea acestei instituţii informaţii cu privire la toţi indicatorii tehnico-economici aprobaţi pentru drumurile judeţene în perioada 2007 – 2011. El a arătat că deşi solicitarea a fost depusă la începutul acestei săptămâni, conducerea CJ Suceava nu a trimis nici un răspuns. „Asta deoarece încercăm prin consilierii PSD şi PNL să venim cu o propunere suplimentară de drumuri judeţene, care să fie realizate prin PNDI. Am constatat că preţurile care sunt puse la Suceava pentru drumurile judeţene sunt exagerate. De trei ori faţă de valoarea reală de execuţie. Şi credem ca din aceşti bani pe care îi primim de la Guvern, bani virtuali de fapt, pe care tot va trebui să-i plătim din 2013, am avea posibilitatea să facem nu 93 de kilometri, ci mult mai mulţi. Noi credem că putem merge la o lungime dublă de kilometri. Dacă am dubla numărul de kilometri, preţul s-ar apropia de cel real”, a declarat Cătălin Nechifor.

 

Nechifor: „Aceste drumuri trebuie să fie făcute la preţuri reale”

Preşedintele PSD Suceava a mai spus că propunerea de suplimentare a numărului de drumuri judeţene care ar putea fi modernizate prin PNDI va fi făcută în următoarea şedinţă ordinară a deliberativului judeţean. Nechifor a declarat că social-democraţii nu se opun modernizării drumurilor prin PNDI, însă a precizat că aceste investiţii ar trebui să se realizeze la preţuri reale. „Vrem ca prin acest proiect, pe care îl vor iniţia consilierii judeţeni PSD şi PNL, să atragem atenţia în plenul deliberativului judeţean, la următoarea şedinţă ordinară, asupra acestei nevoi reale de finanţare a drumurilor judeţene. Asta deoarece sunt foarte multe comunităţi locale care au nevoie de drumuri. Dar au nevoie ca aceste drumuri să fie făcute la preţuri reale, pe care le regăsim şi în alte părţi ale ţării”, a spus Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD propune modernizarea a încă patru drumuri prin PNDI.
 Vizualizări articol: 848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD propune modernizarea a încă patru drumuri prin PNDI0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Te-ai trezit? trimis de
(22 apr 2011, 11:23:40
până acum ai dormit sub masă şi ai constatat că se investeşte în drumuri judeţene prin PNDI, măi săgeată roşie? adică nu mai bine aduceaţi amendamente şi votau dracului mai repede şi consilierii judeţeni USL? vă scoteaţi şi voi cu o opoziţie constructivă, dar foamea după ciolan vă cam adoarme!
2.   Comentariu trimis de
(22 apr 2011, 11:49:38
Ma bucur ca macar teoretic PSD-ul si PNL-ul s-au gandit la modernizarea DJ 208 C Hartop-Liteni, cat priveste pe cei de la PDL ei se pare ca au alte prioritati.Dumnezeu sa va ajute sa modernizati acest sector de dum si sper sa o vad si pe asta cat mai curand.
3.   Mda trimis de
(22 apr 2011, 12:35:49
faza e ca cei din PDL au vrut nu si cei din PSD, stiti la cate proiecte de asfaltare s-au opus PSD-isti de la incepututl anului? Mai cascati ochii si pe un post local sa vedeti ce fac marlanii din PSD, nu le iasa grosu si se opun cu inversunare pt unele proiecte.Au fost rugati sa lase la o parte polititca si sa o faca pt judetul Suceava dar de unde..astia sunt idilii alesi de noi.
4.   * trimis de
(22 apr 2011, 12:48:06
Sunt cazat la all inclusive în Suceava
M-a alocat destinul .. permanent
A naibii constelaţie , mârşava
Mi l-a dat şi pe Flutur (de amuzament)

Supozitorul moldav cu-ale lui gesturi
Cu populisme , minciuni şi zâmbete false
Mă face să-mi iubesc locul din avamposturi
Bietul eu de sub mine cu speranţe stinse

Mi l-a mai dat şi pe Lungu , aşea .. bonus
Să-mi piară pofta de mâncare de tot
Flutur + Lungu mie-mi dă cu minus
Care-i diferenţa dintre un despot şi-un idiot ?
4.1  RE: * trimis de
(22 apr 2011, 16:51:11
In ograda lui Basescu
Toti se cred un Eminescu,
Iar prostia e un dar
Nu-i asa,ABCDAR ?
4.2  RE: * trimis de
(22 apr 2011, 17:52:46
cine recunoaşte prostia : un deştept sau un prost ? (lasă-ţi mintea să se aerisească înainte de-a răspunde)
4.3  RE: * trimis de
(22 apr 2011, 23:35:26
Exersand in a posta "balarii "cu asazisele versuri,devii penibil,plictisind pe toti cei care citesc articolele acestei gazete.Sigur ca poti pupa fesele oricarui individ PSD-ist,este "dreptul" tau,dar sa-i idolatrizezi pana la extaz,sa le stergi balele si sa-i consideri ingerasi acuzand actuala putere ptr niscaiva lei,este jenant,este penibil.Nu stiu cati ani ai,insa cred ca prostia se vede si se simte in interiorul tau chiar daca nu recunosti.Incearca sa-ti citesti "operele" apoi cauta-ti o alta ocupatie,devii insuportabil.
5.   Comentariu trimis de
(23 apr 2011, 17:42:53
Dom'le prosti sunt multi. Deci sanse sunt ca aceeasi deputati si senatori sa ramana si pentru 2012-2016.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei