Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 apr 2011 - Anul XVI, nr. 80 (4678)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Încă un pas spre modernizarea celor 74 de străzi din municipiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipiul Rădăuţi a mai făcut un pas în cadrul realizării proiectului prin care se prevede reabilitarea a 74 de străzi din localitate, proiect prin care comunitatea va beneficia de aproape zece milioane de euro, de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, pentru refacerea căilor de comunicaţii din aşezare. Consiliul Local al municipiului Rădăuţi s-a întrunit la începutul acestei săptămâni, în şedinţă de îndată, pentru avizarea unui proiect de hotărâre care prevede „trecerea unui număr de 74 de străzi, în lungime totală de 39,217 km, care aparţin domeniului public al municipiului Rădăuţi, din administrarea Consiliului Local în administrarea Ministerului Dezvoltării Regionale pe perioada derulării investiţiei – Reabilitare străzi, în municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava”.

După şedinţă, primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, a declarat: „Mă bucur că domnii consilieri locali au votat în unanimitate acest proiect de hotărâre, lucru care nu înseamnă altceva decât că peste scurt timp vor debuta lucrările în municipiul nostru. În acelaşi timp, sunt fericit că intervenţiile mele la Ministerul Dezvoltării au fost materializate prin finanţarea acestui proiect”.

 

Durata totală de desfăşurare a investiţiei, şase luni

Inginerul Igo Sigi Koffler, de la Direcţia Tehnică din cadrul primăriei locale, a precizat: „Vreau să menţionez că durata totală de desfăşurare a investiţiei este de şase luni, din care cinci luni reprezintă execuţia lucrărilor. Lucrările de reabilitare se vor executa pe străzile Mihai Bodnar, Constantin Colibaba, Plevnei, Sitarilor, Alexandru Vlahuţă, Porumbelului, 28 Noiembrie, Eugen Botezat, Recoltei, Plugarilor, Victoriei, C.D. Gherea, George Coşbuc, Ion Grămadă, Nicolae Bălcescu, Ghe. Doja, Scurtă, Berăriei, Cucului, Papetăriei, Mica, Drum Eypress, Tolocii, G. Grigorovici, Vladimir Trebici, D. Vicol, Gh. Horodnic, E. Isopescu, Berestie, Plopilor, Jalcău, Pozenului, Mihai Pitei, Podurilor, Zorilor, Îmbinată, 9 Mai, Vasile Conta, Îngustă, Andronic Motrescu şi Habitat. Apoi urmează George Enescu, Valea Seacă, Câmpului, Tineretului, Hipodromului, Grânelor, Ciocârliei, Pepenăriei, Merilor, Stufului, Ochiurilor, Abatorului, Frâncei, Bogdan Vodă, Pompierilor, Fagilor, Parcului, Tirului, Vadul Topliţiei, Salcâmilor, Cărămidăriei, Griviţa, Fabricilor, Aviator Niculescu, Tâmplarilor, Alex. Odobescu, Iazului, Luncii, Popa Şapcă, Scruntari şi Constantin Brâncoveanu”.

Şedinţa a fost motivată de faptul că primăria rădăuţeană a trebuit să trimită, până ieri, 5 aprilie, Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Hotărârea de Consiliu Local cu privire la predarea spre administrare a tronsoanelor de drum vizate de reabilitare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un pas spre modernizarea celor 74 de străzi din municipiu.
 Vizualizări articol: 1291 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încă un pas spre modernizarea celor 74 de străzi din municipiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei