Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 apr 2011 - Anul XVI, nr. 80 (4678)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cere şi ţi se va da peste nas

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Televiziunilor astea care şi-au pus pielea la saramură acum câţiva ani le-a reuşit abia acum transmisiunea perfectă: aia de la noua licitaţie a pachetelor teve, ambalate cu sclipici de Hopa-Mitică. „Pachetul cutare. Licitează cineva pentru pachetul cutare?” Şi tăcerea e un răspuns, ba chiar de data asta a fost de aur, iar sângele se aduna în obrajii şefului de la ligă pe măsură ce stivuia pachetele. La sfârşitul „licitaţiei”, adică foarte repede, era caraghios de îmbujorat, mai ceva ca o fată mare. În fine, fotbalul patronat de acest Corleone a primit ce-a meritat, dar nici televiziunile nu se pot lăuda cu vreo victorie. Ce au luat, au luat tot scump, însă măcar nu aberant de scump, aşa cum a făcut data trecută gesepeteve, colosul creat anume pentru a acapara fotbalul mioritic. Colos care s-a trezit pe nişte picioare de lut mai repede decât credea. Unde se situează acum gesepeteve? Cu personal tehnic la limită, cu marii comentatori evadaţi spre alţii mai deştepţi (de fapt mai puţin proşti), aşteptând să-i pice o firimitură de la Antena 1. Consultându-mi arhiva, găsesc aproape aceeaşi exprimare prin 2008: „un gigant cu picioare de lut, o demonstraţie artificială de forţă sau de cum să mai arunci banii pe fereastră dacă n-ai ce face cu ei”! Şi mai departe... „Prieteni, dacă la anul nu mai pupaţi liga, ce se va alege din megaedificiul vostru? O să ajungeţi ca Telesport care dădea în reluare Farul cu Pandurii, pe timpul Euro”. Între timp Telesportul a ajuns şi mai rău decât atât, deci e loc şi de mai... bine.

De partea cealaltă a baricadei, atitudine vecină cu disperarea. Despre oamenii ăştia se spune, cu exprimare lemnoasă, că „bagă bani” în fotbal. Dar, ca să-i bage, trebuie să-i scoată de undeva, nu? Dintr-o afacere, mă gândesc. Din mai multe, chiar. Deci, teoretic, tipi pricepuţi. Şi-atunci de unde până unde asemenea reacţii?! Chiar să nu-şi dea seama că produsul lor nu este vandabil la pretenţiile alea? Aproape că mi-au strârnit mila când ameninţau că nu mai intră în direct ca să prăbuşească rating-ul televiziunilor nerecunoscătoare. Adevărul e că ei v-au făcut oameni, băi televiziunilor! Ultimii oameni...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cere şi ţi se va da peste nas.
 Vizualizări articol: 855 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cere şi ţi se va da peste nas5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei