Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 apr 2011 - Anul XVI, nr. 80 (4678)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Protest

Circa 50 de persoane din Şcheia au blocat lucrările la şoseaua de centură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva zeci de persoane din comuna Şcheia au blocat ieri, timp de câteva ore, lucrările la şoseaua de centură a Sucevei. Circa 50 de persoane au blocat accesul utilajelor firmei SC CF – Grup Colas Iaşi pe terenurile din satul Sf. Ilie pe care ar urma să treacă viitoarea şosea de centură. Oamenii s-au declarat nemulţumiţi de faptul că utilajele constructorului au intrat pe terenurile lor deşi nu au primit încă nici o ofertă pentru expropriere. Nemulţumiţi de faptul că nu ştiu nici câţi bani vor lua pentru terenurile expropriate, dar nici când vor primi aceşti bani, oamenii au refuzat să-i lase pe angajaţii constructorului să înceapă munca. Prezent la faţa locului, primarul comunei Şcheia, Vasile Andriciuc, a spus că primăria are doar atribuţii în identificarea proprietarilor de terenuri pe care ar urma să se construiască şoseaua ocolitoare. Andriciuc a arătat că toate documentele cu privire la proprietarii terenurilor care vor fi despăgubiţi vor fi trimise Casei de Avocatură „Tudor”, care se ocupă direct de exproprieri. El a mai arătat că aceleaşi documente vor ajunge şi la firma de cadastru Geosit, în vederea stabilirii valorii despăgubirilor.

De precizat că după câteva ore în care au protestat faţă de încălcarea proprietăţilor de către utilajele constructorilor, locuitorii comunei Şcheia le-au permis totuşi muncitorilor să-şi continue munca.

Şoseaua de centură a Sucevei va avea o lungime de 13,2 kilometri, investiţia ridicându-se la aproape 70 de milioane de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circa 50 de persoane din Şcheia au blocat lucrările la şoseaua de centură.
 Vizualizări articol: 2732 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Circa 50 de persoane din Şcheia au blocat lucrările la şoseaua de centură4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DOAR O PARERE... trimis de
( 6 apr 2011, 14:29:54
Daca printre cei care au terenuri acolo s-ar afla si o "PERSOANA POLITICA -MAI IMPORTANTA"- DE ORICE COLORATURA ...ATUNCI SIGUR PANA ACUM : 1.era stabilit pretul terenului 2. era si unul avantajos (ca de'fata subtire' cu fineturi se tine ), 3. treaba era urgentata... 4. asa e doar la nivel de PROMISIUNE... la anu si la multi ani ...astepta-ti c-o sa luati bani...
2.   70.000.000 euro ???????????? trimis de
( 6 apr 2011, 15:03:25
cum 70 mil de euro ??? pt 13 km ??? Pai daca ii pune borduri de aur pur si asfalt in combinatie cu argint nu ar costa mai mult de 5 mil de euro . Auzi la ei 70 de milioane euro, 70 , pai cu banii asta unii cetateni ai Europei isi asfalteaza toata tara inclusiv drumurile din varf de munte. Dar a nustiu cata oara se dovedeste ca ROMANIA e tara tuturor posibilitatilor. USA e mic copil pe langa noi.
3.   Revin... trimis de
( 6 apr 2011, 16:55:30
V ai , dar nu va mirati ...si sa multumim divinitatii daca o vor realiza si cu banii astia...Ca la nu stiu ce autostrada din ROMANIA S-A ALOCAT O SUMA DE VREO TRI ORI MAI MARE DECAT PT UNA SIMILARA DIN U. E. SI NU AU TERMINAT-O NICI CU BANII AIA ASA MULTI SI S-A MAI CERUT O SUPER FINANTARE PT ...A TERMINA LUCRAREA ...Vai dar noi nu traim in Romania ...ce naiba !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei