Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mar 2011 - Anul XVI, nr. 75 (4673)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 31 martie – 6 aprilie

Întâlnire cu Bobo, clovnul preferat al copiilor
În fiecare zi a lunilor martie şi aprilie, de luni până vineri, începând cu ora 18:30, Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinţii şi bunicii la „Întâlnire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuţii invitaţi se pot bucura de activităţi interactive ca: face painting, diverse jocuri educative şi de amuzament, activităţi de desen şi modelat baloane, alături de prietenul lor, clovnul Bobo.

 

Expoziţia de artă digitală “Geometria Luminii”, la City Gallery

City Gallery din incinta Shopping City Suceava găzduieşte, până pe 10 aprilie, expoziţia personală a artistei Cristina Lauric, intitulată „Geometria luminii”. Expoziţia reuneşte un număr de 38 de lucrări executate în tehnica digital collage (colaj digital) cu posibilitatea de vizualizare în sistem dual-view, opt ore pe întuneric. Menţionăm că este prima expoziţie de artă digitală din judeţ.

 

Expoziţia “Copilul în mijlocul naturii”

Expoziţia ,,Copilul în mijlocul naturii”, organizată în cadrul Concursului Naţional de creaţie plastică pentru preşcolari ,,Penelul Fermecat”, ediţia a VI-a, faza judeţeană, poate fi vizitată la City Gallery din Shopping City Suceava. Expoziţia cuprinde aproximativ 240 de lucrări ale preşcolarilor realizate într-un limbaj plastic original şi tehnici de lucru diverse, dintre care juriul a premiat 140 de lucrări cu premii de excelenţă, I, II şi III.

 

Expoziţia de fotografie „Cine salvează o viaţă, salvează o lume”

Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava găzduieşte Expoziţia de fotografie “Cine salvează o viaţă, salvează o lume”, cu imagini şi aspecte din activitatea SMURD al ISU „Bucovina” al Judeţului Suceava.

 

Campania „Redirecţionează 2% către SMURD”

„Fundaţia pentru SMURD” derulează, în perioada 15 martie - 15 mai, campania naţională „Redirecţionează 2% către SMURD”, acţiune de informare a cetăţenilor cu privire la posibilitatea direcţionării a 2% din impozitul pe venit pentru susţinerea activităţii Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD).

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor interesaţi de această campanie şi care doresc să sprijine acţiunea, se vor organiza, în fiecare sfârşit de săptămână, începând de vineri, 25 martie, şi până pe 8 mai, două puncte de lucru şi de informare în incinta Shopping City Suceava (vineri, între orele 16:00 – 19:00, sâmbătă şi duminică, între orele 10:00 – 13:00). Aceste puncte de lucru vor fi deservite, pe bază de voluntariat, de echipe mixte de paramedici de la ISU Suceava şi de voluntari de la Şcoala Postliceală Sanitară Suceava.

 

Joi, 31 martie

"Conversaţii Acustice", La Fierărie

 

"Conversaţii Acustice", ora 21:00, La Fierărie, alături de Cristi Rangu, Lucian Andraşcu, Ciprian Bârsă.

 

Expoziţie de artă plastică „Atitudini pozitive”

„Atitudini pozitive” este genericul expoziţiei de pictură sub care Constantin Ungureanu, în parteneriat cu Alianţa PRO Bucovina Rădăuţi şi Iulius Mall, şi-a expus lucrările la etajul shopping center-ului. Pasionat de pictură, grafică şi fotografie, artistul încântă privirea şi spiritul cu lucrări remarcabile, care rămân expuse până astăzi, inclusiv.

 

Conferinţa „Doina – de la UNESCO la uitare”, cu Grigore Leşe

La ora 17:00, la Muzeul de Istorie Suceava, va avea loc o nouă seară de conferinţe, de această dată susţinută de maestrul Grigore Leşe, cu tema „Doina – de la UNESCO la uitare”. Intrarea este liberă.

 

Petrecere marca Padrino

Cea mai tare petrecere marca Padrino, Romanian retro party. „Încercăm să vă ducem în anii ‘90 şi să petrecem până în zori de zi, cu cele mai tari hit-uri româneşti din acele vremuri: Animal X, Andra, N&D, Voltaj, 3 Sud Est, O-ZONE. Eşti student? Nu uita că e joi şi la Padrino e seară studenţească, cu reducere de 15% după ora 24:00”, spun organizatorii petrecerii. Rezervări: 0742 365 859. www.RestaurantPadrino.ro
 

Ofertă din partea casei

La orice rezervare de cel puţin şase persoane, cu minim patru fete la masă, la Hollywood primeşti din partea casei o sticlă de „Absolut”!

Doar la Hollywood ai parte de megadistracţie! Rezervări: 0755 571 749.

 

Student Zone - Dance Floor Party

Program special dedicat studenţilor la Club Babylon, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei!

Petrecerea incendiară este dedicată studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de Dj Suspectu, noul rezident Club Babylon Suceava. De asemenea, barmanii v-au pregătit o serie de shot-uri şi cocteiluri servite într-un mod neconvenţional! Petrecere întreţinută de superanimatoare! Program nerecomandat minorilor!

În fiecare joi, la ora 2.00, se organizează o tombolă, prin care unul dintre cei prezenţi pot câştiga 50 de euro!

 

Vineri, 1 aprilie

Gala Premiilor FolkLung, La Fierărie
Gala Premiilor FolkLung, La Fierărie, ora 21:00, gazda evenimentului - Adrian Bezna. Invitaţi: premiul de popularitate: "Descântec", premiul juriului: Marius Dascau, premiul „Cu Lupii Laolaltă”: Viorel Gheorghiu. Intrarea 5 lei, reprezentând donaţie pentru Fondul de premiere al Festivalului FolkLung.

 

Petrecere românească, la Hollywood

Vino alături de noi şi te distrează cu cea mai tare muzică, în cea mai tare atmosferă. Rezervări: 0755 571 749.

 

Ladies Night, la Padrino

Padrino face cinste cu câte un cocteil din partea casei pentru primele 50 de doamne/domnişoare, începând cu ora 22.30. Petrecere pe cea mai bună muzică de pub din oraş, alături de DJ Verony. Rezervări: 0742 365 859.

 

Seară românească, la Club Babylon

Petrecem pe cele mai tari hit-uri româneşti din ultimii 20 de ani! Animal X, N&D, 3 Sud Est şi mulţi alţii vă vor aduce aminte de vremurile trecute!

MC-ul v-a pregătit şi un superprogram de entertaiment, cu superpremii din partea casei!

Petrecere întreţinută de superanimatoare! Program nerecomandat minorilor!

 

Sâmbătă, 2 aprilie

Festivalul de Teatru pentru Tineret, ediţia a III-a, la City Gallery

Shopping City Suceava, Asociaţia Juventus şi Fundaţia ANA, cu sprijinul Companiei Teatrale Bucovina, Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Suceava şi a Promotorilor Bucovinei, vă invită la a treia ediţie a Festivalului de Teatru pentru Tineret, ce va avea loc la City Gallery, în perioada 2 – 3 aprilie. Sâmbătă, 2 aprilie, începând cu ora 13:00, va avea loc concursul de interpretare pentru licee, pe două secţiuni: monolog şi trupe, iar duminică, 3 aprilie, începând cu ora 13:00, va avea loc concursul de interpretare pentru gimnaziu (monolog şi trupe).

 

Târgul Colecţionarilor

Tradiţionala întâlnire din Iulius Mall a colecţionarilor şi buchiniştilor cu publicul bucovinean are loc, sâmbătă şi duminică, 2 şi 3 aprilie. Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, aduce la parterul Iulius Mall obiecte atinse de patina timpului. Curioşii pot afla de la expozanţi şi poveştile captivante ale fiecărei podoabe, mărci poştale, piese de decor sau de mobilier.

 

Origami – Librăria Cărtureşti

Librăria Cărtureşti provoacă publicul sucevean să intre în lumea fascinantă Origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, îndrumaţi de Luana Popa, în fiecare sâmbătă, de la ora 11:30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Deoarece locurile în librărie sunt limitate, participarea trebuie confirmată la adresa de e-mail sv_mall@carturesti.ro sau telefonic: 0732 003 049.

 

Atelier de creaţie pentru copii

Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! Sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 12:00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

 

Teatru pentru copii, la Galleria Suceava
De la ora 11:30, Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" din Botoşani vă prezentă, în zona dedicată copiilor, din Galleria Suceava (la etaj), piesa "Punguţa cu doi bani". Accesul este gratuit! După program, copiii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei şi, bineînţeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

 

Petrecere incendiară, la Hollywood

Petrecere incendiară, la Hollywood, la Earth dance explosion! La Hollywood ai parte de distracţie. Rezervări: 0755 571 749.

 

„Dacă e sâmbătă, ne întâlnim la Padrino!”

Distracţie maximă pe hit-urile mixate de Dj Verony. Rezervări 0742365859. www.RestaurantPadrino.ro

 

Michael Keptter, la Office`s Club

Să nu uiţi de petrecerea de sâmbătă seară din Office`s Club. Mixează pentru voi Michael Keptter! Trebuie să fiţi acolo! Rezervări: 0735 168 111.

 

Trupa Alternosfera, la Vox

Începând cu ora 21:00, Discotheque Vox Suceava te invită la un concert cu trupa Alternosfera (Chişinău).

 

Party Factory, la Club Babylon

Distracţie fără limite şi nebunie curată în Club Babylon Suceava în cadrul programului Party Factory!

Petrecerile vor miza pe un supermix cu muzică de club pregătit special de Dj Suspectu şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al celor mai sexy animatoare din Suceava şi un show de lumini ameţitor.

În weekend continuă şi superoferte la votcă şi whisky! Petrecere întreţinută de superanimatoare! Program nerecomandat minorilor!

 

Duminică, 3 aprilie

Teatrul de Păpuşi „Puppet”

Teatrul de Păpuşi „Puppet” invită prichindeii din Suceava şi din împrejurimi, duminică, de la ora 12:00, la Iulius Mall, în lumea poveştilor populare şi a basmelor.

 

Mini Playback Show
Începând cu ora 16:00, toţi copiii talentaţi sunt invitaţi la Galleria Suceava să-şi exprime abilităţile artistice în cadrul programului Mini Playback Show. Bineînţeles, toţi vor fi premiaţi pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.

 

Karaoke şi Tequila Party!

Ai talent la cântat? Ia-ţi prietenii şi vino şi impresionează-i la karaoke în fiecare duminică, în Club Babylon Suceava. În plus, ai şi o superofertă la tequila (3 lei pe shot) pentru a căpăta curaj.
 

Marţi, 5 aprilie

Marţea veselă, la Padrino

Săptămâna începe în Padrino cu marţea veselă. Pe la ora 19:00, începe distracţia şi ţine până spre dimineaţă. Rezervări: 0742365859. www. RestaurantPadrino.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1220 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei