Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mar 2011 - Anul XVI, nr. 75 (4673)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ca la nebuni

Hoţul a sunat la 112 după ce a fost deposedat de bunurile furate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrătorii Serviciului Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava s-au confruntat cu un caz de furt cu totul ieşit din comun. Un hoţ care spărsese o maşină a sunat la 112 după ce a fost deposedat, de un alt individ, de bunurile furate. 

Săptămâna trecută, pe 22 ianuarie a.c., printr-un apel la numărul de urgenţă 112 Alin Nicuşor Dascălu, în vârstă de 25 de ani, din satul Sf. Ilie, a sesizat că în timp ce se afla în tren, în zona Gării Vereşti, a fost deposedat de mai multe bunuri de un bărbat din satul Hancea, comuna Vereşti. Cu puţin timp înainte, aceiaşi poliţişti au fost sesizaţi că, în apropierea Gării Văratec, un autoturism aparţinând unui angajat CFR fusese spart, iar din interior au fost furate o baterie auto, un casetofon şi alte bunuri de valoare mai mică.

Din ancheta ulterioară a poliţiştilor de la Serviciul de Transporturi, care au pus cap la cap indiciile din cazul celor două sesizări, a rezultat că tânărul de 25 de ani este implicat în ambele cazuri: în primul ca autor de furt, iar în al doilea ca victimă.

Mai exact, acesta a spart maşina angajatului CFR, apoi s-a urcat într-un tren şi a plecat în căutarea unui client pentru bunurile sustrase. L-a abordat la un moment dat pe un anume Nicuşor B., bărbatul din Hancea, căruia i-a dat bunurile sustrase, fără ca ultimul să ştie de unde provin acestea.

Ultimul a luat casetofonul şi bateria, însă nu i-a mai dat banii lui Dascălu, astfel că acesta, văzând că rămâne pierdut, a pus mâna pe telefon şi a alertat poliţia.

Ancheta oamenilor legii de la Serviciul Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava continuă pentru lămurirea exactă a împrejurărilor în care s-au produs evenimentele, pe numele tânărului de 25 de ani fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţul a sunat la 112 după ce a fost deposedat de bunurile furate.
 Vizualizări articol: 671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Hoţul a sunat la 112 după ce a fost deposedat de bunurile furate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei