Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 mar 2011 - Anul XVI, nr. 49 (4647)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Depăşiţi de situaţie

Doi poliţişti, solicitaţi să intervină la patru agresiuni, în aceeaşi seară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O petrecere organizată duminică seara la un local din centrul comunei Slatina a deschis „pofta” de scandal printre mai mulţi localnici, aceştia împărţind pumni în stânga şi-n dreapta, făcând circ în faţa poliţiei şi apoi ajungând să se bată între ei. Cei doi poliţişti care lucrează la Postul comunal Slatina nu au putut face faţă situaţiei, cerând ajutor şefilor pentru a fi sprijiniţi de colegii din localităţile învecinate.

 

Bătaie în faţa crâşmei, apoi scandal şi ameninţări la poliţie

Primul apel la numărul de urgenţe 112 a venit în jurul orei 18.00, un tânăr în vârstă de 28 de ani cerând ajutor după ce fusese ameninţat şi luat la pumni de alţi doi petrecăreţi, în stare avansată de ebrietate. Agresorii au fost identificaţi în persoana localnicilor Dănuţ Dumitrache şi Constantin Antochi, ambii în vârstă de 21 de ani. Imediat, alte două peroane, printre care şi o femeie în vârstă de 34 de ani, au sesizat poliţiştii că aceiaşi indivizi le-au acostat şi lovit.

Victimele au fost duse la sediul poliţiei locale, pentru audieri, ceea ce nu i-a speriat câtuşi de puţin pe cei doi.

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în timp ce femeia era audiată, cei doi au venit în faţa postului, începând să facă scandal şi să-şi ameninţe victimele. Şeful postului de poliţie a ieşit afară şi a încercat să aplaneze scandalul, cei doi părăsind până la urmă zona, însă ameninţând că se vor întoarce şi se vor răzbuna. A fost momentul în care şeful de post a cerut ajutor comandantului Poliţiei Fălticeni, în zonă ajungând poliţişti de la posturile Mălini şi Cornu Luncii, respectiv colegi de la Biroul Poliţiei Rurale Fălticeni.

 

A întors armele împotriva celui cu care a făcut scandal

Scandalul nu avea să se oprească aici. Conform poliţiei, unul dintre scandalagii, Dumitrache, a fost bătut cu bâtele, în faţa unui magazin din sat, de cel cu care făcuse iniţial scandal, Antochi, precum şi de fraţii Vasile şi Cătălin Durlihac, de 31, respectiv 36 de ani, toţi din comuna Slatina. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă, tânărul bătut fiind preluat şi dus la spital, unde a fost diagnosticat cu leziuni uşoare care nu au necesitat internare.  

Toţi cei patru tineri care au făcut scandal s-au ales cu dosare penale, ieri poliţiştii încercând încă să-i depisteze pe toţi şi să-i ducă la audieri.

„Celor patru suspecţi li s-au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de lovire, ameninţare şi ultraj contra bunelor moravuri”, se arată într-un comunicat al poliţiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi poliţişti, solicitaţi să intervină la patru agresiuni, în aceeaşi seară.
 Vizualizări articol: 1641 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi poliţişti, solicitaţi să intervină la patru agresiuni, în aceeaşi seară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Scandal la Slatina trimis de
( 1 mar 2011, 12:09:23
Iar se vor face un brat de hartii din partea politiei iar scandalagii iar vor fi in libertate, cam asta e cliseul unui film care ruleaza de mai bine de 20 in Romania si nimeni nu observa nimic si nici nu vrea sa schimbe ceva in tara asta.

P.S. Si scandalagii saracii DACA vor fi gasiti vinovati, vor plange in pumni cu lacrimi de crocodil si vor regreta zi si noapte fapta lor promitand ca nu vor mai face data viitoare doar scandal vor trece la fapte si mai urate,ca doar si asa nu lu se intampla nimic.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei