Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 feb 2011 - Anul XVI, nr. 46 (4644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Târguri

Oferta turistică a judeţului Suceava va fi promovată la Berlin şi New York

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Oferta turistică a judeţului Suceava va fi promovată la două evenimente externe, Târgul Internaţional de Turism din Berlin şi la Zilele României care vor fi organizate în oraşul american New York. În acest sens, consilierii judeţeni suceveni au aprobat în şedinţa de ieri alocarea unei sume de 20.375 de euro pentru participarea la Târgul de Turism de la Berlin, bani care vor fi asiguraţi din bugetul propriu al judeţului.

 

Spaţiu distinct în cadrul standului României

Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a precizat că Ministerul Dezvoltării şi Turismului va asigura judeţului Suceava un spaţiu distinct în cadrul standului României, Consiliul Judeţean urmând să suporte cheltuielile legate de transportul şi cazarea participanţilor la această expoziţie de turism.

„Având în vedere faptul că, din numărul total al turiştilor străini care vizitează Bucovina, pe primul loc se situează turiştii vorbitori de limbă germană, participarea la acest eveniment poate fi un capitol important în promovarea judeţului nostru”, a spus Gheorghe Flutur.

El a mai adăugat că la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin vor fi prezentate oferta turistică, gastronomia, obiceiurile şi meşteşugurile din Bucovina. Preşedintele CJ Suceava a mai spus că delegaţia suceveană va avea întâlniri şi cu oameni de afaceri şi cu reprezentanţi ai marilor operatori de turism din Germania. Gheorghe Flutur a declarat că la Berlin se va pune accent pe promovarea turismului cultural, în special a traseelor de pelerinaj la mănăstirile din Bucovina, precum şi pe punerea în valoare a autenticităţii acestei zone a ţării.

 

Judeţul Suceava va reprezenta România la New York

Pe de altă parte, Flutur a spus că la începutul lunii mai 2011, oferta turistică a judeţului Suceava ar urma să fie promovată în Statele Unite ale Americii, la „Zilele României” care vor fi organizate la New York. „La începutul lunii mai, judeţul Suceava va reprezenta România la evenimentul <Zilele României> de la New York. În fiecare an a fost aleasă câtă o provincie, iar din discuţiile pe care le-am avut la Ministerul Dezvoltării şi Turismului, anul acesta România va fi reprezentată de judeţul Suceava. Şi sperăm ca pentru această deplasare fondurile să fie suportate de minister”, declarat Flutur.

Nu în ultimul rând, el a precizat că la New York se intenţionează promovarea ofertei turismului, a gastronomiei şi a meşteşugurilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oferta turistică a judeţului Suceava va fi promovată la Berlin şi New York.
 Vizualizări articol: 662 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Oferta turistică a judeţului Suceava va fi promovată la Berlin şi New York1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei