Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 feb 2011 - Anul XVI, nr. 46 (4644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atitudine

Ode şi limbaj de lemn, în rapoartele pe 2010 ale consilierilor judeţeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei 36 de consilieri judeţeni şi-au făcut publice, ieri, rapoartele de activitate pentru anul 2010. Conform uzanţelor, cea mai mare parte dintre acestea sunt formale, redactate vizibil dintr-o obligaţie prevăzută de lege, dar au fost şi consilieri judeţeni care au considerat rapoartele ca un prilej potrivit să închine şefilor o odă, fie cât de mică. Din acest punct de vedere, demn de remarcat este raportul consilierului PD-L Vasile Panţiru, care aminteşte participarea sa la diverse manifestări organizate de CJ şi la inaugurări de obiective, după care încheie: „Pot afirma fără teama de a greşi sau exagera că s-a realizat prin efortul şi priceperea lui Gheorghe Flutur, în domeniul infrastructurii, mai mult decât s-a realizat în 50 de ani în judeţul Suceava. Sunt fericit şi mândru că am făcut parte din această echipă şi am fost contemporan cu aceste realizări”.

Activitatea de consilier judeţean i-a dat posibilitatea democrat-liberalului Doru Gavril Slevoacă să-şi descopere noi abilităţi, printre care organizarea slujbelor de Înviere: „În cadrul proiectului <Paştele în Bucovina> am organizat la Salina Cacica slujba de Înviere denumită <Învierea din adâncuri>. Această acţiune de promovare a turismului în Bucovina a dus la creşterea spectaculoasă a numărului de turişti”.

Un alt consilier PD-L, Elena Cardaş, a simţit şi ea elanul elogiilor: „Buna colaborare cu tot aparatul propriu al CJ Suceava şi experienţa acumulată în anul 2010 îmi va fi de un real folos pentru îmbogăţirea activităţii ce o voi desfăşura în calitate de consilier judeţean în 2011”.

 

Perlele aleşilor

La fel a simţit şi Marius Boghian, tot de la PD-L: „Experienţa dobândită în anul 2010 mă va ajuta enorm pentru dezvoltarea mea profesională ce va urma”, dar şi liderul de grup al consilierilor PSD, Gheorghe Iacob: „Cred că experienţa acumulată în 2010 îmi va fi de un real folos pentru îmbunătăţirea activităţii viitoare”. Ovidiu Milici, tot de la PSD, nu se lasă nici el mai prejos: „În anul 2011 îmi propun să aduc o energie pozitivă în cadrul deliberativului din CJ Suceava şi voi încerca în continuare să reprezint cât mai eficient interesul cetăţenilor din judeţul Suceava”.

Dincolo de rigoarea temei este şi raportul consilierului PNL Brînduşel Nichitean, care îşi semnează darea de seamă „al dvs, Nichitean Brînduşel”: „Sper ca şi pe toată durata anului 2011 să fiu mai consecvent şi obiectiv. Încerc să fiu un liant între toţi colegii din consiliu”.

Cel mai amplu raport de activitate, în afara celor prezentate de preşedintele Gheorghe Flutur şi de cei doi vicepreşedinţi, este cel al consilierului PSD Titi Petrea, care a înşiruit pur şi simplu în şapte pagini toate hotărârile de consiliu la care a participat la vot. Cei mai expeditivi au fost doi consilieri PD-L, Ion Badale şi Marfa Timofeiov, primul cu un raport de şase rânduri scrise de mână, iar al doilea cu zece rânduri redactate computerizat, încheiat cu „declar prin prezenta că am participat activ în cele două comisii, precum şi la toate şedinţele ordinare şi extraordinare”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ode şi limbaj de lemn, în rapoartele pe 2010 ale consilierilor judeţeni.
 Vizualizări articol: 917 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.18/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.2 din 11 voturi
Ode şi limbaj de lemn, în rapoartele pe 2010 ale consilierilor judeţeni2.2511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tare!!! trimis de
(25 feb 2011, 11:17:09
E tare de tot chestia cu aia 50 de ani in care nu s-a facut mai nimic, pana ce n-a venit... Pot sa fie 100 de Revolutii in spirit democratic, daca romanasul nostru-i invatat sa se gudure, tot se gudura, n-are demnitate! De fapt astia-s cautati acum, in Noua Epoca de Aur, catelusii, lingusitorii, adica ne-am intors la ''democratia'' dinainte de 22 Decembrie '89. Poate avem noroc cu UE sa nu fie instaurata in totalitate ''democratia'' de atunci, dar... cine stie. Ma intreb, pe dl Flutur nu-l deranjeaza felul asta de perieri libidinoase? Se pare ca nu, daca admite asta.
2.   Si daca tot... trimis de
(25 feb 2011, 11:32:08
Sidaca tot e pe rapoarte, s-a facut raportul in CJ Suceava despre cum a fost coordonat activitatea Casei Judetene de Asigurari de Sanatate pe timpul conducerii de catre dna dr. Cristina Iordachel? Si daca da, la ce concluzie au ajuns acesti consilieri mandri ca sunt contemporani cu vremurile astea? Au hotarat recuperarea pagubelor produse? Dar l-au intrebat macar pe dl Presedinte ce se mai intampla cu acest caz, fiindca, cel putin in presa, se vorbeste de o lipsa de circa 26 miliarde lei vechi, nu de 2-300.000? Ori...tot inainte, tovarasi?!?
2.1  RE: Si daca tot... trimis de
(25 feb 2011, 11:40:47
Nu-l deranjeaza pe Flutur lingaii. Chiar el a spus ca ii prefera. Pe partea executiva ii place sa conduca oameni care nu comenteaza si care nu-i raspund in contradictoriu. Cel putin asa a declarat intr-un interviu. Pe partea politica a declarat ca se mai consulta, dar la cat sunt de lingai consilierii PD-L m-as mira sa aiba cu cine. Poate cu parlamentarii.
3.   * trimis de
(25 feb 2011, 11:43:02
Violatorii naţiunii cer libertate
Şi’apoi să ne lege , în cămăşi , cu mâinile la spate
Suspectaţi de ... dependenţă de promiscuitate
Ni se aplică electroşocuri ... prin discursuri filtrate

Pierzători în sala de judecată românească
Condamnaţi ce milă trebuie să cerşească
În România virtuală tot ce poate să crească
Mai e ( doar ) speranţa într’o lucrare ... cerească

N’avem acces în ,, orificiul de stat ’’ , fireşte
Avem acces doar la sărăcie (ce alarmant creşte)
4.   Propun trimis de
(25 feb 2011, 11:59:06
Sa li se acorde tuturor titlul onorific de PUPINCURISTI cu calificare deosebita.
Nici nu ma asteptam de la comunistiu activi, chiar secretari la PCR-ul lui Ceasca, cazul lui Iacob, la altceva. Poate un art interesant ar fi si cu functiile din aparatul ceausist ocupate de tovarasii din actualul consiliu judetean.
5.   ODĂ TUTUROR ALEȘILOR LOCALI trimis de
(25 feb 2011, 12:05:47
O, DĂ-vă naibii de borfași, care aveți pretenții să fiți plătiți din banii cetățenilor dar în schimb nu faceți nimic bun pentru cetățeni!
6.   Hiiiiiiii trimis de
(25 feb 2011, 14:42:14
si voi daca ati fi in locul lor tot asa ati face////....ce v ar durea ceva...... atita timp cit intra banul in buzunar spui orce..........bine ca traiesc ei bine ,,,,restul vax
7.   Lingusiti-va bineeeeeee trimis de
(25 feb 2011, 14:50:31
ce va mira, doar au fost comunisti,s/au transformat in liberali si acum sunt democrati.
8.   TRACTORAS trimis de
(25 feb 2011, 17:13:35
Singurul care stie de ce-i cons jud este tractorasu bravo grasule ai simpatie in teritoriu MAI SPERIE INSECTELE CU ARIPIOARE DE ACOLO.................

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei