Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 ian 2011 - Anul XVI, nr. 22 (4620)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noroc

Un sucevean a primit premiul tombolei „Câştigă un Fiat 500 de sărbători”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proprietarul unei firme din Suceava SC Sistem Conect SRL, Remus Tofan, a câştigat un autoturism „Fiat 500” la o tombolă organizată la nivel naţional de importatorul general în România al mărcilor Fiat, Alfa Romeo şi Lancia, Autoitalia Impex.

Predarea cheilor şi a actelor maşinii a avut loc ieri, la sediul Autobitti Suceava, concesionarul autorizat al acestor mărci de autoturisme în judeţ, fericitul câştigător venind să-şi ia premiul împreună cu soţia şi una dintre cele două fiice ale sale. Directorul de vânzări al Autobitti Suceava, Liviu Livinschi, a precizat că autoturismul „Fiat 500” a fost premiul oferit în cadrul tombolei „Câştigă un Fiat 500 de sărbători”, la care au participat toţi cei care în ultima lună a anului trecut au achiziţionat de la concesionarii autorizaţi din întreaga ţară unul dintre autoturismele mărcile Fiat, Alfa Romeo sau Lancia.

„Domnul Remus Tofan a câştigat un Fiat 500 în valoare de peste 12.000 de euro pentru că a avut o mână norocoasă, şi în special pentru că a cumpărat de la Autobitti Suceava, pentru firma dumnealui, un Fiat Doblo Panoram”, a spus Liviu Livinschi. El a mai adăugat că la tombolă au participat 169 de persoane şi firme care în luna decembrie 2010 s-au numărat printre clienţii concesionarilor celor trei mărci de autoturisme.

În ceea ce-l priveşte pe noul posesor al autoturismului Fiat 500, Remus Tofan, acesta a precizat că anunţul potrivit căruia a fost câştigătorul tombolei a fost o surpriză pentru el.

„Suntem foarte bucuroşi. Fiind început de an, sperăm să fie unul fructuos şi acest cadou să fie de bun augur”, a spus Remus Tofan după ce a primit cheile de la noua sa maşină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean a primit premiul tombolei „Câştigă un Fiat 500 de sărbători”.
 Vizualizări articol: 1177 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Un sucevean a primit premiul tombolei „Câştigă un Fiat 500 de sărbători”4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(28 ian 2011, 16:43:20
Felicitari!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei