Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 ian 2011 - Anul XVI, nr. 22 (4620)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Titlu

Gheorghe Flutur - „Amic al artelor plastice bucovinene”

Vineri, 28 Ianuarie 2011 (16:16:03)

Preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, i s-a conferit, de către Societatea Artiştilor şi Amicilor Artelor Plastice din Bucovina (SAAAPB), titlul de „Amic al artelor plastice bucovinene”.
În cadrul manifestării dedicate Zilei Artelor Plastice Bucovinene, organizată sub egida CJ Suceava, vineri 28 ianuarie a.c. la Muzeul de Istorie, manifestare care înregistrează în premieră prezentarea expoziţiei retrospective de pictură a artistului plastic Teodor Tatos (1901-1985), preşedintele Gheorghe Flutur i-a conferit graficianului Mihai Pânzaru PIM Premiul de excelenţă „Opera Omnia”, iar preşedintele în exerciţiu al SAAAPB, Vasile Ilie, a înmânat titlurile „Pictorul anului 78 al artelor plastice bucovinene”, artistului plastic Cătălin Alexandru Chifan („pentru desăvârşire profesională în pictură”) şi artistei plastice Doina Catargiu („pentru performanţe inegalabile în a picta lumina”).
Cu acest prilej SAAAPB, care l-a înscris ca membru de onoare pe preşedintele CJ Suceava, i-a conferit titlul de „Amic al artelor plastice bucovinene” pentru „implicare în sprijinirea fenomenului artistic bucovinean”.
În prezenţa primului preşedinte al SAAAPB, Gheorghe David şi a preşedintelui în exerciţiu Vasile Ilie, s-a anunţat faptul că Gheorghe Flutur va veni în fruntea societăţii „în anul 80 de la înfiinţarea acesteia”.
O dată cu diploma de conferire a titlului de „Amic al artelor plastice bucovinene”, Gheorghe Flutur a primit în dar câte o lucrare realizată de cei trei artişti premiaţi, lucrarea lui Mihai Pânzaru PIM fiind un portret grafic al preşedintelui CJ Suceava.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur - „Amic al artelor plastice bucovinene”.
 Vizualizări articol: 808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Gheorghe Flutur - „Amic al artelor plastice bucovinene”4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei