Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 ian 2011 - Anul XVI, nr. 22 (4620)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De la 1 februarie

Alocaţia zilnică de hrană pentru asistaţii sociali, majorată

Vineri, 28 Ianuarie 2011 (15:28:09)

De la 1 februarie, cuantumul alocaţiei zilnice de hrană pentru beneficiarii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, copii şi bătrâni, dar şi din unităţile de învăţământ special subordonate Consiliului Judeţean Suceava, se va majora. 
Măsura a fost luată pe baza unui proiect de hotărâre privind aprobarea alocaţiei zilnice de hrană pentru consumurile colective din Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a judeţului Suceava şi unităţile de învăţământ special subordonate Consiliului Judeţean.
Pentru îmbunătăţirea calităţii hranei pentru cei aflaţi în sistemul asistenţei sociale, s-a hotărât ca alocaţia zilnică de hrană pentru copiii între 0 luni şi 4 ani, din centrele de plasament, dar şi pentru copiii din centrele de îngrijire de zi, creşte de la 6 la 8 lei pe zi. Pentru asistaţii între 4 ani şi 26 de ani, alocaţia de hrană creşte de la 8,3 la 10 lei pe zi, la fel şi pentru cei din centrele de primire, centrele maternale. 
Pentru beneficiarii din unităţile sau secţiile de spital cu profil de recuperare distrofici, recuperare şi reabilitare neuropsihomotorie sau pentru copii infectaţi cu HIV/bolnavi SIDA, cuantumul alocaţiei zilnice de hrană creşte de la 16,5 la 18 lei. 
Preşcolarii din grădiniţele pentru copii cu deficienţe, cu vârsta între 3 – 7 ani inclusiv vor beneficia, de la 1 februarie, de o alocaţiei zilnică de hrană în valoare de 8 lei, faţă de 5 lei cât era până acum. 
Hrana zilnică a unui asistat social dintr-un cămin de bătrân, dar şi a beneficiarilor din centre sociale pentru persoane cu handicap nu va depăşi 10 lei. 
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alocaţia zilnică de hrană pentru asistaţii sociali, majorată.
 Vizualizări articol: 750 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alocaţia zilnică de hrană pentru asistaţii sociali, majorată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei